Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün takımın hepsi kötüydü ama sıralama yapsak benim en kötüler sıralamam böyle olurdu.

1- Nelsson
2- Köhn
3- İcardi
4- Torreira
5- Ziyech
6- Abdülkerim
7- Kaan
8- Kerem
9- Mertens
10- Berkan

Alınan mağlubiyetin teselli ikramiyesi gibi oluyor Mümtaz Reis videoları.

E-3Gvd7XIAUQAVz.jpg

Tam olarak böyle oluyorum. Bir yandan yenilgiye üzülüyor, bir yandan ertesi gün gelecek videoyu düşünüp gülüyorum.

Hoca bu sekil istiyo

Zaha-Kerem-Icardi-Mertens-Baris
Köhn—Abdül——Nelsson—Kaan

———————Torreira———————

———————Muslera———————

ne var bunlarda normali bu zaten

fener ülke futbolunu dönülmez bir şekilde bok etti, siz de bu yüzden böyle düşünüyosunuz
Alakasi yok. Böyle rezil bi skorla bu resmen hakaret taraftara karsi. Neresi normal bunun. Ha fenerin yaptigi daha anormal seyler, terrör resmen ama rakibi de rakip olarak görmelisin, bizimkiler resmen dostluk macina cikmis bu müsabakaya.

Ya bu bunaklar bir de yönetimin, teknik ekibin dibinden ayrılmıyor, hocanın sürekli yanındalar. Nasıl bir üslup bu?

Adam gibi eleştir eleştireceksen. Okey masasında takıma sallar gibi laflara bak. Berkan'a ''5 para etmez'' dyen Tüzemen'den sonra bir de bu.
bak altında bizim ahraz tayfa ne diyor
1722773064353.webp

Alakasi yok. Böyle rezil bi skorla bu resmen hakaret taraftara karsi. Neresi normal bunun. Ha fenerin yaptigi daha anormal seyler, terrör resmen ama rakibi de rakip olarak görmelisin, bizimkiler resmen dostluk macina cikmis bu müsabakaya.
maç öncesi basın toplantısına bile tutuluyosunuz arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt