Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonu bitirdiğimiz 11

Muslera
Kaan nelson apo köhn
Toreira demirbay
Ziyech mertens barış
İkardi

Sağbek,solbek,8,kanat ve 10 almalıyız diye transfer sezonuna başladık 30m euro harcayıp leşjkden 5 yiyerek sezonu açtığımız takım

Muslera
Jelert nelson apo köhn
Toreira sara
Ziyech mertens barış
İkardi

Size işbilmezliğin resmini çizemem ama yazarım

IMG_6017.webp

geri getirin bari şunu
takım komple tatilsaray oldu en azından antrenman yapıyordu bu varken tatil dönüşlerinde

jk de bi mok oynamadi. Biz skoru hazirladik bugün. Fenerin o övündügü mac gibi. O sene fatih hoca nasil hataliysa kötü bi fenere karsi bugünde okan buruk ayni hatalari yapti. Insan eskilerden biraz ders alir. Geriye düstügün zaman orta saha bosaltilmaz. Heleki kamptan sonra yükleme yapmissin oyuncular belli ki kosamiyor, 2:0 gitmis mac artik orta sahayi bosaltma.

bugün toreyra da sahaya oluk oluk bırakmistir

fred karsisinda düstügü acziyete gedson karsisinda da düsmüstür

bu tarz driplingci,suratli heriflere karsi fevkalade zaafiyet gosteriyor

torreira ilk sene ki gibi oynamıyor

adamı durmadan hucum prese yolluyor geçen seneden beri

bunu yapacaksan arkasına ahtapot gibi bir 6 dikeceksin yoksa böyle her top geçiş oluyor!

bunu biz görüyoruz okan göremiyor!

Yalnız taraftar olarak mertens yerine rafa rafa demekte ciddi haklıymışiz da cimrilik yaptık mertense plaket verip rafa cekebilirmisiz.
Mertens'e bu maç özelinde bir şey diyemiyorum çünkü geldiğinden beri 1 tane iyi oynadığı beşiktaş dep var onun hariç hiçbir maça tam olarak damga vuramadı zaten derbi performansı belliydi.

Ama bugün itibarıyla net olarak 1 orta saha daha gerekiyor.

Sezonu bitirdiğimiz 11

Muslera
Kaan nelson apo köhn
Toreira demirbay
Ziyech mertens barış
İkardi

Sağbek,solbek,8,kanat ve 10 almalıyız diye transfer sezonuna başladık 30m euro harcayıp leşjkden 5 yiyerek sezonu açtığımız takım

Muslera
Jelert nelson apo köhn
Toreira sara
Ziyech mertens barış
İkardi

Size işbilmezliğin resmini çizemem ama yazarım
Geçen sezon ile bu sezon arasındaki fark süreyya hanım’ın muhteşem değişimi gibi. 30 milyon harcadık ama hiçbir eksik kapanmadı.

Muslera
Jelert, davinson, Abdülkerim, kohn,
Barış, torreira, demirbay, zaha
Sara
İcardi

Kadro bu şekilde olmalı artık. Absürt bir durum yoksa dakika 80 falan olup ta gole ihtiyacımız yoksa batshuayi oyuna girdiğinde İCARDİ OYUNDAN ÇIKMALI. İCARDİYİ oyundan çıkartmaya YÜREĞİ yetmiyorsa okan hocayla yollar ayrılmalı. Bu takim cift forvet oynayamaz. 2 tane ön libero alınmali bu takıma ayrıca at gibi oynayacak fizikli merkez orta saha oyuncuları lazım. Mertens, ziyech falan işimiz zor bu sene.

Yapacak bir şey yok Okan hocanın oyun anlayışına göre kenarlarda tempolu adam olacak yani barış kerem başlayacak maçlara bence ama sorun şurada madem öyle bir anlayışın var bize 10 m yi neden sokup zaha aldırdın hoca bizzat kendin ikna edip. şunu bir türlü yediremiyorum kendime kendi paramı galatasarayın parasından daha az düşünüyorum

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence topçular erden timura bunu şikayet ettiler bi ara herkes mutsuzdu!

onun için erden timur bu sezndan umutduzdu biliyor herşeyi adam!
Abi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar

Bjk abartildigi kadar iyi degildi

Ama bugun ki mac bizim adimiza cöküs onlarin adina ise yükselis olabilir

Son 2 sezonun sampiyonunu farkli yendiler

Futbol da özgüven cok önemli

Biz özgüven kaybettik onlar ise artik eskisine göre daha da özgüvenli olacaklar kafalarini kaldirdilar

Biz ise artik tamamen saha disi olaylarla mesgul olacagiz burdan dönüsü olacagini hic zannetmiyorum

2 yildir kazanilan basarilarin üstünü örttük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt