Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek dün açıklama yapmadan kaçıp gitti peki Metin Öztürk neredeydi bu adam Galatasaray 2. başkanı değil mi iyi günde çıkıp mikrofona konuşup kötü günde tek kelime etmiyor.

Ne Dursun Özbek ne Metin Öztürk ne Cenk Ergün ne de İbrahim Hatipoğlu Erden Timur'un tırnağı etmezler.

Oğuz aydına 1 M falza vermemeyi tercih ettiler

Kerem ve Yunus kasılıyor anladığım kadarıyla (maçın sadece 15 dksını izledim bu arada - özet bile izlemek istemiyorum skora bakınca ama tahmin ediyorum neler olduğunu)

Kerem , şampiyonluta el sallayan
Yunusta "çok kanadımız var oğuz oynayamaz" kasılan bir adam.

torba torba verilen Zahayı eziyorsun sonra adamdan performans bekliyorsun.

peki.
Tahmin edemezsin neler olduğunu. Chatgpt bile açıklayamaz öyle bir maçtı

çok basit bir problemimiz var.

göz göre göre bu hata nasıl yapılıyor gerçekten anlamıyorum.

şu kodumun takımına neden 3lü savunma oynayan takımların sol bekini ve 3lü orta sahanın ofansif oyuncularını alıp 2liye koyup ileri geri oynatmaya çalışıyorsunuz

Resmen 3 -4 kere uyandım uykudan gece 5 0 aklıma gelince kahroluyorum direkt

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tahmin edemezsin neler olduğunu. Chatgpt bile açıklayamaz öyle bir maçtı
yok abi söylemleri eleştirili izleyip okudukça zaten çok net çıkıyor hikayesi

1 hatadan maç baş yemişiz - eyv olur
oyun oynaymadığından ikinci yarı başı 2 olmuş...
okan hocanın eli ayağı dolaşmış panikle ortasahayı iyice boşaltmış hazırlık maçı hesabı herro merro modu yapmış - üstüne 5 olmuş.

özet bile izlemedim ama çıkarımım bu.

1 tane daha as orta saha almamız lazım

torreira-sara-xxxxx
Okan 3 lü ortasaha düşmanı. Maç içinde forvet arkası ve bazen orta 2 liden birini çıkarıp 1 ortasaha ile oynadığı bile oluyor. Bunca yıldır futbol izlerim ortasahaya bukadar az önem veren hoca görmedim. Vazgeçmiyor değişmiyor bi türlü

ben gecen sene dedım

bu takımda kimseyi görmek ıstemıyorum fbye son mac yenıldıgımız icin

hepsi defolup gitmeliydi

10 kisi fbye yenildin o rezilligi sineye cektin başına bu geldi

birilerini cezalandırmak gerek
Iyi bok demisin. Sana ozel yeni kadro kurariz. Para nasil olsa agaclarda buyuyor demi? Yoksa sen mi verecektin?

Bir mac yenildik diye yeni kadro istiyormus.

Bir de salakca like atanlar var.

çok basit bir problemimiz var.

göz göre göre bu hata nasıl yapılıyor gerçekten anlamıyorum.

şu kodumun takımına neden 3lü savunma oynayan takımların sol bekini ve 3lü orta sahanın ofansif oyuncularını alıp 2liye koyup ileri geri oynatmaya çalışıyorsunuz
Sara gibi tarihin en pahalı transferi olacak adamı tutup torreira ile beraber savunmanın önünde 2li oynatacak. Sonra herif eski alışkanlıklarını uygulamaya çalışıp tek başına top sürerek savunma önünden çıkmaya çalışırken bir ton top kaybedip belki de goller yedirecek, asrın transferi çöp olacak. Adamın o riskleri aldığı bölge normalde rakip yarı saha ama bizde orada zaten 4 tane adam bulunacağı için Sara topla orada hiçbir zaman buluşamayacak.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz sezon nasil devam eder bilmiyorum ama bjk biz bunlara 5 attık kafasiyla derbiye çıkacağı için bu senenin en rahat maçı bjk maçımız olur atın fava

Linç yemeyeceksem zaten para da yok Okan hoca da yerli oyuncuları seviyor free Yusuf Yazıcı'yı rotasyon için alırdım. Yeni kan, yen, heyecanlara ihtiyaç var. Geçen sene yerli futbolcularla kazandık kupayı.
Ama bir gerçek var ki Zaha ile Okan hoca anlaşamıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun da artık gitmesi lazım çünkü taraftar ile yıldızı barışmıyor. Dün o da çok pas hatası yaptı.

Bu şekilde devam edilemez, burada bir değişim kaçınılmaz. Hoca olur, yönetim olur, topçu olur birşeyler olacak bu bariz ama her ne olacaksa olsun erkenden tren kaçmadan olmak zorunda.

İşin taktik, dizilim kısmına bakmaya gerek yok. Hatalar zaten ortada.

Asıl dün oyuncular ile hoca arasındaki son bağ koptu. 1-2 kötü sonuç sonrası ya yönetim değişir yeni yönetimle hoca gider. Ya da yönetim değişmez hoca gider.

Mertens çıkıp ilk defa röportajda değişiklikler ile ilgili konuştu. Adam bile şaşırmış. Zaha profil resmini değiştirdi tepki gösterdi. Kötü oynayan icardi madalya törenine katılmadı. Takım arkadaşları ve hocayı bıraktı. Belki başka neler oldu soyunma odasında biz bilmiyoruz.

Üstüne hoca çıkıp oyuncusunu tüm herkesin gözü önünde kötüledi.

Dün hoca ile oyuncular arasındaki son kalan ip koptu. ET olmayınca hocanın bu oyuncuyu yönetme işini beceremediğini gördük. ET ne kadar büyük bir adammış ki o kadar işin arasında bir de bunlarla ilgileniyormuş. Bu saatten sonra hocanın bu oyuncuları istediği gibi yönetmesi çok zor artık.

Çok abartmaya gerek yok her şeyiyle şanssız bir maçtı. Takımımız hala ligin en iyisi takımın teknik direktörü de son 2 yılın rekorlar kıran şampiyonu. Bir maç üzerinden bu kadar infial yaratmak son derece anlamsız sonuçta zar zor bu maçı kazansakta herşey güllük gülistanlık olmayacaktı belkide bu maçı kazansak play-off maçına çok daha rahat gözle bakabilirdik. Bu mağlubiyet erken bir uyanma sağlayacaktır hatası olanlar kendisine çeki düzen verecektir. Bu kadar olumsuz senaryolar yaratmaya gerek yok. Şampiyonluğa giderken 3-1 yenildiğimiz Bjk maçı da böyle bir şok yaratmıştı ama oradan dönüp tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olduk dünkü maçtan da güçlenerek çıkacağız rahat olun.

Arjantinli cocugu alsalar iyi olur.
1722762278018.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt