Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.637
- 109.467
- 4.878
Yaw yeter ya şu dönem yapma bari trollukTaraftar her zmn haklıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw yeter ya şu dönem yapma bari trollukTaraftar her zmn haklıdır
Yav fenere de 5 attık finalde. Skorun şoku 2-3 gün sürecek ama asıl sorun olan yönetim, teknik ekip, transferler ve özellikle yalanlar..finalde mi yedi?
sen de terbiyesiz ve karaktersiz olurdun gözümde. Azıcık kendi topçunuzu,hocanızı bu dallamaların hakaretlerine karşı savunun.valla ben tvde olsam neler derdim kim bilir
ya bu iskend*r ve birkaç tip daha var bunları dikkate almaya gerek yokbunlar yönetime yalakalık yapıyor. Hakaret ve küfür etmek doğru konuşma değildir. Dobralık hiç değildir.
Ne olursa olsun maçta Dursun yuhalanmalı.Beyler geceden beri boşa aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Hatay maçında herşeyi göreceğiz
Dikkat ettim maalesef ki baskılı maçlarda Mertens yok hukmunde .Geçen rakip maçında ve dünkü maçta yok hukmunde .Çözemedim neden sazi ele almadığını.Hic hoşuma gitmiyor buda.10 numara pozisyonunda 37 yaşında ki Mertens ile koca bir sezona başlamak da ayrı bir kumar...
Ki Mertens gerçekten kiymetlimiz ama iyi bir 10 numaran olur Mertens artık oyuna son 20 dakika da falan dahil olacak durumda artik
ya cafer istifa filan istesin. Dert o değil valla bak. Kalkmış hakaret eden herife haklı diyorya bu iskend*r ve birkaç tip daha var bunları dikkate almaya gerek yok
her yenilgide puan kaybında istifa diye başlıyor adamlar
Şu an ekstra motiveye ihtiyaç var. Protesto falan ters teperNe olursa olsun maçta Dursun yuhalanmalı.
işte benim düşünceme göre de zaten asıl öyle olması gereken final maçında finallerin takımı denilen takıma üstelik bu takımlar üstünde psikolojik baskı yaratırken gidip sinek kadar küçük camiadan 5 yiyen kişi hakkında ben düşünürüm onları.sen de terbiyesiz ve karaktersiz olurdun gözümde. Azıcık kendi topçunuzu,hocanızı bu dallamaların hakaretlerine karşı savunun.
neyi gorecegiz hataya 5 atinca tablo gulluk gulistanlik mi olacakBeyler geceden beri boşa aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Hatay maçında herşeyi göreceğiz
Bu gün protesto olmazsa daha beter oluruz gibime geliyor. Biz kaostan besleniriz. Akıllarını başlarına almaları lazım.Şu an ekstra motiveye ihtiyaç var. Protesto falan ters teper
finalde 5 yiyince rakip 5 kupa mı kazanıyor?finalde mi yedi?
Yok hatayı yenmek mesele değil, bi tepki görmemiz lazım topçulardanneyi gorecegiz hataya 5 atinca tablo gulluk gulistanlik mi olacak