- 20 Haziran 2011
- 60.797
- 69.079
- 4.758
defansif mücadeleci bir orta saha
ve sol bek
elzemoğluelzemdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defansif mücadeleci bir orta saha
ve sol bek
elzemoğluelzemdir
hepi topu ülkede 10-15 kişiler, ne kadar rahatsız edebilir yavkafa dagitmak icin sahile yürüyüse geldim herkes bjk formali
geri dönüyorum
Okani savunmak gibi olmasın ama, iyi kamp yapmış bir takımın yorgun olması ve ilk maçlarda durağan olması normaldir. Lig gibi uzun maratonda ocakta fener Beşiktaş gibi nefesimiz kesilmiyorsa, sonradan aciliyorsak sebebi budur. Tabi aynı semptomlar kamp döneminde ayak tenisi dışında birşey yapılmayan son FT donemlerinde de oluyordu, gelişerek değil değişerek toparliyorduk o ayrı. Ama okanin takimlari 7-8 hafta sonra açılıyor. Sonra da hız kesmiyor.bu arada daha bu adamlar kamp görecek miti de çöktü
Reis dun 5 yememizin nedenini ariyorsak orta sahayi bosaltmak bosaltmasa yine yenilirdik ama 5 yemezdik. Bizim sorunumuz çok fazla gecis yemek olmalıtopyekun analizler için biraz yanlış bir gün sanki
transferler, planlamalar, yönetimdi hocaydı bugün değil kazanırken de konuşulmalı
ama dün yaşanan rezaletin bu konularla alakası yüzde 1 bile değildir
bjk çok planlı mı transferler yapıyor sanki de 5 yedik
dün maç önü konuşmaları, lakayıt tavrı ile başlayıp maça taktik hazırlık ve maç içi müdahaleleri ile tamamen hocaya yazar
Günün en güzel ve en özel yorumu senin Sevgili Tayyar.Bayildim yorumuna ama tam olarak katildigimi söyleyemem sen burada Torreiraya gönderme yapıyorsun ama göz ardı ettiğin şu gerçek var : sağ tarafimizi follisa çevirdiler sol taraf pırpır ama savunmaya öncelik vermiyor Berkanin ne yaptığı belli değil. Dediğin gibi Gedson ortayı follisa çevirdi ama Torreira her yeri kapatamaz ki.Biz bunu 2 sezondur yaşıyoruz ki.Bu bir .ikincisi sara konusunda haklısın şöyleki 2 adet nirtopu gibi savunma yapmayan ortasahamiz olur ise li bugune kadar hep öyle idi Torreira garibim yalnız kalacak.Ozaman savunma yapan defansif ortasaha alip sarayı rahatlatacagiz.mertenste olmayacak.Aksi takdirde iki hucumcu orta saha ile yine aynı handikaplari yaşayacağız.Bu takimin temel ihtiyaci, Sara'ya ragmen hala, tempolu fizikli 6 numara. Sara transferi cok olumlu hamle olsa da ben Galatasaray orta sahasinin her mac Gedson'dan dayak yemesinden biktim. Tominey ve turevleri mali acidan imkansuz hale geldigine gore en makul isim Amrabat. Vallahi sorun ne Kohn, ne kanatlar, ne Mertens'in yasi. Sorun 6 numara. Gecislerde agzimiza siciyorlar. Sara benim icin muhtesem bir transfer. Ama twitter da yangin mi yapiliyor, ne yapiliyorsa yapilsin bu takima 6 numara, mumkunse Amrabat aldirilsin.
SL play off maclari sezonun gidisatini belirleyecek
SL‘ye kalirsak bjk maci bir nebze unutulur, kalamazsak hoca Aralik ayini bile göremeyebilir ve sezon boyunca kaostan cikmayiz.
Kafasına dağıtsam bi kere şu topçularınKafamıza dağıttılar yeğenlerini mektebe götür stres atalım
Ben artık çok utanıyorum bıraktımKafamıza dağıttılar yeğenlerini mektebe götür stres atalım
Sen bu takimi birakamazsin. Kerem'i kim savunacak? Olmaz.
çok gülüyor bu

suratsız zahadan sonra iyi gelir takımaçok gülüyor bu
çok net svjezda yaw. rahat rahat geçeceğiz.kızılyıldız