Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Bu arada jelert gene yok idman fotolarında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nefret edenler taraftar degildi o dönemSneijder gitti Belhanda geldi belki taraftarin sevgilisi olacakken taraftar hep nefret etti kendisinden.Simdide Sara geldi 5 yedigimiz gecenin sabahinda
kaynakSol bek ve ikinci OS transferi için yönetimin harekete geçtiği dedikoduları var. Umarım kendilerinden beklenmeyen bir sürpriz yaparlar ve 2 transfer de haftaya açıklanır.
Kaynak olsa ne olur ki en iyi ihtimal yönetim sus payı diye sallamış ortaya bir şeyler inanıyor bazı saflar iştekaynak

Kim neye inanıyor birader? Dedikodular var yazdım, insanların yüzüne söyleyemeceğiniz lafları klavye arkasından yazmayın.Kaynak olsa ne olur ki en iyi ihtimal yönetim sus payı diye sallamış ortaya bir şeyler inanıyor bazı saflar işte![]()
İş yeri de zulum oldu, abi 5 notebook için fiyat istiyor diyorlar. Her arayan 5 diyor canım sıkkın. Okan senin de canın sıkılsın.
Güne böyle başladık
Yok teknoloji mağazasıKırtasiye mi rtaş
Bursaspor'dan da 5 yedi Galatasaray bunlar büyütülecek şeyler değil
bunlar yönetime yalakalık yapıyor. Hakaret ve küfür etmek doğru konuşma değildir. Dobralık hiç değildir.gayet cesur ve doğru konuşmuş , hocanın zaten bir ağırlığı yok ki misal Fatih Terim'e diyemezsin bunu.Sürekli yalakalık yapan muhabirler yerine bu tarz insanları tercih ederim.
Yani valla hakediyor bence de doğru değil kesinlikle ama Galatasaray final maçında 5 yiyemez yani kim ne derse haklı.Aynılarını yönetim de hak ediyor bu arada.Yoksa bu şekilde herkes lay lay lom devam ederse , yönetim de hocayı göndermezse çok çok daha kötüye gideceğiz.O yüzden kim hangi şekilde tepki gösterirse göstersin ben haklı buluyorum.Sürekli 1 ileri 2 geri gitmesini istemiyorum artık bu takımınbunlar yönetime yalakalık yapıyor. Hakaret ve küfür etmek doğru konuşma değildir. Dobralık hiç değildir.
Haklı değil saçmalama. şımardı dersin, berbat tercihler dersin ama götü kalktı, yavşak diyemez.Yani valla hakediyor bence de doğru değil kesinlikle ama Galatasaray final maçında 5 yiyemez yani kim ne derse haklı.Aynılarını yönetim de hak ediyor bu arada.Yoksa bu şekilde herkes lay lay lom devam ederse , yönetim de hocayı göndermezse çok çok daha kötüye gideceğiz.O yüzden kim hangi şekilde tepki gösterirse göstersin ben haklı buluyorum.Sürekli 1 ileri 2 geri gitmesini istemiyorum artık bu takımın
valla ben tvde olsam neler derdim kim bilirHaklı değil saçmalama. şımardı dersin, berbat tercihler dersin ama götü kalktı, yavşak diyemez.