Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ivmelenme mağlubiyeti olacak bu ya da bu mağlubiyetle daha da dibi boylariz ortası olmaz
Dibi mibi olmaz. Her serde bi hayir vardir. Takim toparlanacak ama CL maci cok önemli orada kaza yasarsak ozaman dibi görürüz. Ins. gecip hersey yoluna girer. Sicmisim süper kupasina sonucta tek mac üzeri sezon acilisi bir mac. Skor boktan oldu iste bu yasanmamali. Orta saha bosaltilmaz artik su 90lilarin taktigini birakmali geriye düstügümüz zaman.

Çare transfer değil. Kadro kalitemiz, Beşiktaş’tan 2 gömlek iyidi. Adamlar Coley, Masuaku, Onana ile falan yendiler.

Gerekli olan şey;

1-Ciddiyet
2- Hocanın forma adaleti, elindeki oyuncu grubuna ve duruma göre uyum sağlayabilecek oyun esnekliğini sağlaması
3- Alınan oyuncuların bir an önce takıma uyum sağlaması
4- Neredeyse 2 yıldır beraber oynayan oyuncuların hala neden ilk maçlarıymış gibi uyumsuz göründüğünün araştırılması
Bonus- Zemine uygun krampon seçimi

Gedson fernandes mi torreira mı kıyası son bulmustur sanırım

Ya bu takıma direk lemina ve amrabat gibi iki orta saha lazım

Bugün bu maçı orta saha kaybetmiştir

Olmuyorsa kaanı orta sahaya çekip sağ beke fizikli bir oyuncu alınmalı

Vallahi patlamak üzereyim

Herşey bir kenara

Bu ekibin yaptığı bütün transferler incelenmeli

İddia ediyorum burda belki futbol oynamış bir kaç kişi vardır fiziği iyi olan sporla uğrasan birisini sahaya alalım Nelson dan daha az hata yapar en azından aldığını ileri vurur abdulkerim den de hızlı oynar baba adam sırtını dönemiyor karşısında beğenmediğimiz en nesri falan olsa korkunç bir skor çıkardı bu adama noldu bilmiyorum geçen sene ilk yarı bitene kadar en iyi defansımızdı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocam yakında Kasımpaşa'yı falan Ziyech'in orta sahadan atacağı golle yenip düşmanlarını susturacaktır.

Dibi mibi olmaz. Her serde bi hayir vardir. Takim toparlanacak ama CL maci cok önemli orada kaza yasarsak ozaman dibi görürüz. Ins. gecip hersey yoluna girer. Sicmisim süper kupasina sonucta tek mac üzeri sezon acilisi bir mac. Skor boktan oldu iste bu yasanmamali. Orta saha bosaltilmaz artik su 90lilarin taktigini birakmali geriye düstügümüz zaman.
Evet 3-0 a raziydim 3 ten sonra köpek rafa çıktı ortaya

Süper kupa günü transfer getirecek kadar akılsız rezalet bir yönetim

Şu maç hazırlık maçı mı, fantezi denenecek maç mı?
Takımın belli ki ileri gidecek hali yok.
Orta sahaya alerjin mi var bomboş bırakıyorsun?
Bırak bari 2-0 bitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt