Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ivmelenme mağlubiyeti olacak bu ya da bu mağlubiyetle daha da dibi boylariz ortası olmaz
Her mağlubiyet hayırlıdır bariz şekilde bu takıma 3 tane bek lazım geçenlerde üstüne bastıra bastıra söyledim fenerde Osayi, Ferdi, Oosterwolde, Mert var bizde adam gibi bek yok ama bek hariç üstünüz diyorlardı.

Takımda 1 kişi aksadığı an takım olmaktan çıktığını muhtemelen bugün fark etmişizdir bir nevi hayırlı bir mağlubiyet oldu.

D.Ö: Arkadaşlar bu haftaki şampiyonluk kutlamalarımız talihsiz bir olay yüzünden iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yol haritamızı açıklıyorum

Önce antiokanistlerden özür dilenip haklarımız teslim edilip iade-i itibar yapılacak

Sara transferi okanın isteği olduğu için iptal edilecek

Olağanüstü kongre kararı alınıp e.t aday olacak

Okan kovulmayacak istifa ettirilecek

Yeni yabancı tdmiz açıklanacak e.t minimum kloopu getirir

Takımdaki düşük ıqlu ve kağnılar gönderilecek sonrası kolay

Hemen şimdi
Sizin ig kac

Yönetimde olan namertler.. Yazdırın hadi paralı köpeklerinize Ilkay Galatasaray'da yazıdırın. Messi için bekletiliyor yazdırın. Siktir olun gidin ulan o koltuklardan..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Okan hocada zaten şuç net olarak

Bana sorarsan 5 gol yemek kötü tabi ama bi bakıma iyi oldu. Bu leş jkdan 5 yemek bazı şeyleri harekete geçirir ama tabi gerçekten çözüm istiyorsak
gs başkanın umurunda mı sence? bazı şeyler değil, hiçbir şeyin harekete geçeceğini sanmıyorum.

tek çözüm yolu bu yönetimden kurtulmaktır. göz göre göre dibe yuvarlanıyoruz bu yönetim ve başkan yüzünden.

beyefendimiz bir de hala hücümcu orta saha peşinde sara'yı aldırıyor ama saçma sapan futbolundan da vazgeçmiyor.38 yaşındaki adamla falan ne presi oynamayı bekliyorsun ki takım 60dan sonra bitiyor ihtiyar adamlara pres yaptırdığın için.İstediği oyuncularla oyun sistemi arasında fark var , takım defans yapamıyor hala saçma sapan adam peşinde.Fizikli,güçlü takım kur 3lü orta sahaya geç oynat o futbolu ama Ziyech,Mertens,İcardi'yle falan akıl karı değil bu iş üstüne arkasına bir de 8.5 alıyoruz yine.Sol bek de fecaat zaten ama hala hücum adamı peşindeyiz

Yol haritamızı açıklıyorum

Önce antiokanistlerden özür dilenip haklarımız teslim edilip iade-i itibar yapılacak

Sara transferi okanın isteği olduğu için iptal edilecek

Olağanüstü kongre kararı alınıp e.t aday olacak

Okan kovulmayacak istifa ettirilecek

Yeni yabancı tdmiz açıklanacak e.t minimum kloopu getirir

Takımdaki düşük ıqlu ve kağnılar gönderilecek sonrası kolay

Hemen şimdi

Kesinlikle sara transferi iptal edilmeli

Ağustos ayını bitiremeyecek hocaya istedi diye 20 milyonluk yatırım yapılmaz

2-3 gün içerisinde yeni hoca getirip orta saha transferini kendisine bırakmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben transferinde değilim. 30-40 milyon euro’yu daha çöpe attı bu beceriksizler. Yazık, günah. Tek üzüldüğüm şey bu. Şu dakikadan sonra transfer yaparlarsa adam değiller zaten.
Bunların taraftarı iplediği yok üstad

Skor 3müydü neydi metin öztürk trbünde telle takılıyodu hafif güleç şekilde

Florya işi halledilene kadar 2 sene çekeceğiz mecbur

Dedik olacakları dursuncuları uyardık ama yetemedik olan gsmıza oldu

Kına yaksınlar

Ben bu akşam Okan hocadan ciddi manada korktum ya Ali koca oyuncu değiştir desen bu kadar sacmalamazdi amacı ne onu da cozemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt