Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 .hafta FT yuvasina zuhur edecektir su sekilde;

Ekli dosyalar

• IMG_1462.webp
    IMG_1462.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
Bjk abartildigi kadar iyi degildi

Ama bugun ki mac bizim adimiza cöküs onlarin adina ise yükselis olabilir

Son 2 sezonun sampiyonunu farkli yendiler

Futbol da özgüven cok önemli

Biz özgüven kaybettik onlar ise artik eskisine göre daha da özgüvenli olacaklar kafalarini kaldirdilar

Biz ise artik tamamen saha disi olaylarla mesgul olacagiz burdan dönüsü olacagini hic zannetmiyorum

2 yildir kazanilan basarilarin üstünü örttük
Tiner özgüven kazansa nolur kazanmasa nolur

Yapacak bişey yok ne kadar konuşsanız da herşey olacağına varır yatın uyuyun. Sene sonu ak göt kara göt kim belli olacak. Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum her türlü şeye rağmen.
Olacagiz zaten, önemli olan cl katilmamiz. Bu sezon basi form ile de zor is. Ins. kaliriz.

Helva gibi takımız 2 senedir hala sorunu anlayamadılar yine gittiler sara denilen 10 dan bozma adamı aldılar 8 e koyacak aveller. Prag maçlarından bile ders alamamışlar ha demirbayı 8 de oynatmışsın ha sara yı farketmez avrupa da delik deşik ederler
Avrupada da 4 2 4 oynarsak 36lı grupta 36. Olup tarihe geçeriz. Futbolda ortasahan kadar güçlüsün hoca şunu anlamalı artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaos olacak her zaman ki gibi başarılı sezonlardan sonra.

O yüzden Dursun’ da, Okan’ da gitsin, sonuç belli

fbjk birleşmiş, tff ne belli değil, futbol, takım leş, kucaktan kucağa gezeriz bu sene

İçine sıçtılar takımın her zaman ki gibi, bayern olacakken hep aynısı oluyor

Yönetim saddam gibi saklaniyor mu? Açiklama yok galiba.84 yil 5 yememişiz.En rezalet kadroyla bile.

Torreira insan üstü oynamayınca zaten zayıf kurgulanmış orta sahamızın nasıl sıkıntı yaşadığını ve hele Torreira'ya yardımcı olabilecek tek isim olan Berkan da çıkınca nasıl helva gibi dağıldığını yaşayarak gördük...

Ne yapın edin Sara'yı Mertens'in yerine almışız gibi düşünüp ucuz mucuz ama orta sahaya çift yönlü dinamizm, tempo, alan parselleme, ikili mücadele, top kapma gibi nitelikler kazandıracak bir orta saha daha alın. Breivik gibi fazla isimsiz biri de olabilir. Yeter ki oraya koyun birini... Miçö gibi olmasın ama...
Svensson -> nordsjeallend
Yaş 23, tempolu, sağ ve sol kornerleri raket gibi kullanıyor.
Müthiş bir potansiyel.

Kulüp kulüp değil Bizans anasını satayım. Erden başkan bu kadar hainin arasında 2 sene iyi dayanmış.

1 tane daha bek şart. jelert ikisini de oynayabildiği için sağ da olur sol da. kaan'dan bek alternatifi olmaz, köhn'den de kalırsa anca yedek olur. orta sahaya da bi oyuncu alınabilir ama bunlar onu başaramaz, kaan da orayı hasbelkader idare eder gene. ama 1 bek şart, olmazsa çok sıçarız daha sezon içinde.

Hocanın böyle bir hezimetten sonra ihaleyi son 10 dk oynayan adama yıkması muazzam bir olay yalnız. Şu an çok sinirliyim de ilerde hatırlayıp hatırlayıp gülerim bu olaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt