Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn out yabancı sol bek in
Dubois out hem sol hem sağ bek oynayacak yabancı bek in
Yusuf demir kiralık out 6-8 oynayacak yabancı in
Yedek 10 no Yusuf yazıcı in

Bu hamleler güzel olur ama iki ayda zar zor jelert ve sara yı getirenler bunları yapabilir mi kısa sürede büyük soru işareti

Kadir'in yaptığı yanlıştır. Bu adamlar yüzünden hocanın yanlışlarını söylediğimizde bu adamlarla aynı kefeye konup hain ilan ediliyoruz.

10 numara pozisyonunda 37 yaşında ki Mertens ile koca bir sezona başlamak da ayrı bir kumar...

Ki Mertens gerçekten kiymetlimiz ama iyi bir 10 numaran olur Mertens artık oyuna son 20 dakika da falan dahil olacak durumda artik
Dikkat ettim maalesef ki baskılı maçlarda Mertens yok hukmunde .Geçen rakip maçında ve dünkü maçta yok hukmunde .Çözemedim neden sazi ele almadığını.Hic hoşuma gitmiyor buda.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Bu sezonu minimum beklentiyle takip etmek en iyisi. Hoca yönetim takım hiç biri iyi sinyaller vermiyor. Okan hoca 3 senedir öğrenemedi orta sahayı boşaltıp hücumcu almakla maç çeviremeyeceğini. Bu sezon şampiyon olmamız imkansız malesef. Umarım şlye gireriz en azından ordaki gelirden olmayız.

Sonra bu financial fairplay birtek bizemi gelince isliyor. Sen senelerce sampiyon olama 40 puan fark ye ondan sonra milyonlarca para harcayabil. Sampiyon olan takimdan fazla para harca maas filan. Bu nasil sacmalik?

sen de terbiyesiz ve karaktersiz olurdun gözümde. Azıcık kendi topçunuzu,hocanızı bu dallamaların hakaretlerine karşı savunun.
işte benim düşünceme göre de zaten asıl öyle olması gereken final maçında finallerin takımı denilen takıma üstelik bu takımlar üstünde psikolojik baskı yaratırken gidip sinek kadar küçük camiadan 5 yiyen kişi hakkında ben düşünürüm onları.

Dağılma olabilir, Erdem Timur, Abdürrahim Albayrak gibi bir figürün bizi takım havasına sokması gerekiyor, takviyelerle birlikte arkadaşlık ortamı şart, yoksa bu sezon geçmek bilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt