Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimin temel ihtiyaci, Sara'ya ragmen hala, tempolu fizikli 6 numara. Sara transferi cok olumlu hamle olsa da ben Galatasaray orta sahasinin her mac Gedson'dan dayak yemesinden biktim. Tominey ve turevleri mali acidan imkansuz hale geldigine gore en makul isim Amrabat. Vallahi sorun ne Kohn, ne kanatlar, ne Mertens'in yasi. Sorun 6 numara. Gecislerde agzimiza siciyorlar. Sara benim icin muhtesem bir transfer. Ama twitter da yangin mi yapiliyor, ne yapiliyorsa yapilsin bu takima 6 numara, mumkunse Amrabat aldirilsin.

Ön libero, sol bek, kanat mutlak gerekli ama 2 ayda 2 adam alamayan ve aldıklarına da astronomik paralar veren yonetim bakalim ne yapacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takimin temel ihtiyaci, Sara'ya ragmen hala, tempolu fizikli 6 numara. Sara transferi cok olumlu hamle olsa da ben Galatasaray orta sahasinin her mac Gedson'dan dayak yemesinden biktim. Tominey ve turevleri mali acidan imkansuz hale geldigine gore en makul isim Amrabat. Vallahi sorun ne Kohn, ne kanatlar, ne Mertens'in yasi. Sorun 6 numara. Gecislerde agzimiza siciyorlar. Sara benim icin muhtesem bir transfer. Ama twitter da yangin mi yapiliyor, ne yapiliyorsa yapilsin bu takima 6 numara, mumkunse Amrabat aldirilsin.

2 tane prime Badou olsa takım toparlanmaz. Forvet, 10 numara, kanatlar ve beklerin kağnı gibi koşmuyor. Orta saha tüm yükü çekemez.

2 senedir düzgün futbol oynattığı yok. Mertens İcardi barış şapkadan tavşan çıkarsın diye bekliyor. Tüm final niteliğinde ki maçları kaybetmiş.

Ayrıca biz fener miyiz ki 99 puan aldık, rekor kırdık diye sevinelim!

Fenerlileşme zihniyeti bu.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir nasi futbol oynamiyoruz. Derbileri silip süpürdü adam. Cl de oynadığı maçların çoğunda rakipten iyiydik. En az gol yediğimiz sezonlardan biriydi geçen sene. Eleştirelim ama 2 senelik şampiyon hocayı kimse kovamaz o kadar da değil

Öfke den degil

Art niyet

Sosyal medya tamamen bir bok cukuru

Tek amac var

Tahrik etmek ve insanlari birbirine düsürmek

Burda mesela mac bitiminden bu yana insan gibi oyuncu degisiklikleri hataydi cok erken 4-4-2’ye döndü,ziyech’i oyundan gec aldi,torreira degisikligi ile orta sahayi tamamen rakibe verdi gibi normal elestiriler yapmak yerine adam degil hoca degil sinsi veya 2 yildir bireysel performanslar bizi sampiyon yapti hoca’nin hic bir katkisi yok diyorlar

Bunun adi art niyet,hatta baska birsey daha yazardim ama saygisizlik olur
Ne gibi bir set niyetimiz, çıkarımız olabilir? Düşünüyorum bi sebep göremiyorum bunun için? Hocanın (!) oynattığı oyunu beğenen var mı? Rekor şu bu mastürbasyonu yapmaya gerek yok. Aynı güçte olduğumuz takımlara bile ezildi bu takım! Takımı ezdirenin art niyeti yok ama bizim var öyle mi? Cahilden betersiniz!

Öfke den degil

Art niyet

Tek amac var

Burda mesela mac bitiminden bu yana insan gibi oyuncu degisiklikleri hataydi cok erken 4-4-2’ye döndü,ziyech’i oyundan gec aldi,torreira degisikligi ile orta sahayi tamamen rakibe verdi gibi normal elestiriler yapmak yerine adam degil hoca degil sinsi veya 2 yildir bireysel performanslar bizi sampiyon yapti hoca’nin hic bir katkisi yok diyorlar

Cok guzel açıklamissıniz

Öfke den degil

Art niyet

Tek amac var

Şampiyonluğa giderken bile her seferinde tökezlemesini bekleyen bir kesim vardı 2 senedir böyle her zaman böyle oldu hatta böyle olacak. Eleştirenlere lafım yok çünkü bir şey sunuyor ama konusuna gelip hoca değil gibi ağır ifadelerle kaynıyordu.

Eleştiri kadar da doğal bir şey yok zaten eleştiri olmayan yerde başarıda gelmez ya da sürdürülemez.

Dünkü maçta Dubois gibi bek varken en azından Kaan'ı merkeze çekip 2'nci yarı bek oyuncusu olarak alabilirdi, Ziyech'i çıkarıp Barış koyup Kerem yerine Zaha deneyebilirdi en sonda da orta sahayı boşaltmayıp 5 yememize sebep olmayabilirdi.

eylüle kadar yönetime sabretmemiz gerektiğini söyleyen ve "eylül gelsin ilk ben yazacağım" diyen bir tip vardı. kimdi o yaw :d

başkanını savunuyordu. "erden timur'u da sonuçta başkan piyasaya çıkarttı" diyordu. :d

bence küfüre değil de bu tarz postlara ciddi cezalar verilmeli.

2 senedir nasi futbol oynamiyoruz. Derbileri silip süpürdü adam. Cl de oynadığı maçların çoğunda rakipten iyiydik. En az gol yediğimiz sezonlardan biriydi geçen sene. Eleştirelim ama 2 senelik şampiyon hocayı kimse kovamaz o kadar da değil
Bitmiş zayıflamış Anadolu takımlarına oynamak kolay. Bayern dışında iyi oynadığımız oyun da yok Avrupada. Ot mu içiyorsunuz hap mı?

Olurda cl kalamazsak kendisi istifa eder zaten. Kovmaya gerek kalmaz. O arada dursunda giderse yeni yönetim ve yeni teknik ekip ile lige asılırız.

Anlaşılan o ki, yönetimin ve okanın fonlu trolleri güzellemelere başlamış. Yine rekor mastürbasyonu yapıp kafa şişirecekler.

Galatasarayın iyi olmasını istedikleri falan yok. Tamamiyle adamcılar bunlar.

Hocanın şu an oyun sistemine kim ne derse desin barış kerem kanatları uyuyor yani bende isterim zaba ziyech kanatlarda oynasın ama oynasalar bile sisteme uymadıkları için kayboluyorlar zararın neresinden dönersek kardır deyip zaha dan çıkıp maaş boşluğu açmak gerekiyor çünkü o paraya yedek olmaz. Zaha'ya ayıp ediliyor bence ama yapacak bir şey de yok hoca değişmeyeceğine göre zaha gitmek zorunda

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eylüle kadar yönetime sabretmemiz gerektiğini söyleyen ve "eylül gelsin ilk ben yazacağım" diyen bir tip vardı. kimdi o yaw :d

başkanını savunuyordu. "erden timur'u da sonuçta başkan piyasaya çıkarttı" diyordu. :d

bence küfüre değil de bu tarz postlara ciddi cezalar verilmeli.
kim idi o rtş

Anlaşılan o ki, yönetimin ve okanın fonlu trolleri güzellemelere başlamış. Yine rekor mastürbasyonu yapıp kafa şişirecekler.

Galatasarayın iyi olmasını istedikleri falan yok. Tamamiyle adamcılar bunlar.

Yapıcı konuş diyor cahile anlatır gibi yazmis güzel güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt