Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getirin oradan Conte'yi 45 m euro tazminatı nasıl olsa taraftar cebinden ödeyecek 3 ay sonra Fatih hocam geri dön Okan hocam biz yaptık sen yapma demeye başlayacak. Bu senaryo kaç kez yaşandı dahada yaşanır akıllanılmaz.

Allahtan 90'lı yıllarda sosyal medya yokmuş olsa muhtemelen ne UEFA kupamız ne Süper kupamız ne de bugünkü seviyede olurmuşuz.

Anlaşılan o ki, yönetimin ve okanın fonlu trolleri güzellemelere başlamış. Yine rekor mastürbasyonu yapıp kafa şişirecekler.

Galatasarayın iyi olmasını istedikleri falan yok. Tamamiyle adamcılar bunlar.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yönetimden ve dursun'dan nefret ediyorum ve derhal gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. postlarım yukarıda duruyor.

ancak okan hocanın iki sezonluk gs kariyerinde "hiç katkısı yok" "hoca değil" gibi argumanlara katılmıyorum. her profesyonel gibi yaptığı hataların ve tercihlerinin eleştirilebilir olduğunu ve eleştirilmesi gerektiğini kabul ediyorum.

şimdi ben kimin fonlu trollü oluyorum senin hesabına göre?

ben yönetimden ve dursun'dan nefret ediyorum ve derhal gitmeleri gerektiğini düşünüyorum. postlarım yukarıda duruyor.

ancak okan hocanın iki sezonluk gs kariyerinde "hiç katkısı yok" "hoca değil" gibi argumanlara katılmıyorum. her profesyönel gibi yaptığı hataların ve tercihlerinin eleştirilebilir olduğunu ve eleştirilmesi gerektiğini kabul ediyorum.

👍👍👍👍👏👏👏👏

ancak okan hocanın iki sezonluk gs kariyerinde "hiç katkısı yok" "hoca değil" gibi argumanlara katılmıyorum. her profesyönel gibi yaptığı hataların ve tercihlerinin eleştirilebilir olduğunu ve eleştirilmesi gerektiğini kabul ediyorum.

O zaman Okanın fonlu trolü oluyorsun.

Thanks.

Dünden beri uzun zamandır olmayan ama ne hikmetse maç sonundan beri hep aynıları yazıyorlar boşa laf anlatamaya çalışma anlamıyorlar daha doğrusu anlamak istemiyorlardır.

O zaman Okanın fonlu trolü oluyorsun.

Thanks.

sana güzel güzel yazmışız, ancak sen içindeki hırsla gelip nasıl bir cevap yazıyorsun.

karşındakine iftira atıyorsun. benim para karşılığında birilerini savunduğumu yazıyorsun açıkça.

raporladım. umarım gereken cezayı alırsın.

Dünden beri uzun zamandır olmayan ama ne hikmetse maç sonundan beri hep aynıları yazıyorlar boşa laf anlatamaya çalışma anlamıyorlar daha doğrusu anlamak istemiyorlardır.
bir de iftira atıyor ya. üsluba bak :)

bir günde okan hoca'nın fonladığı üye olduk iyi mi :asd:

gideyim de hocamın yatırdığı maaşı çekeyim bari :d

Bu takım şu an sadece İcardi'yi taşır geri kalan herkesin çakı gibi adam olması lazım. Gedson da cirit atar Svensson da hatta Onana bile orada ezer çünkü futbol artık fiziksel oyuna döndü. Bu fiziksellik bizim Apo gibi şişmece değil;

1-Hız 2-Çabukluk 3-Denge 4-Kuvvet'ten oluşuyor.

Bu 4'ünü barındıran adam bulmak çok zor bulsan ve yetenekli ise zaten 100 milyon euro.
Bizim bu 2 özellikten minimum 2 tanesini ve hatta mümkünse 3'ünü karşılayabilecek oyuncuları kadroya doldurmamız gerekiyor.

Sara ile Jelert bence bu kıstası karşılıyor böyle 3-4 adam daha alıp beli dönmeyen herkesi yollarsak her şey yoluna girecektir.

Şu halimiz ile oynasak Fener bizi yine yener çünkü Osayi,Oostorwolde,Djiku,İsmail,Szymanski ve tutmayacağını düşündüğüm ama prime dönemini göz önüne alıyorum Maximin ile bizi püskürtürler.

Onyekuru gibi bir kanat bulmak zor değil ve piyasaları genelde İskandinav lig çıkışlılarda 6-10 arası ki burası membahı. Kerem 7-10 arası satıp böyle bir adam alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt