Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Claudinho Flamengo'ya satılacak büyük ihtimalle.Oyundan çıkarken taraftarlara dönerek alkışlayarak oyundan çıktı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satılık değil knk
Kim diyor bunu? Biz iki oyuncuya bu paralari ne zaman verecegiz? Her sene niye sampiyon oluyoruz ki madem fakir takilacagiz surekli?
Tanidik oyunculari da goruyoruz, yillik ucret talepleri 5 milyon eurodan basliyor. Bunu da hesaba katiyormusun?
jelert'in içinden geçti :dha serdar kelleci analizi çok şeyi açığa çıkarır onu bekliyorum biraz![]()
ben bu analizci arkadaşları cicaldaudan sonra takip etmeyi bıraktım
gelsin oynasın görürüz etmi kemikmi
ha serdar kelleci analizi çok şeyi açığa çıkarır onu bekliyorum biraz![]()
Forumu değilde Recep in smliği satarlar belki bi sorsan
Claudinho Flamengo'ya satılacak büyük ihtimalle.Oyundan çıkarken taraftarlara dönerek alkışlayarak oyundan çıktı..
Aynen kardeşim adam garanti kontratını bırakıp daha düşük maaşa gelecekti buraya.
Ee sonuçta dünyanın önde gelen liglerinden biriyiz sen de haklısın
bizde premium uyelik onerdik ama istemedinizekşi sözlükün reklam geliri daha fazla
jelert'in içinden geçti :d
recebimin bir yetkisi yokmuş
keramettin o da mutlu olsun diye sm yapmış anladığım kadarı ile
Abi adam 30 temmuz abd ye gitmedi mi ya
Senin gelirlerden bir haberim yok bunu cozdum bu mesajindan. Bir mali tabloyu incele en iyisi + gecen sene kac tane sponsor ile anlasma yapmisiz ve yillik [rekor] gelirimiz ne kadar bir bak istersen, sonra istersen konusuruz tekrar.Her sene şampiyon da olsan kasan boş. Çünkü yayın gelirlerin yerlerde. Adamlar Tete’yi sattı sağbek geldi. Emin’i sattı orta saha geldi. Görünen köy kılavuz ister mi?
Tanıdık oyuncular yıllık 5ten de başlasa seni şampiyon yapıyor. Forma gelirleri, sponsorlukları cabası