Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım şu an sadece İcardi'yi taşır geri kalan herkesin çakı gibi adam olması lazım. Gedson da cirit atar Svensson da hatta Onana bile orada ezer çünkü futbol artık fiziksel oyuna döndü. Bu fiziksellik bizim Apo gibi şişmece değil;

1-Hız 2-Çabukluk 3-Denge 4-Kuvvet'ten oluşuyor.

Bu 4'ünü barındıran adam bulmak çok zor bulsan ve yetenekli ise zaten 100 milyon euro.
Bizim bu 2 özellikten minimum 2 tanesini ve hatta mümkünse 3'ünü karşılayabilecek oyuncuları kadroya doldurmamız gerekiyor.

Sara ile Jelert bence bu kıstası karşılıyor böyle 3-4 adam daha alıp beli dönmeyen herkesi yollarsak her şey yoluna girecektir.

Şu halimiz ile oynasak Fener bizi yine yener çünkü Osayi,Oostorwolde,Djiku,İsmail,Szymanski ve tutmayacağını düşündüğüm ama prime dönemini göz önüne alıyorum Maximin ile bizi püskürtürler.

Onyekuru gibi bir kanat bulmak zor değil ve piyasaları genelde İskandinav lig çıkışlılarda 6-10 arası ki burası membahı. Kerem 7-10 arası satıp böyle bir adam alınmalı.
Bu camianin en buyuk problemi ölüp bittiğin başkanın

2 senedir sampiyon yapan hocani bi mactan sonra kovacak misiniz cidden? Abartmayalim. Her sene lig basina kotu basliyoruz zaten. Takim duzelecek form tutacak. Ders cikarmamiz gerekiyor.
Kötü başlayabilirsin ama 5 yiyemezsin ben sahada ruh gibi gezen icardi taraftara trip atan Kerem görmek istemiyorum bu ikisi kızağa çekilmeli gidersene gitsinler Şuan Zaha ve batshuayinin ana sütü gibi forma hakkı

Galatasaray taraftarı kimseye benzemez. Dün alınan hezimetten sonra taraftara 3-4 kelle vermezlerse ( yönetici, teknik heyet, futbolcu farketmez ) kimse oturduğu koltukta fazla kalamaz, bunu hepimiz biliyoruz

Artık Kaan Ayhan’ı sağ bekte görmekten bıktık. Oyuncunun kendisi bile memnun değil bu durumdan
9 milyon Euro’ya bir sağ bek aldık
Danimarka ligi 3 haftadır oynanıyor.
Jelert takımıyla idmanlara çıktı ve bizim takımdaki her oyuncudan daha hazır olması muhtemel olsa gerek
Artık Hatay maçında sahada görürüz inşallah

Bu takıma bu saatten sonra yapılması gereken

İcardi gönder
Kerem gönder
Ziyech gönder
Zaha gönder üzülerek

1 sol bek
1 6 numara
1 10 numara
1 de forvet ve kanat oynayan yedek

Acil alınmalı

bir de iftira atıyor ya. üsluba bak :)

bir günde okan hoca'nın fonladığı üye olduk iyi mi :asd:

gideyim de hocamın yatırdığı maaşı çekeyim bari :d
Taraftar kitlesi genişledikçe bu böyle olmaya devam edecek hatta artacak.

Galatasaray'da başarısızlık kabullenilmez bu genel söyleme katılıyorum ama şu an kredisi en üst seviyede olan bir hocadan bahsediyoruz.

2 senedir sadece saha içini geçtim dışarıdan bile neler yaşandığına şahit olduğumuz ortamda 2 şampiyonluk kazanmak bile Okan hocaya yazar.

Icardi yaptı, Kerem yaptı, Barış yaptı, Mertens yaptı gibi kalıpların altında bu adamları ona ikna edebilen hoca olduğuna göre yine hoca yapmıştır.

İcardi takımda bazı kişileri yanına çekmiş bunlardan biri kesik yese taraftar bişey dese tribe başlıyor böyle bişey olamaz kulübün tapusunu icardi üstüne yapmışız resmen bu durumdan rahatsızım herif oynamıyor bildiğin kerem ona keza takım ruhu bitmiş

Öncelikli olarak topçulara kabahat bulmam, Zaha, Ziyech, İcardi vs. bunlar milyonluk, egolu adamlar, bunları idare etmeyi, motive etmeyi bilmek lazım. E. Timur bunu başarıyordu, teknik taktik sonraki konu. Böyle birileri lazım transferden önce bu camiaya. Önce mental.

Dursun, M. Öztürk, bıyıklı, C.Ergün - Şunlardan hangisi bunu başarabilir ? Hiçbiri ise cevap sıkıntı en baştan burada başlıyor zaten. Oyuncularla ilişkilerini geçtim aralarındaki ilişki bile kirli geliyor bana nedense.

Şu an E. Timur gibi biri gelse öne çıkıyor diye onu da yerler, dolayısıyla öncelikli gitmesi gerekenler ne topçu ne de hoca, ilk değişmesi gerekenler çok bariz.

Kendileri de gitmiyorsa bu tip başarısız yönetimler önce hocayı gönderir, sağ olsun hoca da kozu verdi dün ellerine. Çok bir ömrünün kalmadığını düşünüyorum artık hocanın, başarısız bir kaç skora bakıyor şu an herşey.

Yusuf yazıcıya falan da burun kıvırmayın oraya yabancı alamıyorsak Yusufu almak zorundayız en azından mertens 60 da çıkınca girer yerli oyuncu maaşı da az olursa bolservissiz . Bakın bu yönetim sosyal medyaya çok dikkat ediyor yusuf istenmezse linç edilirse vazgeçerler geçen sene vecino da aynısı oldu ndombele geldi ağzımıza etti daha da önce şu Akhisar'lı zenci çocugu aldırmadı taraftar 1 sene sonra 30 a evertona gitti şu an ölümcül ihtiyac 6 no ve 10 no bunlar da yerli olmak zorunda 6 no yu okayı almadık kaçırdık taraftar tepkisinden korkup almamışlar ortasaha transferi açıklanmadığı için , şimdi de Yusufu kaçırmayalım bjk çeker Yusufu izleriz sonra

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılıyorum (üzülerek)
Durarak oynayan 5,6 futbolcu var ve üstüne bunlar, Barcelona gibi topu ayağında tutup pas yapan ama durarak oynayan futbolculardan değiller. Ziyech gibi, zaha gibi, yunus gibi vs. Kaleci hariç En az 7 kişi takımda çok koşan atletik tipte olmalı.

İcardi takımda bazı kişileri yanına çekmiş bunlardan biri kesik yese taraftar bişey dese tribe başlıyor böyle bişey olamaz kulübün tapusunu icardi üstüne yapmışız resmen bu durumdan rahatsızım herif oynamıyor bildiğin kerem ona keza takım ruhu bitmiş

O ruhu koruyan, yayan adam hoca değildi ki. Erden Timur'du. O da olmayınca hocada oyuncularda sapıttı. Normal aradaki köprü gitti çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt