Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.643
- 29.098
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sever misin?Yalnız bu sefer bize SOCTULAR.
İcardi geçen sene ilk defa kiralik gelip geçen seneki performansı verse bu forvetsiz ortamda ET bile alamadan Avrupadan bir takım çeker alırdı sen wandayi arayana kadar onlar sana arjantinden el sallardievet rahmetullah berişbek de kendi takımının faal vazgeçilmez aktif oyuncusu. ona da 30 m euro verip alalım.
adam icardi'nin kendisinin psg işini çözdüğünü diyor yaw.
sadece şunu düşünün. icardi bize geçen sene ilk defa kiralık gelmiş olsaydı, bu sene bu yönetim onun bonservisini psg'den 10 m euro'ya alabilir miydi sizce? :d
yanlış yere yöneliyor yönetim zaten onu söylüyorum transfer stratejisi yanlış. ucuza yıldız arıyorsan gözden düşmüş adama gideceksin ama üstüne basarak söylüyorum ndombele,sergio,seferovic gibi bitik adamlara değil. doğru strateji BÜYÜK takımın gözden düşmüş yıldızı + yetiştirmek için 2-3 milyonluk ucuz scouting topçusu. erden timur akıllı adam olduğu için bunu biliyordu, mertens,icardi,torreira,sanchez gibi yıldızlar sayesinde galatasaray tekrar şahlandı ve şampiyonluklar geldi,gelirimiz de arttıRenktaş madem öyle takımında full oynadıysa niye teklif vermedi Fiorentina.. 6.5 milyon euro değilde 10 milyonu basardı.. Adam sana bırakmazdı alır geçerdi.. Çünkü bıraktı adam teklif bile vermedi..
İcardi Messi , Neymar ,Mbabbe'nin arkasında kaldı diye oynamadı.. Doğrudur.. Oynamak istediği için transferlerin son gününde fırsat olarak kiralık geldi.. Sonrasında başka kulübe gitmedi adam elimiz 2 kat güçlendi.. Hikaye ve şartlar farklı renktaş..
Takımınında aktif oynamayan oyuncular ile yükselişte olan aktif oynayan kendini belli liglerde veya CL'de ispatlamış adamı bence dediğin fiyatlarda alamazsın bugün..
Bu lafım sana değil.. Hem yönetimi Tominay , Wendel , Sara gibi takımlarının yıldızı aktif oynayan adamları al diye sıkıştıracaksın.. Hemde diyeceksin ki git bunları 13 milyona - 10 milyona al..
Kusura bakma abi alamazsın bence.. Wendel'e net 20 milyon euro teklif ettik.. Ne dedi sana Zenit ?. Cevabı biliyorsun
çok o paraya adaya lunapark açılıp, huzurevinin temeli atılır17bonservis 6 taksit diyorlar
en son bu teklifi yapan ihrac olmustu okan bey!!@Keramettin TANRIVERDİ kaç para bu forum
satın almak istiyorum
%100 katılıyorum da şu aşamada 2-3’e yabancı sınırı iştigal eden bir adamı geliştirmemiz çok zor. Herkes Boey örneği veriyor ama o dönemkine göre kadro kalitemiz ciddi yükseldi, hedeflerimiz büyüdü aynı zamanda piyasa arttı. Şu durumda o işi yerli oyunculara yapmak lazım ama Kerem ile Barış’ı şimdi alsak süre verir miydik bundan bile emin değilim. Yine de denemeliyiz ama doğru pozisyonlarda. Daha az kalite gerektiren stoper tarzı bölgelere yapmamız gerekiyor, Ross doğru hamleydi mesela ama tutmadıforma satışı falan fasa fiso. benim bahsettiğim kaliteli oyunculardan kurulmuş kadro başarı ve gelir demek. 2021 cicaldau morutan kafası çok yanlış strateji olur. scouting yapacaksan 2-3 milyona bulup yedekten geliştirirsin. başarıya götüren herzaman kaliteli ve hazır topçudur, potansiyelli değil. potansiyelliyi ucuza bulup bidona yatırılmış turşu gibi beklemelisin, hemen ilk 11 e girip katkı veremez çoğu verse bile seviye atlatmaz.