Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaani ben hiç bir zaman ilk 11 de düşünemiyorum. Sadece iyi bir yedek olur. Evet ayağı temiz ama günümüz futboluna malesef uygun bir oyuncu değil. Tempo yok hız yok kesicilik orta atağa destek yok ee ne var iki isabetli pas verecek diye kusura bakmayın oynatılmaz yani. Tempo tempo tempo alınan adamlarda bu muhakkak olmalı bundan sonraki transferlerde ilk kıstas muhakkak bu olmali

Takıma hala bir Bek lazım. Kaan artık bek oynamaz şunuda anlamak için kaç maç daha geçecek.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün orta sahayı 3-4 defa geçti sanırsam. Ziyech topu alıyor bek ile kanat ikili sıkıştırma yapıyor, Mertens-İcardi yakın gelemeyince bizim ön sağ tarafta boşluk oluşuyor normalde Ziyech'in topu aldığı orta saha çizgisi bölgesinde bek oyuncusu alıp ön tarafta bizim çoğalmamız lazım.

Sadece Jelert eklentisi bile bizim organizasyonlarımızı en az 1 seviye yukarı çekecektir, aynısı sol taraf içinde geçerli. Topu alıp öne hareketlenecek oyuncu lazım Köhn gibi alıp geri veren değil.

takıma bek lazım, orta saha lazım, açık lazım.. lazım da lazım.. yav yapmayın oyunun değişmesi lazım oyunun.. hiç bir bek tutunamaz bu oyunda.. kerem top alamıyor zaha top alamıyor köhn top kesecek diye sol bek nerede? ortada yok.. halısaha mı burası bu nasıl taktik? iki tane ağır stoperin var önde baskıya çıkmaya çalışıyorsun orta sahalarla alakası yok.. ziyeş iki kez sol beke geldi ne işi var orada.. nellson akerim sürekli sol bek sağ beki kapamaya çalışıyor.. 8 kişiyi öne yık.. geri ile bağlantını kes.. iki senedir sanki her maç 5 atmışsın..

Bu arada dün Okan hoca çıkıp şu lafları söylese bugün bu kadar linç yemezdi.
Yanlız bu görüntü de Terim‘in „özeleştiri“ yaptığı nadir anlardan biri ayrıca tam olarak laf sokup sokmadigi konusunda da pek emin değilim :asd:

Zaten Mertens Belçika basınına Haziran ayında verdiği röportajda bu sene sonradan oyuna girerek destek olurum dedi. Kendisi bile ilk onbir oynayamayacağını biliyor. Bu sene son 30 dakika felan oynar.
Merteens oynamasa kimi oynatacak, yerine adam almadık. Rafa Silva alınabilirdi, Hocanın aklında Batsuayi Icardi çift forveti var, ama 39luk merteensi çift forvetli sistemdense tercih ederim. Geçen yıl Keremi denedi olmadı. Belki Ziyechi düşünse olur ama hiç denemedi nedense.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada dün Okan hoca çıkıp şu lafları söylese bugün bu kadar linç yemezdi.
Dünkü açıklamalar pek normal değildi sağlıklı bir düşünce yapısıyla yapmadı çünkü 2 senelik süreçte her olumsuz sonuçta üstüne aldı iyi sonuçlarda da takıma armağan etti kendi üstüne almadı sanki 3-4-5 arka arkaya gelince ciddi anlamda sinir boşalması yaşamış bu seviyede daha profesyonel ve sakin olmalıydı.

Muhtemelen dün gece kafasını yastığa koyduğunda keşke demiştir ama söz ağızdan çıktı ne yazık ki geri alınmıyor.

İdman göstermelik, yedekler çıkmış sadece

Yarın takım izinli olur % 1 milyon ihtimalle

Fizik kalite sorunlarını transfere bağlayıp durmaya son verirsek belki bir şeyler çözülür. Icardi geldiğinde çakı gibiydi, Lucas öyle, Mertens öyle.

Mertens yaşlandı hadi, Icardi zaten çöktü, Lucas’ta da o güçlü hal yok.

O zaman düzgün çalışmıyor. Çalışıyor olsaydı şu anda bu sohbeti yapıyor olamazdık.
Bu sohbeti yaptığımıza göre gayet düzgün fikrini beyan edebiliyorsun demektir. Ben sana gelip beni nasıl şikayet edersin gibi bir tavır takınmadım. Dün yazdığım mesajımı editleyen arkadaşlara siz benim mesajımı nasıl editlersiniz diye bir hesapta sormadığıma göre problem görünmüyor. Bir yere varamayacağımıza göre bu kadar sohbet etmek yeter.

Yav 50 tane şeyi geçtim de, dün 2. devre neden Mertens çıktı. 1-0 geridesin, rövanş değil bir şey değil. 1-1 yapsan maç değişecek, en kötü uzayacak ve elinde karşı kulübe göre çok daha güçlü bir kulübe var. lik yarıdan çıkardığın tek ders Mertens'i oyundan almak mı? Üstüne gittin Kerem'i de çıkardın. 2-3 girişimin oldu zaten onları da bu oyuncular yapmaya çalıştı. Ne bu telaş, nasıl bir oyun okuma bu?

Mertens-Bats değişikliği ile ne planlamış olabilirsin. yedek kulübesini bir teknik adam bu kadar kötü kullanmamalı bu da ayrı kronik sorun olmaya başladı.

İdman göstermelik, yedekler çıkmış sadece

Yarın takım izinli olur % 1 milyon ihtimalle

Fizik kalite sorunlarını transfere bağlayıp durmaya son verirsek belki bir şeyler çözülür. Icardi geldiğinde çakı gibiydi, Lucas öyle, Mertens öyle.

Mertens yaşlandı hadi, Icardi zaten çöktü, Lucas’ta da o güçlü hal yok.
Evet izinli imiş amirim takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt