Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'un kaçırdığı hava topunu Boey olsa kademeye girip uzaklaştırırdı bu yüzden bek önemli Kaan o topa yetişemez ya da Köhn zaten otoban olmuş.

Köhnü Nelson u abdulkerimi izlemek eziyet bu 3 lü bu halde sahadayken bu skor çok normal , kardeşim abdulkerim iyi dönemedi adamın beli dönmüyor neden zorluyorsun davinson tek bacağı ile oynasa yemin ederim 5 olmazdı Metehan oynasa Nelson yerine o bile daha iyi olurdu . Kereme herkes küfür ediyor söyleyin bana kerem çıktı ne değişti kerem en azından deneyip kaybediyordu topu. İcardi en sevdiğim futbolcu canı bir şeye sıkılsa bende üzülüyorum ama kardeşim 90 dakika nasıl tutarsın bu adamı saha da aklım duruyor itibarsızlaşmak istemiyorum ama köhne kim 10 m veriyorsa göndersinler abdulkerim havalara girmiş kendini toplasın Nelson a edecek kelime bulamıyorum

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir lig gozumuzu cok boyamis malesef.Bok gibi bir ligde aldigin 200 puanin bi onemi yok iste goruyoruz.1 gun mutlu olup cile cekmeye devam ediyoruz cok guclu dominant bir oyununumuz oldugu icin degil.Rezil rakiplerle oynadigimiz icin bisey olduk sandik.Teshisi yanlis koymusuz sonuc olarakda bugune geldik.Burdan nereye gideriz allah bilir

Birisi bana anlatsın bu zaha adam mı öldürdü neden iyi oynadığı maçtan sonra kesiliyor sonra ortasaha olarak son 20 dakika alınıyor oyuna bu adam naptı günahı ne , en azından ayağına atarsın topu tutar eder bu adam yunus kadar oynayamaz mı kardeşler aklım almıyor

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef hocadan bütün futbolculara hepsinin çok kötü performansıyla can sıkıcı bir yenilgi aldık maç başlığında da yazdım barış ve batsı görünce inş 4-4-2 ye dönmez daha çok erken dedim ve malesef korktuğum başıma geldi o değişiklikle maçı kaybettik
tor-zaha değişikliğiyle de 5 fark yedik

Hocanın artık şunu anlaması lazım orta sahayı boşaltıp çift forvete dönmek bir işe yaramıyor kaç kere denedi hiçbirinde sonuç alamadı al zahayı ziyech yerine mertens biraz daha kalsın aynı sistem 65-70 e kadar devam et hele ne diye sistemi bozuyorsun karşıda Konya yok sivas antep yok ne de olsa bjk bu yani akıl alır gibi değil sonuç kötü oldu ama daha başlamayan lig için herşey bitti demek de doğru değil köhn ün yerine sol bek ve bir defansif orta saha şart bunu da bir kez daha görmüş olduk

Büyük baskan sara'yı getirdi ne bu mutsuzluk her türlü rezillik unutulmustu.

Hayırlı bir mağlubiyet oldu 3 yesek normal mağlubiyet olarak karşılanırdı.

102 puan şampiyon takım olayını böylelikle bitirmiş olduk gayet hayırlı oldu artık 102 puan şampiyon takımın arkasına sığınılmaz eksikleri olan bir takım olarak bakılır.

İlk defa yaptığı bir hata değil ki aynı şeyi 2 yıldır defalarca yaptı. Sahada hücumcu sayısı çoğalınca kendiliğinden topun oraya gideceğini, gol olacağını düşünüyor tüm teknik ekip, keşke öyle olsa.

Bu yaz farklı bir boyuta ulaştı hoca ben hazırlık maçlari diye başta çok ciddiye almamıştım ama herif çıktı ilk resmi maçta hem de kupa finalinde PES'te yapılmayacak kadar saçma değişiklikler yaptı..
Ayrıca böyle yapacaksa cidden İcardiyi alsınlar elinden canımız cigerimiz topcudan sogutacak duruma getiriyor ... Adam şortu indirip sahanın ortasina scsa yine cikarmaz

Belki de bu tarihi mağlubiyet 3lu orta sahaya dönmenin yolunu açar. Polyannacilik yapıyorum ama inşallah olur öyle bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt