- 23 Temmuz 2011
- 75.562
- 51.089
- 4.693
20m bizim gibi kulübün vermemesi gereken bir para
...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20m bizim gibi kulübün vermemesi gereken bir para

Çok geçmiş olsun abi, dikkat et kendine lütfensevgili halim ve sevgili aras ,
mesajiniza gec geri donus yapiyorum lutfen kusuruma bakmayin.nedeni de :
- saglam bir grip geciriyorum bir kac gundur, halen de gecmedi . nete bile mecalim yoktu anca bugun mac var diye gireyim dedim *durabilecegim kadar durmaya calisacagim - *
oyuncuya dair nacizane gozlem yorumumu bizim kupa maci ardina yapmayi dusunuyorum. hayirlisiyla su *finali bi *alalim daha *enerjik olmaya gayret edecegim.
bu arada , arascim , *sara istanbul basligindaki tespitlerini oldukca degerli buluyorum. kalemine saglik .
saygi ve selamlar.
Su maçın tamamını bulabilecek biri yok mu ya 1 gol 1 asist 9 kilit pasMaç başına kornerden 1.5 şut pası ortalaması varmış Sara'nın. Ligde en yakın rakibinin 0.8. Duran toplarımız zaten iyiydi ama Demirbayı aramayız gibi duruyor o açıdan.
Defansif parametrelerde hava topları hariç lig ortalamasının üzerinde pas arasında mesela üst sıralarda. Kolay çalım yiyor ve hava topları zayıf.
Ofansif parametrelerin neredeyse hepsinde üst sıralarda şut pas, kilit pas başarılı ortada falan fark atmış gibi. Dribling de fena değil. Ligin en yaratıcı orta sahası gibi duruyor.
via karakullukçu
hehe ıskartaya çıkmış topçulardı evet.Hepsi ıskartaya çıkmış topçulardı. Bizim sayemizde geri döndüler. Aynı şekilde ndombele de aldık hiçbir şey olmadı.
Sara championship in en iyi 5 oyuncusundan biriBasite indirgeyeceksin o zaman. Sen, adı sanı tutulmamış 2 oyuncuya 27 milyon euro bonservis verecek bir kulüp değilsin.
Bu bonservisleri kasadan çıkarıyorsan 2 tane net oyuncuyu alıp arkana yaslanacaksın
Su maçın tamamını bulabilecek biri yok mu ya 1 gol 1 asist 9 kilit pas
Adamlar icardinin parasını cebinden verdiler defolup gitsin diye bizim cicaldaoya yaptığımız gibihehe ıskartaya çıkmış topçulardı evet.
@Alper Altun nöbette karı kız konuşuyor.
Allah sifa versin abi, umarim cabuk atlatirsinsevgili halim ve sevgili aras ,
- saglam bir grip geciriyorum bir kac gundur, halen de gecmedi . nete bile mecalim yoktu anca bugun mac var diye gireyim dedim *durabilecegim kadar durmaya calisacagim - *
oyuncuya dair nacizane gozlem yorumumu bizim kupa maci ardina yapmayi dusunuyorum. hayirlisiyla su *finali bi *alalim daha *enerjik olmaya gayret edecegim.
bu arada , arascim , *sara istanbul basligindaki tespitlerini oldukca degerli buluyorum. kalemine saglik .
saygi ve selamlar.
abv@Alper Altun nöbette karı kız konuşuyor.
Renktaş madem öyle takımında full oynadıysa niye teklif vermedi Fiorentina.. 6.5 milyon euro değilde 10 milyonu basardı.. Adam sana bırakmazdı alır geçerdi.. Çünkü bıraktı adam teklif bile vermedi..onların oynadığı takımın çapı ne. oynamamış torreira,icardi nered bu ikisi nerede kalite olarak. morutan,cicaldau,mostafa muhammed de kendi takımlarında full oynuyordu. geri planda kalmış her yıldız topçuya çöp muamelesi yapmak da moda oldu. icardi dediğin adam avrupanın en kaliteli kadrosunda messi neymar mbappe nin arkasında kaldı diye oynamadı, torreira keza arsenal gibi büyük bir kulüpte geri planda kaldı, bize gelmeden önce fiorentina'da full oynadı. seviye farkı ve kalite denen şeyi çok gözardı ediyorsunuz.
Sende kuslarin yazdigi gibi yazi yazma surekli, sana ozel takintim yok sadece illa bardagin bos tarafindan bakanlara ozel bir gicikligim var sende ara sira son donem surekli uyuyorsun bu tabire.
Anti Dursuncu olabilirsin de surekli Fenerliler rakamlari gizliyor artik bizim yonetim de onlar gibi olmus demene musade edecek degilim git Twitterda yaz madem o kadar rahat yazmayi arzuluyorsun. Yoksa ne isim olacak seninle?
Burada KAP aciklamasini bekleyelim diyorum, onu ciddiye almayacaksan ne konusalim daha?
20 milyona transfer yapan bir oyuncu ona göre maaş da alır. Yani maaşı artar. Dünyanın her yerinde böyledir. Davinson 50 milyona transfer yaptı diye o parayı aldı, Spurs tarafından çöp denilip 10 milyona giderken maaşı düşmesi gerekirken arttı. Çünkü TR’ye geldi. Sara ve Jelert’e o maaşlar yine yüksek. Sara’nın 2,2; Jelert’in 700 civarı alması gerekiyordu bana göre. Bu bir eleştri konusudur. Doğru olan eleştiri de budur. Çalıştığın iş yerinde çok başarılı olursan başka bir yere daha fazla para için geçersin. Neden aynı parayı almadı diye bir mantık saçmalıkJelert ve Sara eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde neye imzalamışlar; Davinson, İcardi, Torreira eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde ne alıyıorlar?
Evet, saçmalamayı keselim
Ben senden korkarim arkadas@Alper Altun nöbette karı kız konuşuyor.
Geçmiş olsun renktaşsevgili halim ve sevgili aras ,
saygi ve selamlar.