Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20m bizim gibi kulübün vermemesi gereken bir para
GUCydpzXwAAhZZs

...:asd:

sevgili halim ve sevgili aras ,
mesajiniza gec geri donus yapiyorum lutfen kusuruma bakmayin.nedeni de :

- saglam bir grip geciriyorum bir kac gundur, halen de gecmedi . nete bile mecalim yoktu anca bugun mac var diye gireyim dedim *durabilecegim kadar durmaya calisacagim - *

oyuncuya dair nacizane gozlem yorumumu bizim kupa maci ardina yapmayi dusunuyorum. hayirlisiyla su *finali bi *alalim daha *enerjik olmaya gayret edecegim.

bu arada , arascim , *sara istanbul basligindaki tespitlerini oldukca degerli buluyorum. kalemine saglik .

saygi ve selamlar.
Çok geçmiş olsun abi, dikkat et kendine lütfen 🙏

Teşekkür ederim değerli yorumun için, final sonrası bol bol değerlendirme yaparız abi.

Maç başına kornerden 1.5 şut pası ortalaması varmış Sara'nın. Ligde en yakın rakibinin 0.8. Duran toplarımız zaten iyiydi ama Demirbayı aramayız gibi duruyor o açıdan.

Defansif parametrelerde hava topları hariç lig ortalamasının üzerinde pas arasında mesela üst sıralarda. Kolay çalım yiyor ve hava topları zayıf.

Ofansif parametrelerin neredeyse hepsinde üst sıralarda şut pas, kilit pas başarılı ortada falan fark atmış gibi. Dribling de fena değil. Ligin en yaratıcı orta sahası gibi duruyor.

via karakullukçu
Su maçın tamamını bulabilecek biri yok mu ya 1 gol 1 asist 9 kilit pas

Basite indirgeyeceksin o zaman. Sen, adı sanı tutulmamış 2 oyuncuya 27 milyon euro bonservis verecek bir kulüp değilsin.

Bu bonservisleri kasadan çıkarıyorsan 2 tane net oyuncuyu alıp arkana yaslanacaksın
Sara championship in en iyi 5 oyuncusundan biri
Jelert geçen sene şampiyonlar liginde kendini kanıtlamış bir oyuncu.
İkisi de net oyuncu

Sara‘nin iyi topcu oldugu cok belli ama bize sert, gecisleri savunacak, ikili mücadele azmani bir adam lazim degilmiydi oraya? Sara bu ihtiyaclari karsilayacak bir adam degil dolaysiyla bu kadar para vermemize ragmen orta sahada ayni sorunlar devam edecek. Ofansif katkiyi dayidan da aliyorduk.

Bana Kerem Demirbay‘in upgrade versiyonunu aldik gibi geliyor.

- saglam bir grip geciriyorum bir kac gundur, halen de gecmedi . nete bile mecalim yoktu anca bugun mac var diye gireyim dedim *durabilecegim kadar durmaya calisacagim - *

oyuncuya dair nacizane gozlem yorumumu bizim kupa maci ardina yapmayi dusunuyorum. hayirlisiyla su *finali bi *alalim daha *enerjik olmaya gayret edecegim.

bu arada , arascim , *sara istanbul basligindaki tespitlerini oldukca degerli buluyorum. kalemine saglik .

saygi ve selamlar.
Allah sifa versin abi, umarim cabuk atlatirsin

onların oynadığı takımın çapı ne. oynamamış torreira,icardi nered bu ikisi nerede kalite olarak. morutan,cicaldau,mostafa muhammed de kendi takımlarında full oynuyordu. geri planda kalmış her yıldız topçuya çöp muamelesi yapmak da moda oldu. icardi dediğin adam avrupanın en kaliteli kadrosunda messi neymar mbappe nin arkasında kaldı diye oynamadı, torreira keza arsenal gibi büyük bir kulüpte geri planda kaldı, bize gelmeden önce fiorentina'da full oynadı. seviye farkı ve kalite denen şeyi çok gözardı ediyorsunuz.
Renktaş madem öyle takımında full oynadıysa niye teklif vermedi Fiorentina.. 6.5 milyon euro değilde 10 milyonu basardı.. Adam sana bırakmazdı alır geçerdi.. Çünkü bıraktı adam teklif bile vermedi..

