Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.054
- 10.350
- 2.413
@Deniz Zorlu hesabini biri calmis, tamam disinda pek birsey yazmaz simdi bülbül gibi sakiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrah şundan yaşattı bizlere
Takıma hala bir Bek lazım. Kaan artık bek oynamaz şunuda anlamak için kaç maç daha geçecek.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zahmet olmuş kusura bakmasınlar yorduk.
Tamam@Deniz Zorlu hesabini biri calmis, tamam disinda pek birsey yazmaz simdi bülbül gibi sakiyor
Bu tarz denetleme mekanizması her zaman forumumuzda oldu ve olmaya devam ediyor.
Yanlız bu görüntü de Terim‘in „özeleştiri“ yaptığı nadir anlardan biri ayrıca tam olarak laf sokup sokmadigi konusunda da pek emin değilimBu arada dün Okan hoca çıkıp şu lafları söylese bugün bu kadar linç yemezdi.

Merteens oynamasa kimi oynatacak, yerine adam almadık. Rafa Silva alınabilirdi, Hocanın aklında Batsuayi Icardi çift forveti var, ama 39luk merteensi çift forvetli sistemdense tercih ederim. Geçen yıl Keremi denedi olmadı. Belki Ziyechi düşünse olur ama hiç denemedi nedense.Zaten Mertens Belçika basınına Haziran ayında verdiği röportajda bu sene sonradan oyuna girerek destek olurum dedi. Kendisi bile ilk onbir oynayamayacağını biliyor. Bu sene son 30 dakika felan oynar.
Dünkü açıklamalar pek normal değildi sağlıklı bir düşünce yapısıyla yapmadı çünkü 2 senelik süreçte her olumsuz sonuçta üstüne aldı iyi sonuçlarda da takıma armağan etti kendi üstüne almadı sanki 3-4-5 arka arkaya gelince ciddi anlamda sinir boşalması yaşamış bu seviyede daha profesyonel ve sakin olmalıydı.Bu arada dün Okan hoca çıkıp şu lafları söylese bugün bu kadar linç yemezdi.
Bu sohbeti yaptığımıza göre gayet düzgün fikrini beyan edebiliyorsun demektir. Ben sana gelip beni nasıl şikayet edersin gibi bir tavır takınmadım. Dün yazdığım mesajımı editleyen arkadaşlara siz benim mesajımı nasıl editlersiniz diye bir hesapta sormadığıma göre problem görünmüyor. Bir yere varamayacağımıza göre bu kadar sohbet etmek yeter.O zaman düzgün çalışmıyor. Çalışıyor olsaydı şu anda bu sohbeti yapıyor olamazdık.
Evet izinli imiş amirim takımİdman göstermelik, yedekler çıkmış sadece
Yarın takım izinli olur % 1 milyon ihtimalle
Fizik kalite sorunlarını transfere bağlayıp durmaya son verirsek belki bir şeyler çözülür. Icardi geldiğinde çakı gibiydi, Lucas öyle, Mertens öyle.
Mertens yaşlandı hadi, Icardi zaten çöktü, Lucas’ta da o güçlü hal yok.