Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan daraltma yapamamamızın tek sebebi geri hattın atletik becerilerinin düşük olması. Önde pres oyunu oynayacaksak geride 2 tane davinson 2 tane Boeyimizin olması gerekiyor. Nelson-Abdül tandemiyle önde pres oyunu oynarsan ön alan presini geçebilen her takım bizim kalede bulur kendini. Hazırlık maçlarında bu yaşandı, dün de aynısı yaşandı. Hocanın en büyük hatası kadro yeterliliğine bakmadan aynı oyunu oynamaya çalışması.

Yooo, dünün tek suçlusu var. At sahibine göre kişner diye bir laf var.
Ayrıca takımımız çok iyi yangına gerek yok diyip transferler FM oynamaya benzemiyor minvalinde bir açıklamayla taraftara aklınca laf çakan da yine hocaydı. Madem takım çok iyi, sol bek filan da istemeyecek, kanat da istemeyecek.
Bunları ben söylemedim Umut, kendisi söyledi. Söylediyse lafının arkasında durup ayıklasın pirincin taşını şimdi. Yok sol bek eksikmiş, yok orta saha eksikmiş, yok 5 tane kanatım varmış Oğuz'u nerede oynatacakmışım...
Yok öyle maç ropörtajında takım mükemmel, hepsi birbirinden değerli diyip maç sonu 3-0 iken 15 dakika kala oyuna aldığın oyuncuyu hedef yapmak. Oh ne ala memleket ya. Söylenilen hiçbir sözün bağlayıcılığı olmasın.
Bunca zaman açıklama yapmayıp rakibe gittiği gün çıkıp elimizde bu kadar kanat varken gerek yok demesi kadar doğal bir şey yok.

Bu açıklamayı Haziran ortası yapsa bir nevi anlarım planlama bellidir ama rakibe gittiğin gün sırf yangın olmasın diye yapılan bir açıklamaydı.

O gün çıkıp şunu mu diyecekti benim oyun sisteminde önemli bir oyuncuydu Dursun başkanımız sağolsun pintilik yaptı 1 m euro yüzünden 1.5 ay bekledi aynısını Rashica'da yapmışlardı istediğim oyuncuyu alamadı yine gitti rakibine mi kaptırdı demesini bekliyorsunuz.(Çünkü tam olarak bu oldu.)

Okan hoca sadece bir çalışan asıl takımın patronu Dursun Özbek.

Herhangi bir iş yerinde gidip patronundan bağımsız bir açıklama yapamazsın öyle bir dünya yok.

IMG_7780.webp
Dün sahadaki taktik hatalarını falan geçtim maç sonu yaptığı açıklamalarla takımda arasının en iyi olduğu oyuncuları bile kaybetmiştir Okan buruk.

Jelert için görüşenler acaba şu adamla bir kahve içmeyi akıl etti mi ? Kendisi çok büyük teknik direktör olacak.

Kaani ben hiç bir zaman ilk 11 de düşünemiyorum. Sadece iyi bir yedek olur. Evet ayağı temiz ama günümüz futboluna malesef uygun bir oyuncu değil. Tempo yok hız yok kesicilik orta atağa destek yok ee ne var iki isabetli pas verecek diye kusura bakmayın oynatılmaz yani. Tempo tempo tempo alınan adamlarda bu muhakkak olmalı bundan sonraki transferlerde ilk kıstas muhakkak bu olmali
Dün Jokey kulübünün tüm atakları pozisyonları neredeyse oradan geldi.Kesinlikle katılıyorum.

Herkes hakli olarak birine saldiriyor ve elestiriyor bunda yanlis gormuyorum ama Zaha vs elestirmek gercekten cok komik. Gecen sene bonservis veremiyoduk, kanat oyuncusu ihtiyacimiz vardi ve aldik. 2li oynarmis 3lu oynarmis yalan.

En buyuk hatamiz Mertens harici butun hucum oyuncularimizin kendi oynama ve gol atma istegi. Surekli kilit pas ya da sut dusunen isimler Zaha, Kerem A ve Ziyech. Ziyech ozellikle birebirde asla rakibini gecemiyor kanatta kaldigi surece, o yuzden kesinlikle Mertensle donusumlu olarak merkezde oynamali.

Rashica uber super bir oyunu mu? Hayir. Ama topu aldigi her atakta en iyi opsiyonu cok cabuk secen (pas ise pas atan) ve dribbling'i olan bir oyuncu, bizde bunu yapmaya calisan bir tek BAY var o da genelde isabetsiz orta aciyor.

Bizim her iki kanattan birinde en azindan Icardi ve yanina girecek kanat forveti oynatacak bir kanat oyuncusu almamiz lazim. Ortasahada Sara'yi izleyip gorecegiz.

Haricen Kohn denen ikinci lig oyuncusu takimda yedek harici tutulmamalidir. Bizim gibi bir takima yakismayan bir isim. Temennim son gunlerde Wan-Bissaka'yi ikna edip sola Jelerti atmak.

Sonuc olarak bu sezonun cok zor gececegi belli oldu dunku felaketten sonra. Sadece takimin degil butun kulubun cehresini degistirmek gerek basta DOzbek olmak uzere.

Biz dün akşam ne yaşadık ya. Kendimi tokatlıyorum kabus mu görüyorum diye. 27 yaşıma gireceğim daha fazla utandığım bir gece olmadı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok 5 tane kanatım varmış Oğuz'u nerede oynatacakmışım...
Yok öyle maç ropörtajında takım mükemmel, hepsi birbirinden değerli diyip maç sonu 3-0 iken 15 dakika kala oyuna aldığın oyuncuyu hedef yapmak. Oh ne ala memleket ya. Söylenilen hiçbir sözün bağlayıcılığı olmasın.

Aynen budur. Oyuncusunu satan kişiden ne beklenir. Yahu adamı almak için orta sahayı boşaltıyorsun sonra benim taktiğimi anlamadı/anlatamadı deyip yanlış oynadılar diyorsun. 3-0 iken 75. dakikada oluyor bu. Saygı mı kalır o ortamda. Hangi futbolcu bundan sonra bu kişiye saygı duyar. Yarın bir gün bunun bana ne yapacağı belli olmaz der adamlar. Ben olsam derim. Mertens bile ufaktan o noktaya geliyor. Adamın hangi maçtan sonra değişiklikleri eleştirip bununla ilgili konuştuğunu gördünüz.

1 ay önce 5 tane iyi kanat oyuncum var diyen adam bugün, yarın Zaha/Ziyech satılsın der ama içlerine kötü oynayan manevi oğlu Kerem'i eklemez. Onu da eklesene. Adaletli ol o zaman. Geçen yıl 2. yarıdan beri top oynamıyor Kerem.

Sonra forma adaleti. Hikaye. Yersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt