- 23 Ocak 2019
- 24.484
- 32.047
- 2.233
Sonumuz hayrolsunhatasını düzeltmek için yırtıyorsa gözüme girdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonumuz hayrolsunhatasını düzeltmek için yırtıyorsa gözüme girdi

olm bu lavuk sol forvet heralde kanat beki falan geçtim
olm bu lavuk sol forvet heralde kanat beki falan geçtim
warhammer 3 ü bulamayınca depresyona girdimSonumuz hayrolsun![]()
Sonrasında durdurabildigim muddetce sıkıntı yok diyor olabilir herifKim bilir öncesinde ne haltlar yedi de telafisi için bir tarafını yırtıyor![]()

Gökmen ardından uyduruyor gibiOKAN BURUK'UN SIKINTILARINI ÖĞRENDİM'
Gökmen Özdenak: "Okan Buruk'un takımla ilgili bazı sıkıntılarını öğrendim. Oyuncularına kondisyon yükleyememiş. Tatil gibi kamp geçirmişler. Bazıları idmanlara çıkmamış. Yok Icardi eşinden ayrılmış yok şarkıcıyla aşk yaşayacak. Barış Alper Londra'da neler yapıyor bilmiyoruz. Hoca bunlarla uğraşamıyor. Yöneticiler de sorumluluk alamıyorlar."
West Ham aldı onu.ndidi veya guidoyu alsaydık beleşten bari ya
TOP KAPACAK ORTA SAHA İSTİYORUZ
Kaos yav herkes istedigi gibi takiliyo knkOKAN BURUK'UN SIKINTILARINI ÖĞRENDİM'
Gökmen Özdenak: "Okan Buruk'un takımla ilgili bazı sıkıntılarını öğrendim. Oyuncularına kondisyon yükleyememiş. Tatil gibi kamp geçirmişler. Bazıları idmanlara çıkmamış. Yok Icardi eşinden ayrılmış yok şarkıcıyla aşk yaşayacak. Barış Alper Londra'da neler yapıyor bilmiyoruz. Hoca bunlarla uğraşamıyor. Yöneticiler de sorumluluk alamıyorlar."
eyvahEkli dosyayı görüntüle 255520
Köhn’ün bile defansi daha iyi, nasil becermis yav davis cop gecelim
topyekun analizler için biraz yanlış bir gün sanki
transferler, planlamalar, yönetimdi hocaydı bugün değil kazanırken de konuşulmalı
ama dün yaşanan rezaletin bu konularla alakası yüzde 1 bile değildir
bjk çok planlı mı transferler yapıyor sanki de 5 yedik
dün maç önü konuşmaları, lakayıt tavrı ile başlayıp maça taktik hazırlık ve maç içi müdahaleleri ile tamamen hocaya yazar
Löwü mü getiriyoz abiLöwike helalinden bi 8 milyon + 3 bonüs