Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.562
- 36.094
- 2.773
Nbrsiniz sakinlesildi mi
bira şişesini sokacak adam arıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nbrsiniz sakinlesildi mi
Yalnız taraftar olarak mertens yerine rafa rafa demekte ciddi haklıymışiz da cimrilik yaptık mertense plaket verip rafa cekebilirmisiz.Futbolda bir lafım vardır orta sahan kadar takımsın bugün Musrati-Gedson-Rafa Silva 3'ü de üstünlük kuracakları dünden belliydi.
Zaten bizim takımda bek oyuncusu olmayınca tamamen patladık.
Abi sıkma canını al iki bira otur evde balkonda iç çıkma yola sinirliyken bende yapıyorum ama boşver Allah korusunvallah alacağım biramı bineceğim arabaya açacağım müziği bi 200 km yol yapıp geri döneceğim
başka türlü sakinleşemeyeceğim!
Sende saçmalama artikbırakın insanlara karısmayın
Kaan 6 Torreira ve sara 8 olduğu 4-3-3 de olur.Olması gereken
Sara 10 numaraya
Torreira 8 e
Birtanede 6 numara
Allah ailene sabır versin mason. Her tepkin böyle abartılı mı onlara davallah alacağım biramı bineceğim arabaya açacağım müziği bi 200 km yol yapıp geri döneceğim
başka türlü sakinleşemeyeceğim!
Kesinlikle yanlış zaten ama şunu gördüm hocada bi dolmuşluk vardı.istememekte haklı da böyle olmaz
istemiyorsan gönder sessizce
Manyak olduk komplo teorisi üretiyoruz ama bu mevzu olabilir o dönem rashica isteniyordu ve sistem için uygunduda ziyech gelince istememiş belliki
bırakınSende saçmalama artik
Gel bana sok kardeşimbira şişesini sokacak adam arıyorum
işte galatasaraylı dostluguGel bana sok kardeşim
Gel bana sok kardeşim
Fizik olarak üstün bir adam. Ucuz yollu işimize yarardı. Lakin hocamiz icin fiziğin hiçbir önemi yok.Okay bari alınsaydı en başından beri söyledim bunu Okay ı o zaman almaıydık
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kemerburgazı basacak tayfa aranıyorNbrsiniz sakinlesildi mi