Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın kalitesi ve profili herşeyi tam bizlikti. Al mertensin yerine koy, bizimkiler bats ile çift forvet fantezisi peşinde
Batsh yerine bunu alacaktık. Tercih hatası. Parayı Icardinin mevkisine gömdük. Eminim okan hocada kafayı duvara vurup pişman olmuştur. Merteens kendine gelene kadar devre biter zaten Fb elinden topçu aldık sevdası mı nedir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncular gelmeden övmeyi ya da eleştirmeyi bıraktım çünkü fayda etmiyor. Jelert'de Sara'da çıksın oynasın görelim umarımda çok başarılı olurlar.

Mesela yarın maç olsa takımda Jelert hariç güven duyulabilecek bek yok dünkü maç yoktu hatta şöyle diyim hazırlık kampında berbat olup beğenmediğimiz Dubois oynasa bundan daha kötü olur muyduk pek sanmıyorum.
konu zaten bir oyuncunun iyi çıkıp çıkmaması değil ya. belki de bu iki isim kendi mevkilerinde gs tarihinin en iyi iki oyuncusu olurlar.

ancak transfer süreçleri, bu süreçlerde yapılan açıklamalar, bu transferlerin maliyetleri, oyuncuyu getiriş biçimleri falan hepsi fiyasko. oyuncuların da omuzlarına bir yük ile başlamalarına sebep oldu bu hatalar.

jelert gecenin 2sinde avusturya'ya geliyor diye, eşi ile iki dirhem bir çekirdek giyinip o saatte basına poz verip ön plana çıkmaya çalışıyor adam.

diğer adamı, süper kupa finalinin olduğu gece ülkeye getiriyor. bir gün daha bekle değil mi? ne olurdu sanki? al şimdi 5-0'ın ortasına geldi, açıklayamıyorlar bile adamı şimdi.

neresinden bakarsan bak rezalet bir yönetim yaw.

Küfürden ceza yemek konusunda adminlerin dokunulmazlığı mı var? Küfür kısaltması yazdım diye geçen ceza almıştım. Dün ana avrat söven admin bugün hala aramızda.
Yalnız enteresandır sadece adminler değil. Admin olmayıp dümdüz küfür ettiği halde ceza almayanlar da var. Dikkatimi çektiği için söylüyorum yoksa çokta umrumda değil

Bu süreçte en çokta muhabirler suçlu yönetimi yalaya yalaya 102 puan alan takımın ne eksiği olabilir diyen Haluklar'da suçlu Galatasaray transferde acele etmesede olur diyorlardı ne oldu.

Asıl hesap sorulması gereken bunlarda var.
Ben haluklara fazla kızmam, onlar yine belli bir noktadan sonra eleştirdi. Diger satılıklar 7/24 yönetim yaladı hem de utanmadan. Erden timura laf atan satılık utanmazlar bile vardı

Beğenin ya da beğenmeyin, istediğiniz kadar linç de edebilirsiniz ama bu yönetimin başımızda olduğu bir senaryoda bizi FT harici hiç kimse paklamaz. Bugün hocayı yollasan, yerine yabancı TD demek ligi suyun karşı tarafına resmen altın tepside sunmak demektir. Taraftarı ve oyuncuları tekrar bir hedef uğruna konsolide edebilecek, yönetimdeki sorunları Florya'da oyunculara yansıtmamayı becerebilecek ve buraları defalarca oynamış tek kişi şu an FT'dir.
Bu geçiş döneminde son bir kez gelip iyi oyun vs. aramadan tamamen sonuç odaklı, ez kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak hiç bir şey kalmadı.

Emrah Yıldırım. Kendisiyle kişisel bir problemim yok. Hatta benim de içimden geçeni yazdı. Ama kuralların kişisine göre değişmesi beni rahatsız ediyor.
Doğru söylüyorsun kurallar kişiye göre değişmez. Ama kendime ceza vermem teknik olarak mümkün değil. Ben de bunu bilmeme rağmen suistimal etmiyorum öyle bir şey yapsam sürekli küfür ederdim. Sadece böyle zamanlarda hepimizin içinden geçen şeyi başkaları ceza almasın diye ben yazıyorum.

Bu arada İlkayin gelme durumu yoksa kesinlikle Yusuf yazıcıyi isterim. Adam en azından ayağında top tutabilir.

Ben haluklara fazla kızmam, onlar yine belli bir noktadan sonra eleştirdi. Diger satılıklar 7/24 yönetim yaladı hem de utanmadan. Erden timura laf atan satılık utanmazlar bile vardı
O konuda Gökhan'a bir şey demem delikanlı şekilde Haluk bile savunurken çıktı eksikleri tek tek saydı. Haluk Doue transferi yattıktan sonra bir tık eleştirmeye başladı ama söylemleri halen duruyordur.

Bu takım şampiyon çok transfere ihtiyacı yok 2 nokta atışı gelse yeter diyordu ki an itibarıyla öyle olmadığını görmüş olduk.

Dünkü maç olmasa Şampiyonlar ligine Köhn ile çıksak perişan olurmuşuz bazı şeylerin sezon başlamadan önce gözükmesi iyi oldu.

Köhn gitti olay bitti de değil aynı zamanda 1 tane daha rotasyona adam lazım sağ bek - sol bek oynayabilen yabancı bir bek daha gelmeli çünkü yetmez.

Aynen maç sonu karar verilmiş hemen Arda Özkurt’a iletilmiş o da sağolsun sabahında hemen yazmış.

Zaha ve Ziyechten önce şu Yunusu göndersinler, yoksa her maç oynatıp ebemizi belleyecekler. Ayakta duramıyor, rakibin rüzgarıyla top kontrolünü kaybediyor gönderin şu Anadolu topçusunu, Ziyech kalsın razıyım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu süreçte en çokta muhabirler suçlu yönetimi yalaya yalaya doymadılar. Neymiş 102 puan alan takımın ne eksiği olabilir diyorlardı açıkçası Haluklar'da suçlu Galatasaray transferde acele etmesede olur diyorlardı ne oldu.

Asıl hesap sorulması gereken bunlarda var.
vallahi bu konuda yönetim de suçlu.

muhabirler dünya güzeli avusturya'da mis gibi doğanın içinde, gs takımıyla yemesi içmesi bedava kamp yapıyor ne güzel. her akşam kafayı da çekiyorlardır. ohh miss. haber almak için çalışmalarına da gerek kalmıyor. bedavadan haber de alıyorlar içeriden. bu rüşvet karşılığında da yönetimi koruyorlar.

rüşveti veren de alan da suçludur.

Beğenin ya da beğenmeyin, istediğiniz kadar linç de edebilirsiniz ama bu yönetimin başımızda olduğu bir senaryoda bizi FT harici hiç kimse paklamaz. Bugün hocayı yollasan, yerine yabancı TD demek ligi suyun karşı tarafına resmen altın tepside sunmak demektir. Taraftarı ve oyuncuları tekrar bir hedef uğruna konsolide edebilecek, yönetimdeki sorunları Florya'da oyunculara yansıtmamayı becerebilecek ve buraları defalarca oynamış tek kişi şu an FT'dir.
Bu geçiş döneminde son bir kez gelip iyi oyun vs. aramadan tamamen sonuç odaklı, ez kaza bir şampiyonluk daha sıkıştırmaya çalışmaktan başka yapacak hiç bir şey kalmadı.
Her zaman diyorum fb bjk ve Galatasaray 'in hocaları her zaman yabancı olmalıdır.

Fatih Terim fantazisinden de vazgeçelim artık. Güzeldi ama yaşandı bitti o sayfa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt