Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolda bir lafım vardır orta sahan kadar takımsın bugün Musrati-Gedson-Rafa Silva 3'ü de üstünlük kuracakları dünden belliydi.

Zaten bizim takımda bek oyuncusu olmayınca tamamen patladık.
Yalnız taraftar olarak mertens yerine rafa rafa demekte ciddi haklıymışiz da cimrilik yaptık mertense plaket verip rafa cekebilirmisiz.

Bjk’yi de amma abarttılar, orta sahada bir tek Kerem Demirbay varken Icardi, Batshuayi, Barış, Yunus, Zaha ile hücum yaparken Hatayspor da gelir 5 atar sana

istememekte haklı da böyle olmaz

istemiyorsan gönder sessizce
Kesinlikle yanlış zaten ama şunu gördüm hocada bi dolmuşluk vardı.

Oğuz transferinde muhabirlerin hep bir ağızdan Dursun Özbek Okan hocaya sormuş hocada Zaha, Ziyech, Kerem, Barış, Yunus var Oğuz'a ne gerek var demiş diye haber çıkarmışlardı.

Açıkçası hoca bu konuda da memnun değil ki muhtemelen bu gece ne olacaksa olsun diyip açtı ağzını yumdu gözünü.

Manyak olduk komplo teorisi üretiyoruz ama bu mevzu olabilir o dönem rashica isteniyordu ve sistem için uygunduda ziyech gelince istememiş belliki

bence topçular erden timura bunu şikayet ettiler bi ara herkes mutsuzdu!

onun için erden timur bu sezndan umutduzdu biliyor herşeyi adam!

Okay bari alınsaydı en başından beri söyledim bunu Okay ı o zaman almaıydık

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha ve Ziyech ile kanatlarda üretken olamadıklarını söyleyen Okan Hoca, birkaç hafta önce Oğuz Aydın Fenerbahçe’ye kaptırılınca “Kanada bir transfer daha yapmak mantıklı değildi, yer veremezdik” açıklamasını yapmıştı🤣🤣🤣

Okay bari alınsaydı en başından beri söyledim bunu Okay ı o zaman almaıydık

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fizik olarak üstün bir adam. Ucuz yollu işimize yarardı. Lakin hocamiz icin fiziğin hiçbir önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt