- 3 Temmuz 2012
- 138.055
- 86.887
- 5.338
hic bisi degismezZaha Icardi Barış
Sara Torreira Kerembay
Ne dersin adminim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic bisi degismezZaha Icardi Barış
Sara Torreira Kerembay
Ne dersin adminim?
Tek tek kanıt da bulurum hepsine de neyse.
Aynen istediği oyuncular alınmıyor.
Bunca zaman açıklama yapmayıp rakibe gittiği gün çıkıp elimizde bu kadar kanat varken gerek yok demesi kadar doğal bir şey yok.Yooo, dünün tek suçlusu var. At sahibine göre kişner diye bir laf var.
Ayrıca takımımız çok iyi yangına gerek yok diyip transferler FM oynamaya benzemiyor minvalinde bir açıklamayla taraftara aklınca laf çakan da yine hocaydı. Madem takım çok iyi, sol bek filan da istemeyecek, kanat da istemeyecek.
Bunları ben söylemedim Umut, kendisi söyledi. Söylediyse lafının arkasında durup ayıklasın pirincin taşını şimdi. Yok sol bek eksikmiş, yok orta saha eksikmiş, yok 5 tane kanatım varmış Oğuz'u nerede oynatacakmışım...
Yok öyle maç ropörtajında takım mükemmel, hepsi birbirinden değerli diyip maç sonu 3-0 iken 15 dakika kala oyuna aldığın oyuncuyu hedef yapmak. Oh ne ala memleket ya. Söylenilen hiçbir sözün bağlayıcılığı olmasın.
Zaha muamelesi görecekti o daZaniolo için gönderin demedi sanki zaniolo eşeği gideceğim diye tutturdu

Dün Jokey kulübünün tüm atakları pozisyonları neredeyse oradan geldi.Kesinlikle katılıyorum.Kaani ben hiç bir zaman ilk 11 de düşünemiyorum. Sadece iyi bir yedek olur. Evet ayağı temiz ama günümüz futboluna malesef uygun bir oyuncu değil. Tempo yok hız yok kesicilik orta atağa destek yok ee ne var iki isabetli pas verecek diye kusura bakmayın oynatılmaz yani. Tempo tempo tempo alınan adamlarda bu muhakkak olmalı bundan sonraki transferlerde ilk kıstas muhakkak bu olmali
taraftar başlamıştı hocanın öyle bir niyeti bile varsaZaha muamelesi görecekti o da![]()
Az az yerdi, hep yerditorrent hiç fark yedirmemişti
ya birader başlıcam senin trollüğüne
emin misin survivor semih öztürk dönemini hatırlaBiz dün akşam ne yaşadık ya. Kendimi tokatlıyorum kabus mu görüyorum diye. 27 yaşıma gireceğim daha fazla utandığım bir gece olmadı.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok 5 tane kanatım varmış Oğuz'u nerede oynatacakmışım...
Yok öyle maç ropörtajında takım mükemmel, hepsi birbirinden değerli diyip maç sonu 3-0 iken 15 dakika kala oyuna aldığın oyuncuyu hedef yapmak. Oh ne ala memleket ya. Söylenilen hiçbir sözün bağlayıcılığı olmasın.