İcardi Messi , Neymar ,Mbabbe'nin arkasında kaldı diye oynamadı.. Doğrudur.. Oynamak istediği için transferlerin son gününde fırsat olarak kiralık geldi.. Sonrasında başka kulübe gitmedi adam elimiz 2 kat güçlendi.. Hikaye ve şartlar farklı renktaş..

Takımınında aktif oynamayan oyuncular ile yükselişte olan aktif oynayan kendini belli liglerde veya CL'de ispatlamış adamı bence dediğin fiyatlarda alamazsın bugün..

Bu lafım sana değil.. Hem yönetimi Tominay , Wendel , Sara gibi takımlarının yıldızı aktif oynayan adamları al diye sıkıştıracaksın.. Hemde diyeceksin ki git bunları 13 milyona - 10 milyona al..

Kusura bakma abi alamazsın bence.. Wendel'e net 20 milyon euro teklif ettik.. Ne dedi sana Zenit ?. Cevabı biliyorsun

Sende kuslarin yazdigi gibi yazi yazma surekli, sana ozel takintim yok sadece illa bardagin bos tarafindan bakanlara ozel bir gicikligim var sende ara sira son donem surekli uyuyorsun bu tabire.

Anti Dursuncu olabilirsin de surekli Fenerliler rakamlari gizliyor artik bizim yonetim de onlar gibi olmus demene musade edecek degilim git Twitterda yaz madem o kadar rahat yazmayi arzuluyorsun. Yoksa ne isim olacak seninle?

Burada KAP aciklamasini bekleyelim diyorum, onu ciddiye almayacaksan ne konusalim daha?

hepimiz burada polyanayı oynayalım
bakalım forumda yazan kalacakmı bir zaman sonra!

karşıt görüş yaşatır!

Ayriyeten evet antidursuncuyum bu adamların yaptıkları herşeye kuşku ile bakarım aldıkları topçularada
cenk orada olduğu sürecede rakamlara daha detaylı incelerim
kulubun efsaneleri bu adamı geldiklerinde uzak tutuyorsa kulupden vardır bir bildikleri derim!

Kapa açıklanan beni ilgilendirmez
Galatasarayın parası bu konuştuğumuz ve işin içinde cenk varsa sorgularım
her gslide sorgulamaşı zaten ki rahat rahat at koşturamasın!

dün ilk bu chris yazdı o tarafdan bu transferi
adamların tier 1 bu herif
rakamıda o verdi!

ha sen inanmazsın olur biter karşı çıkarsın ok saygı duyarım
ama sırf bu sorgulanıyor diye görevini kötüye kullanamazsın!

Jelert ve Sara eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde neye imzalamışlar; Davinson, İcardi, Torreira eski kulüplerinde ne alıyormuş bizde ne alıyıorlar?

Evet, saçmalamayı keselim
20 milyona transfer yapan bir oyuncu ona göre maaş da alır. Yani maaşı artar. Dünyanın her yerinde böyledir. Davinson 50 milyona transfer yaptı diye o parayı aldı, Spurs tarafından çöp denilip 10 milyona giderken maaşı düşmesi gerekirken arttı. Çünkü TR’ye geldi. Sara ve Jelert’e o maaşlar yine yüksek. Sara’nın 2,2; Jelert’in 700 civarı alması gerekiyordu bana göre. Bu bir eleştri konusudur. Doğru olan eleştiri de budur. Çalıştığın iş yerinde çok başarılı olursan başka bir yere daha fazla para için geçersin. Neden aynı parayı almadı diye bir mantık saçmalık

saygi ve selamlar.
Geçmiş olsun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt