Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Korkudan transfer de açıklayamıyorlar. 1 tane daha getirip 2 transfer mi açıklayacaklar napcaklar. Bilmiyorum ama bu mağlubiyetin bi faturası çıkmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın artık genç oyuncular için biraz daha şans verici olması lazım. Ali Turap'ı artık yedek sağ bek olarak kullanmalı hoca. Torreira çıktığında Efe Akman girmeli yerine en azından orta saha. Bir de Yasin Özcan'ı almalıyız hem sol stoper hem sol bek olarak bizi ciddi rahatlatır.Yetmez ki Jelert olmasa yine patlıyoruz ya da alınan sol bek olmazsa yine patlıyoruz toplamda 3 bek daha lazım.
8 m euro teklif geldiğini kim söylüyor ki Tete için neler yazdılar Ocak ayında 10-15 m euro rakamları uçuyordu Köhn için en fazla 4 m euro teklif vardır muhabirlerin at yalanı nasıl olsa inanıyorlardır demek için attığı bir haberdir. Ayrıca Köhn için zaten 8 m euro teklif varsa hoca sırtında taşır havaalanına götürürdü.Yooo, bas baya yönetime kendini kalkan yapmayı bilerek kendisi tercih etmiştir. Ha bunu artık ne amaçla yapmıştır orasını bilemem ama bu onun şahsi tercihi. İstese çevir kazı yanmasın minvalinde bir açıklama ile olayı geçiştirebilirdi. Yönetimden kim kendisine laf edebilir? Dün geceye kadar taraftarın gözünde inanılmaz bi kredisi olan adamdı. Yönetim de bunun gayet farkındadır. 2 yıldır şampiyon olmuş, CL'de iyi maçlar çıkartmış bir hocaya kimse durduk yere bir şey yapamaz/diyemez, tabii taraftar desteğine sahipse. Şimdi ne oldu, hedef yönetim iken bu sefer oklar hocaya döndü.
Madem takım mükemmel ki 393483 yıldır filan taraftar orta saha diye bağırırken yine kendisi acil orta saha lazım diyememiş, yarım devre sağ beki olmadığı halde yine acelemiz yok filan demiş, o zaman sorun yok demektir. Sağ beki alındı mı? Alındı. Orta saha alındı mı? Alındı. Sol beke de, orta sahaya 2. bir adama da neden para harcayalım?
8 milyon teklif varken Köhn'ü kullanacağım satmayın diyen bir hocaya 2 gün sonra 5 yedi diye niye ben sol bek alıyorum ya?
İstemediği adamlar alındı safsatasına karşı yazdım onu.Zaniolo için gönderin demedi sanki zaniolo eşeği gideceğim diye tutturdu
2 adet defansif yönlü topçuyla çıkıyoruz (torreira ve berkan) ama geçişte defans ile hücumumuz arası boş tarla hüviyetinde kalıyorhoca gıtsın kopenhagı kuzey takımını falan calıstırsın o topcular bu oyunu oynar
bizde kalacaksa artık degismesı lazım sistemın
valla torreira bile ne oynadıgını unuttu press mı yapacak geride mı duracak
evet defans adamı karsılamak icin geri kosarken bızım ortasahada adamı arkadan kovalamaya calısıyor2 adet defansif yönlü topçuyla çıkıyoruz (torreira ve berkan) ama geçişte defans ile hücumumuz arası boş tarla hüviyetinde kalıyor
kanka ben razıyım anasına. bedava fransa pasaportuewt tam olarak geçen gün söylediğim şey olsun.
çekelim rabyoyu, torreira, gabriel rabyo takılalım.
Şunun anasını biriniz halledin ya
şuan video cekimi falan yapılmıstır editlenıyordurArkadaşlar bu Gabriel Sara KAP ne zaman gelir? Herhangi bir tahmin var mı?
Bu KAP pazar günü diye kapalı ise boşuna beklemeyelim.
tamam olm ben de aynısını diyomanadolu takımlarına karşı alınan galibiyetlerle övünmeyi bırakalım knk.
İmza parasını 3 yıla yayılmış 6 taksit yapsın anlaşalım.ewt tam olarak geçen gün söylediğim şey olsun.
ona bakarsan ismailde rekor kırmıs oluyor102 puan rekor falan degil hububatlıspor, mezgitspor ayarındaki takımlari yenip rekorlar kırmak geyik oldu artık gecen sene serdar dursunun ayagı olmasa 1-1 kalıyordun bay rekor yine onun gibi bir surude mac var sanki her takima 5 atmıs 3 atmıs domine etmişde 102 puan toplamışız gibi abartıya kaçılıyor.
Arkadaşlar bu Gabriel Sara KAP ne zaman gelir? Herhangi bir tahmin var mı?
Bu KAP pazar günü diye kapalı ise boşuna beklemeyelim.
rakibimiz kim olur yarıntamam olm ben de aynısını diyom![]()
Verirse hallederiz halletmesine de ,acaba verir mi?ewt tam olarak geçen gün söylediğim şey olsun.