Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
Locko yangını yapılmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz Aydın niye önemliydi şimdi görünüz mü kağnı Ziyech'i bir tarafını kaldırıp adam geçemiyor.
Ne oldu 2 gün önce okana laf diyenlere sallıyordun skor sever gençHemen bu gün yeni bir td bulsunlar
Bu arada ben de pek düşünmüyorum bu yönetimden bişeyler olacağınıgs başkanın umurunda mı sence? bazı şeyler değil, hiçbir şeyin harekete geçeceğini sanmıyorum.
tek çözüm yolu bu yönetimden kurtulmaktır. göz göre göre dibe yuvarlanıyoruz bu yönetim ve başkan yüzünden.
Hocam okan in galibiyet yüzdesi çok düşük ya keşke gitseydiNe oldu 2 gün önce okana laf diyenlere sallıyordun skor sever genç
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yav bırakın ne transferiii... hangi hocaya şu kadroyu versen göbek atar.. uyanın yav.. hazırlık maçları ile gol yeme rekoru kırdık... adamın kafası karışıyor fazla iyi adam var hangisini oynatsam.. bir oyun planı yok. bütün bekler mi kötü.. kerem bitti.. ziyeş adam geçemiyor.. hadi koş falan..
Reis alışamadın mı hoca gerideyken böyle saçmalıkları her zaman deniyorBen bu akşam Okan hocadan ciddi manada korktum ya Ali koca oyuncu değiştir desen bu kadar sacmalamazdi amacı ne onu da cozemedim
İlk defa yaptığı bir hata değil ki aynı şeyi 2 yıldır defalarca yaptı. Sahada hücumcu sayısı çoğalınca kendiliğinden topun oraya gideceğini, gol olacağını düşünüyor tüm teknik ekip, keşke öyle olsa.Ben bu akşam Okan hocadan ciddi manada korktum ya Ali koca oyuncu değiştir desen bu kadar sacmalamazdi amacı ne onu da cozemedim
Sorun burada zaten bekimiz yok 2 stoper Allaha emanet oynuyor kademeye giren bek yok.Bekin çıkıp atağa seninle al-ver yapmazsa bindirmezse, değil oğuz mbappe olsan 15. Dakikada pilin biter.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçti abi yapacak bişey yok emeği geçenlerin abv dicez ne dicez. Ben 33 yasimdayim böyle bir Galatasaray ne gördüm ne duydum. Takimin yarisinin kötü olduğu çok maç gördüm ama 11de 11 hatta yedekleri de sayayim 16da 16 kötü adamı hiç görmedim tarihte5 0 in hayırlısı olmaz kanka tarihe yazar gecer
Hayırsız mağlubiyet olduBen bugün mağlubiyet istiyordum dursun ve avanelerinin takımı uöup kaçıyor sanmaması için ama bu da çok ağır oldu be