Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gitti Belhanda geldi belki taraftarin sevgilisi olacakken taraftar hep nefret etti kendisinden.Simdide Sara geldi 5 yedigimiz gecenin sabahinda

Sol bek ve ikinci OS transferi için yönetimin harekete geçtiği dedikoduları var. Umarım kendilerinden beklenmeyen bir sürpriz yaparlar ve 2 transfer de haftaya açıklanır.

gayet cesur ve doğru konuşmuş , hocanın zaten bir ağırlığı yok ki misal Fatih Terim'e diyemezsin bunu.Sürekli yalakalık yapan muhabirler yerine bu tarz insanları tercih ederim.
bunlar yönetime yalakalık yapıyor. Hakaret ve küfür etmek doğru konuşma değildir. Dobralık hiç değildir.

bunlar yönetime yalakalık yapıyor. Hakaret ve küfür etmek doğru konuşma değildir. Dobralık hiç değildir.
Yani valla hakediyor bence de doğru değil kesinlikle ama Galatasaray final maçında 5 yiyemez yani kim ne derse haklı.Aynılarını yönetim de hak ediyor bu arada.Yoksa bu şekilde herkes lay lay lom devam ederse , yönetim de hocayı göndermezse çok çok daha kötüye gideceğiz.O yüzden kim hangi şekilde tepki gösterirse göstersin ben haklı buluyorum.Sürekli 1 ileri 2 geri gitmesini istemiyorum artık bu takımın

Yani valla hakediyor bence de doğru değil kesinlikle ama Galatasaray final maçında 5 yiyemez yani kim ne derse haklı.Aynılarını yönetim de hak ediyor bu arada.Yoksa bu şekilde herkes lay lay lom devam ederse , yönetim de hocayı göndermezse çok çok daha kötüye gideceğiz.O yüzden kim hangi şekilde tepki gösterirse göstersin ben haklı buluyorum.Sürekli 1 ileri 2 geri gitmesini istemiyorum artık bu takımın
Haklı değil saçmalama. şımardı dersin, berbat tercihler dersin ama götü kalktı, yavşak diyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt