Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En zoru 2 sene şampiyonluktan sonra takımı aynı seviyede tutmaktır. Zaha ve Ziyech Okan hocanın sistemine uygun değilse, neden geçen sene Okan hoca transferlerine izin verdi. Yoksa Okan hocanın izni olmadan mı alındı? 2 senedir bir şekilde onlardan faydalanılabilirdi.
Dün resmen takımda kimse iyi değildi. Fiziken bitkin bir takım vardı.
Suçlu tek kişi değil. Geçen seneki transferlerden başlıyor sorun. Çok fazla yıldız oyuncu olmayacak takımda. Dursun Başkan, Okan Buruk, oyuncular ve Erden Timur da suçlu. Geçen sene çok gereksiz transferler yaptık.

Yönetim tarafı Erden Timur'a mobbing uygulayıp yedikleri gün kredisi filan kalmamıştı her gün partileyip kutlama yaptıkça insanların sinir kat sayısı giderek arttı üstüne transferlerdeki durumdan sonra dünkü maçla beraber iyice patladı.

Erden Timur sadece bir yönetici değil aynı zamanda aile ortamını tutan en değerli insandı açıkçası onun yokluğu sadece transferi değil her şeyi etkileyecek.

Bugün Dursun Özbek yerine Erden Timur olsaydı şuna eminim ki limit sorunu yaşamadığımız bir sezonda çoktan orta sahayıda, sağ bekide ne ihtiyacımız varsa hepisini bitirmiş dünkü maça tam hazır girip hiç böylesi bir kaotik ortam yaşatmazdı.

Yönetim tarafı Erden Timur'a mobbing uygulayıp yedikleri gün kredisi filan kalmamıştı her gün partileyip kutlama yaptıkça insanların sinir kat sayısı giderek arttı üstüne transferlerdeki durumdan sonra dünkü maçla beraber iyice patladı.

Erden Timur sadece bir yönetici değil aynı zamanda aile ortamını tutan en değerli insandı açıkçası onun yokluğu sadece transferi değil her şeyi etkileyecek.

Eğer bugün Dursun Özbek yerine Erden Timur olsaydı şuna eminim ki limit sorunu yaşamadığımız bir sezonda çoktan orta sahayıda, sağ bekide ne ihtiyacımız varsa hepisini bitirmiş dünkü maça tam hazır girip hiç böylesi bir kaotik ortam yaşamazdık.
Kesinlikle hocam Erden başkan bir marka

Kadro iyi, onu oynatacak hoca yok goygoyları başladı. Bu sezon 6. Hafta gibi başlar sanıyordum ama 5-0 öne çekmiş.

FT’de böyle gitmiş Mancini gibi dünya çapında hoca getirmiştik. Yıldızları oynatabilsin diye. Sonra sahada kağıt dolaşırken gol yemiştik.

Hoca da tıpkı taraftar gibi, oyuncular gibi şımardı. Toparlar

Oğuz aydına 1 M falza vermemeyi tercih ettiler

Kerem ve Yunus kasılıyor anladığım kadarıyla (maçın sadece 15 dksını izledim bu arada - özet bile izlemek istemiyorum skora bakınca ama tahmin ediyorum neler olduğunu)

Kerem , şampiyonluta el sallayan
Yunusta "çok kanadımız var oğuz oynayamaz" kasılan bir adam.

torba torba verilen Zahayı eziyorsun sonra adamdan performans bekliyorsun.

peki.

yaw allahın aşkına bunu geçelim

bats girdi oyun hareketlendi pozisyona falan girdik.

güçsüz işte adam ayakta duramıyor hava topuna zıplamıyor, top ona gelmiyorsa o topa gidecek yani
Oyun yapisiyla alakasi var. İmmobile yi bjk istasyon gibi kullandı her topu adam aldi ya kanata atti ya rafaya. Bizde istasyon olacak tek topçu yok

Balık baştan kokar, ilk düğmeyi E.Timur'u yiyerek yanlış iliklediler. Bu kadar egolu insanı her anlamda idare edebilen bir adamı kıskançlıkla gönderip iş bilmezler ile yola çıkarsan olacağı bu.

Daha ilk kötü sonuçta herkes bir yerlere saldırıyor. Hoca topçusunu, topçu hocasını eleştiriyor, yönetim içinde daha fazlası vardır bizim bilmediğimiz. Kendimizi biraz tanıyorsak camia kaynamaya başlamıştır, illa ki içerideki bu kötü gidişatı kullanacak muhaliflerin baskısı olacağını biliyoruz.

Bu şekilde devam edilemez, burada bir değişim kaçınılmaz. Hoca olur, yönetim olur, topçu olur birşeyler olacak bu bariz ama her ne olacaksa olsun erkenden tren kaçmadan olmak zorunda.

İnşallah takımın hevesine, başarı azmine yansımaz bu olumsuzluklar, yoksa bir çuval incir berbat olmak üzere.

Transferden önce oyun yapısı değişmeli ilk önce. Köhnemiş 4-2-3-1 den vazgeçip 4-3-3 e dönülmeli. Önde bize baskı yapan takımlar dengemizi bozuyor buna bir çare bulmalı hoca.

Para olsa sol stoper sol bek sol açık alınmalı takıma ama öyle bir bütçe yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt