Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Davi Gomes kurtarici yetissssss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de buna cidden inanıyorum yaCenk Gönen 2 sene kabus
Babel 3 sene kabus
Bats![]()
Zalad kimzalad gelsin
okanı kurtarsın
Ben bu arada Zaha gelince net 433e dönücez sanıyordum, hatta demirbay alındı üstüne orta saha bakarken 3lü garanti diyordum ama olmadı.
Zaniolo da öyle hadi Ziyech için Rashica isteniyordu diyelim de.
433e dönmüyorsak niye bu kanatları aldık sorusu geliyor işte orada da. İyi oyuncu gelsin diyorsak o zaman yapıyı onlara uydurmak zorundayız.
Bir daha diğerlerinin artığını istemiyorumben de buna cidden inanıyorum ya
ne zaman 2 sene şampiyon olsak götü başı dağıttığımız da düşünülünce başka bir sonuç çıkmıyor mlsf
Noldu sana guzumEkli dosyayı görüntüle 255499
Mactan sonra halimiz
Yooo, dünün tek suçlusu var. At sahibine göre kişner diye bir laf var.Dün tek bir suçlu yoktu herkes suçluydu bu kadar basit tek bir kişiye ihale kalamaz öyle bir dünya hiçbir yerde yok.
-Temmuz sonuna kadar il il gezip halen adaya gidip partileyen aynı zamanda verdiği vaatlerin hepsi yalan olan Dursun Özbek
-Kura çekiminde 102 puan aldık rakiplere 50 puan attık diyip böbürlenen herhangi bir olumsuzlukta koltuk arkasına saklanan Metin Öztürk
-Transferleri vaktinde yapamayan aynı zamanda o bonservisleri Haziran'da verse alabileceği adamları Ağustos başında almayı başarı sayan Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu
-Torreira-Berkan çıkarıp orta sahayı boşaltan ve maç sonu oyuncusuna sallayan Okan Buruk
-Sahada hiçbir varlık gösteremeyen bireysel olarak kötü olan takım oyuncuları
Okumadan likeliyom postlariniZaha Icardi Barış
Sara Torreira Kerembay
Ne dersin adminim?
siz gercekten saka gibisinizAdam Taylan Berkan cicaldau orta sahasıyla barcelona 'yı eliyordu. Teknik direktörlüğü bırakması dünya futbolu için büyük kayıp.
Inşallah. Çok ihtiyacımız var çokBenim izlediğim Sara, bizim mevcut kadronun çoğundan daha çok koşuyor. Maç başına kaç km koşuyordur bilmem ama çok dinamik.
Hatta şöyle bir haber var kendisi için;
"For David Wagner, Sara is epitomised by his team-first attitude, which hasn't been impacted by the increasing amount of praise being thrown in his direction over recent performances.
"He works hard. He can easily run between 12 and 13 kilometres and has great vision. He is an outstanding player and a top professional," Wagner said after City's 2-2 draw with Swansea on Saturday.
"He always has 'team first' in his head, and it is something very special to have a player who is producing these numbers but has this in their head. "
Mayıs 2024 haberi;
KAYNAK