Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada daha bu adamlar kamp görecek miti de çöktü
Okani savunmak gibi olmasın ama, iyi kamp yapmış bir takımın yorgun olması ve ilk maçlarda durağan olması normaldir. Lig gibi uzun maratonda ocakta fener Beşiktaş gibi nefesimiz kesilmiyorsa, sonradan aciliyorsak sebebi budur. Tabi aynı semptomlar kamp döneminde ayak tenisi dışında birşey yapılmayan son FT donemlerinde de oluyordu, gelişerek değil değişerek toparliyorduk o ayrı. Ama okanin takimlari 7-8 hafta sonra açılıyor. Sonra da hız kesmiyor.

Not: dünkü demeçleri ve maç içindeki hareketleri nedeniyle bende kredisi yazıyla ve rakamla sıfır/0. Tudor hocam gelebilir.

topyekun analizler için biraz yanlış bir gün sanki

transferler, planlamalar, yönetimdi hocaydı bugün değil kazanırken de konuşulmalı

ama dün yaşanan rezaletin bu konularla alakası yüzde 1 bile değildir

bjk çok planlı mı transferler yapıyor sanki de 5 yedik

dün maç önü konuşmaları, lakayıt tavrı ile başlayıp maça taktik hazırlık ve maç içi müdahaleleri ile tamamen hocaya yazar
Reis dun 5 yememizin nedenini ariyorsak orta sahayi bosaltmak bosaltmasa yine yenilirdik ama 5 yemezdik. Bizim sorunumuz çok fazla gecis yemek olmalı

Bu takimin temel ihtiyaci, Sara'ya ragmen hala, tempolu fizikli 6 numara. Sara transferi cok olumlu hamle olsa da ben Galatasaray orta sahasinin her mac Gedson'dan dayak yemesinden biktim. Tominey ve turevleri mali acidan imkansuz hale geldigine gore en makul isim Amrabat. Vallahi sorun ne Kohn, ne kanatlar, ne Mertens'in yasi. Sorun 6 numara. Gecislerde agzimiza siciyorlar. Sara benim icin muhtesem bir transfer. Ama twitter da yangin mi yapiliyor, ne yapiliyorsa yapilsin bu takima 6 numara, mumkunse Amrabat aldirilsin.
Günün en güzel ve en özel yorumu senin Sevgili Tayyar.Bayildim yorumuna ama tam olarak katildigimi söyleyemem sen burada Torreiraya gönderme yapıyorsun ama göz ardı ettiğin şu gerçek var : sağ tarafimizi follisa çevirdiler sol taraf pırpır ama savunmaya öncelik vermiyor Berkanin ne yaptığı belli değil. Dediğin gibi Gedson ortayı follisa çevirdi ama Torreira her yeri kapatamaz ki.Biz bunu 2 sezondur yaşıyoruz ki.Bu bir .ikincisi sara konusunda haklısın şöyleki 2 adet nirtopu gibi savunma yapmayan ortasahamiz olur ise li bugune kadar hep öyle idi Torreira garibim yalnız kalacak.Ozaman savunma yapan defansif ortasaha alip sarayı rahatlatacagiz.mertenste olmayacak.Aksi takdirde iki hucumcu orta saha ile yine aynı handikaplari yaşayacağız.

SL play off maclari sezonun gidisatini belirleyecek

SL‘ye kalirsak bjk maci bir nebze unutulur, kalamazsak hoca Aralik ayini bile göremeyebilir ve sezon boyunca kaostan cikmayiz.

Ben hoca’yi begenen ve destekleyen biri olarak sunu söyleyebilirim ki dün bizi ayakta tutacak olan bag koptu

Burdan cevirmek imkansiza yakin

Hoca mental ve psikolojik ayakta kalirsa toparlanma sansimiz var ama basin toplantisinda yaptigi konusmalara bakacak olursak kontrolu kaybetmis durumda

Zaten transfer konusundan dolayi diken üstündeydi

Domino tasi gibi dagilma olma sansi cok yüksek ama insallah toparlaniriz burdan yoksa cok kötü günler bizi bekliyor

Insanlar hayal görüyorlar hoca degisimi falan bile bile lades biz bunlari defalarca yasadik mancini prandelli mustafa denizli tudor riekerink falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt