Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.573
- 66.684
- 5.003
herşeyi rafa kaldırıp tek gündemi "erden timuru geri döndürmek" yapmalıyız. yoksa başarısızlık ihtimali %100
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış 20 yaşında geldi. 25 yaşında 2. liglerde sürünmüyordu.Barış premier den gelmişti
Tiner özgüven kazansa nolur kazanmasa nolurBjk abartildigi kadar iyi degildi
Ama bugun ki mac bizim adimiza cöküs onlarin adina ise yükselis olabilir
Son 2 sezonun sampiyonunu farkli yendiler
Futbol da özgüven cok önemli
Biz özgüven kaybettik onlar ise artik eskisine göre daha da özgüvenli olacaklar kafalarini kaldirdilar
Biz ise artik tamamen saha disi olaylarla mesgul olacagiz burdan dönüsü olacagini hic zannetmiyorum
2 yildir kazanilan basarilarin üstünü örttük
5 .hafta FT yuvasina zuhur edecektir su sekilde;
Olacagiz zaten, önemli olan cl katilmamiz. Bu sezon basi form ile de zor is. Ins. kaliriz.Yapacak bişey yok ne kadar konuşsanız da herşey olacağına varır yatın uyuyun. Sene sonu ak göt kara göt kim belli olacak. Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum her türlü şeye rağmen.
Tsak gecmeden aciklamasini yapdin. Nadir oluyor eyv reis.Polis
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avrupada da 4 2 4 oynarsak 36lı grupta 36. Olup tarihe geçeriz. Futbolda ortasahan kadar güçlüsün hoca şunu anlamalı artık.Helva gibi takımız 2 senedir hala sorunu anlayamadılar yine gittiler sara denilen 10 dan bozma adamı aldılar 8 e koyacak aveller. Prag maçlarından bile ders alamamışlar ha demirbayı 8 de oynatmışsın ha sara yı farketmez avrupa da delik deşik ederler
Ben önümüzdeki ilk maçtan itibaren takımın karakter koyacağını düşünüyorumOlacagiz zaten, önemli olan cl katilmamiz. Bu sezon basi form ile de zor is. Ins. kaliriz.
Svensson -> nordsjeallendTorreira insan üstü oynamayınca zaten zayıf kurgulanmış orta sahamızın nasıl sıkıntı yaşadığını ve hele Torreira'ya yardımcı olabilecek tek isim olan Berkan da çıkınca nasıl helva gibi dağıldığını yaşayarak gördük...
Ne yapın edin Sara'yı Mertens'in yerine almışız gibi düşünüp ucuz mucuz ama orta sahaya çift yönlü dinamizm, tempo, alan parselleme, ikili mücadele, top kapma gibi nitelikler kazandıracak bir orta saha daha alın. Breivik gibi fazla isimsiz biri de olabilir. Yeter ki oraya koyun birini... Miçö gibi olmasın ama...
VE CEHENNEMDE Bİ MELEK DOGDU
KUTLAYIN ŞİMDİ BU GÜNÜ EY ÖLÜMLÜ GSLİLER
Kertenkele gibi kuyruğu bırakıp kaçtılar yeni kuyruk çıkınca ortaya çıkarlar rtasYönetim saddam gibi saklaniyor mu? Açiklama yok galiba.
okan hoca bunu ilk mac 11 e koyar artık2 haftaya bu oyuna girdiğinde oynayamıyor dediğimi anlamıyor diye çarmıha gerilir mi
Hayır birde rakip takımlar bunu futbol dışı büyükekşiye felan bağlıyor ulan orta sahamız yokAvrupada da 4 2 4 oynarsak 36lı grupta 36. Olup tarihe geçeriz. Futbolda ortasahan kadar güçlüsün hoca şunu anlamalı artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi