Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın kalıp kalmamasının tartışmaya açılması saçmalık. 2 senede yaptıklarıyla yapmadıklarıyla benim takip ettiğim en iyi hocalığı yaptı bu adam.33 yaşındayım 96-00lerde yaşım 8-10 olduğu için orayı net hatırlamıyorum o süreçten sonra başarılara bu kadar bariz etki eden hiçbir hoca görmedim ben. Geçen seneden bu yana hedef maçlarda bocaladığı doğrudur ama iyi yaptığı işler yapamadıklarından çok daha fazla.

sen futbolcularla teknik heyetle anlasan, kanka gibi, dost gibi, kardes, agabey gibi adami erden timuru küstürüp uzaklastirirsan, basarinin gelme ihtimali yok. bu sene bence gecmis olsun.

37 yaşindaki mertensi rakip peşinde koşturan ortasahayi boşaltan.Bekler sürekli 1e1de kalmasini saglayan taktiği yapan hocayi ovmeyin şurada.Alan daraltmasi bile yaptirmiyor takima.Orta seviye avrupa takimlarina bakiyorsun bizim gibi konya ovasi yok ortasahada.1 adet dribbling yapan oyuncu oldumu işi bitiyor takimin boyle taktik mi olur.1milyon euroluk topcular daha iyi taktik disipline sahip diğet avrupa takimlarinda.Ya birde hayalim avrupa kupasi demişti :D:D:D

Çok az da olsa sakinleştim

Tam beyler dünü unutalım hemen asıp kesmeyelim yazacaktım adam gitmiş takımı izinle mükafatlandırmış

Olay dalga geçmekten de öte boyuta geçti

Ben bu arada Zaha gelince net 433e dönücez sanıyordum, hatta demirbay alındı üstüne orta saha bakarken 3lü garanti diyordum ama olmadı.

Zaniolo da öyle hadi Ziyech için Rashica isteniyordu diyelim de.

433e dönmüyorsak niye bu kanatları aldık sorusu geliyor işte orada da. İyi oyuncu gelsin diyorsak o zaman yapıyı onlara uydurmak zorundayız.
Zaha Icardi Barış
Sara Torreira Kerembay​

Ne dersin adminim?

IMG_3437.webp
Mactan sonra halimiz

Dün tek bir suçlu yoktu herkes suçluydu bu kadar basit tek bir kişiye ihale kalamaz öyle bir dünya hiçbir yerde yok.

-Temmuz sonuna kadar il il gezip halen adaya gidip partileyen aynı zamanda verdiği vaatlerin hepsi yalan olan Dursun Özbek

-Kura çekiminde 102 puan aldık rakiplere 50 puan attık diyip böbürlenen herhangi bir olumsuzlukta koltuk arkasına saklanan Metin Öztürk

-Transferleri vaktinde yapamayan aynı zamanda o bonservisleri Haziran'da verse alabileceği adamları Ağustos başında almayı başarı sayan Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu

-Torreira-Berkan çıkarıp orta sahayı boşaltan ve maç sonu oyuncusuna sallayan Okan Buruk

-Sahada hiçbir varlık gösteremeyen bireysel olarak kötü olan takım oyuncuları
Yooo, dünün tek suçlusu var. At sahibine göre kişner diye bir laf var.
Ayrıca takımımız çok iyi yangına gerek yok diyip transferler FM oynamaya benzemiyor minvalinde bir açıklamayla taraftara aklınca laf çakan da yine hocaydı. Madem takım çok iyi, sol bek filan da istemeyecek, kanat da istemeyecek.
Bunları ben söylemedim Umut, kendisi söyledi. Söylediyse lafının arkasında durup ayıklasın pirincin taşını şimdi. Yok sol bek eksikmiş, yok orta saha eksikmiş, yok 5 tane kanatım varmış Oğuz'u nerede oynatacakmışım...
Yok öyle maç ropörtajında takım mükemmel, hepsi birbirinden değerli diyip maç sonu 3-0 iken 15 dakika kala oyuna aldığın oyuncuyu hedef yapmak. Oh ne ala memleket ya. Söylenilen hiçbir sözün bağlayıcılığı olmasın.

Benim izlediğim Sara, bizim mevcut kadronun çoğundan daha çok koşuyor. Maç başına kaç km koşuyordur bilmem ama çok dinamik.

Hatta şöyle bir haber var kendisi için;

"For David Wagner, Sara is epitomised by his team-first attitude, which hasn't been impacted by the increasing amount of praise being thrown in his direction over recent performances.

"He works hard. He can easily run between 12 and 13 kilometres and has great vision. He is an outstanding player and a top professional," Wagner said after City's 2-2 draw with Swansea on Saturday.

"He always has 'team first' in his head, and it is something very special to have a player who is producing these numbers but has this in their head. "

Mayıs 2024 haberi;

KAYNAK
Inşallah. Çok ihtiyacımız var çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt