Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.577
- 48.045
- 4.933
Bu takımın toparlanması 1 ay. Bir tur da fener çakar 4 taneYa ivmelenme mağlubiyeti olacak bu ya da bu mağlubiyetle daha da dibi boylariz ortası olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımın toparlanması 1 ay. Bir tur da fener çakar 4 taneYa ivmelenme mağlubiyeti olacak bu ya da bu mağlubiyetle daha da dibi boylariz ortası olmaz
Her mağlubiyet hayırlıdır bariz şekilde bu takıma 3 tane bek lazım geçenlerde üstüne bastıra bastıra söyledim fenerde Osayi, Ferdi, Oosterwolde, Mert var bizde adam gibi bek yok ama bek hariç üstünüz diyorlardı.Ya ivmelenme mağlubiyeti olacak bu ya da bu mağlubiyetle daha da dibi boylariz ortası olmaz
Çok şey fark ettirirdi.Ya umut Oğuz tek başına napcakti Allah aşkına abi bugün sahada 3.0 puanı geçecek tek adam var miydi
Sizin ig kacYol haritamızı açıklıyorum
Önce antiokanistlerden özür dilenip haklarımız teslim edilip iade-i itibar yapılacak
Sara transferi okanın isteği olduğu için iptal edilecek
Olağanüstü kongre kararı alınıp e.t aday olacak
Okan kovulmayacak istifa ettirilecek
Yeni yabancı tdmiz açıklanacak e.t minimum kloopu getirir
Takımdaki düşük ıqlu ve kağnılar gönderilecek sonrası kolay
Hemen şimdi
gs başkanın umurunda mı sence? bazı şeyler değil, hiçbir şeyin harekete geçeceğini sanmıyorum.Okan hocada zaten şuç net olarak
Bana sorarsan 5 gol yemek kötü tabi ama bi bakıma iyi oldu. Bu leş jkdan 5 yemek bazı şeyleri harekete geçirir ama tabi gerçekten çözüm istiyorsak
Torri çıktığında 0 2 değil miydi?3 olmuş maçta orta sahayı neden boşaltıyorsun ite köpeğe laf veriyorsun dalga mı geçiyorsunuz arkadaş ?
Yol haritamızı açıklıyorum
Önce antiokanistlerden özür dilenip haklarımız teslim edilip iade-i itibar yapılacak
Sara transferi okanın isteği olduğu için iptal edilecek
Olağanüstü kongre kararı alınıp e.t aday olacak
Okan kovulmayacak istifa ettirilecek
Yeni yabancı tdmiz açıklanacak e.t minimum kloopu getirir
Takımdaki düşük ıqlu ve kağnılar gönderilecek sonrası kolay
Hemen şimdi
5 olmazdi 3 olurdu yine. Sahada bir tane ayakta duran adam yoktu. Gscimbom olarak ciksak bu kadar pas hatasini bizde yapardik. Bunun açıklaması yok.Çok şey fark ettirirdi.
Bunların taraftarı iplediği yok üstadBen transferinde değilim. 30-40 milyon euro’yu daha çöpe attı bu beceriksizler. Yazık, günah. Tek üzüldüğüm şey bu. Şu dakikadan sonra transfer yaparlarsa adam değiller zaten.
5 0 in hayırlısı olmaz kanka tarihe yazar gecerİnşallah hayırlı bir mağlubiyet olmuştur. Kazansak kupayi 81 ilde gezdirirlerdi uyumaya devam ederlerdi
Bende mekana geçtim kafa dağıtmak lazımBen içmeye gidiyorum.