Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bir gram sinir yok bugünün gelişi dünden belliydi hocaya hiçbir şey demem çünkü 102 puan imkansız onu başardı bu takım şampiyon olurken maçları hatırlayın.

Karagümrük maçı 3 pozisyon bulmadan 3 gol attık.
Fener maçı 10 kişiye karşı isabetli şut çekemedik.
Adana Demirspor deplasmanı Muslera 5 kez karşı karşıya kurtardı.
Kasımpaşa maçı 3-2'de kırmızı olmasa o maç yine dönmezdi.
Hatayspor maçı 10'ncu dakikadan sonra pozisyonumuz yok.
Alanyaspor maçı 45 dakikada 2-0 geri düşebilirdik.
Daha sayarım ama gerek yok.

Bu takımın eksikleri olduğunu 102 puan gizlemiştir halen söylüyorum şampiyon olurken 22/23 > 23/24 dememim sebebi buydu.

gs başkanın umurunda mı sence? bazı şeyler değil, hiçbir şeyin harekete geçeceğini sanmıyorum.

tek çözüm yolu bu yönetimden kurtulmaktır. göz göre göre dibe yuvarlanıyoruz bu yönetim ve başkan yüzünden.
Bu arada ben de pek düşünmüyorum bu yönetimden bişeyler olacağını

Neyse bi umut bekleyelim diyecem ama bunların bulacağı en iyi çözüm albayrakı floryaya getirmek olur :)

Üzülerek söylüyorum bu kadroyu Tudor a ver beşiktaş ı kevgire cevirir.Adamda taktik kondisyon herşey var
yav bırakın ne transferiii... hangi hocaya şu kadroyu versen göbek atar.. uyanın yav.. hazırlık maçları ile gol yeme rekoru kırdık... adamın kafası karışıyor fazla iyi adam var hangisini oynatsam.. bir oyun planı yok. bütün bekler mi kötü.. kerem bitti.. ziyeş adam geçemiyor.. hadi koş falan..

Ben bu akşam Okan hocadan ciddi manada korktum ya Ali koca oyuncu değiştir desen bu kadar sacmalamazdi amacı ne onu da cozemedim
İlk defa yaptığı bir hata değil ki aynı şeyi 2 yıldır defalarca yaptı. Sahada hücumcu sayısı çoğalınca kendiliğinden topun oraya gideceğini, gol olacağını düşünüyor tüm teknik ekip, keşke öyle olsa.

Takımdaki laubalilik haricinde atletizm, dinamizm eksikliği de net ortada
Özellikle bu dizilişle, bu taktikle daha fazla başarılı olmamız imkansız
Zaten takım genelinde hantal
Sağ bekte hala Kaan oynuyor, Sol bek zaten evlere şenlik
Orta sahaya hala direnç katacak, dinamizm getirecek bir oyuncu almadılar, 20 milyona getirdikleri oyuncunun da bu profille hiç alakası yok.
Atacak kurşunumuz da kalmadı muhtemelen
Hoca acele bu sistemi dizilişi değiştirecek, kendine ve takıma çeki düzen verecek
Elindeki oyunculara uygun bir sistem geliştirecek

Ya mağlubiyetn ziyade ileriye dönük nasıl bi planlama var acaba.Adamlar Köhnden altın buldu bizim hoca hiç çözüm üretmedi.Her maç sıkıştığında orta saha çıkart forvet al.İstediğin baskılı oyunla bu oyuncu grubu uymuyor büyük maçlarda

Iki sene ust uste sampiyon olmussun, oyuncular ayni, oturmus bir duzen var. Rakibin hocasi yeni gelmis, ilk dkda sanssiz bir gol yemis olabilirsin ama koca 90 dk hic bir sey oynamadin. Gidip orta sahayi bosaltiyor. Ciddi soyluyorum ne yaptigini bilmiyor. Aynisini hazirlik macinda da yapti.

5 0 in hayırlısı olmaz kanka tarihe yazar gecer
Geçti abi yapacak bişey yok emeği geçenlerin abv dicez ne dicez. Ben 33 yasimdayim böyle bir Galatasaray ne gördüm ne duydum. Takimin yarisinin kötü olduğu çok maç gördüm ama 11de 11 hatta yedekleri de sayayim 16da 16 kötü adamı hiç görmedim tarihte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt