Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OKAN BURUK'UN SIKINTILARINI ÖĞRENDİM'

Gökmen Özdenak: "Okan Buruk'un takımla ilgili bazı sıkıntılarını öğrendim. Oyuncularına kondisyon yükleyememiş. Tatil gibi kamp geçirmişler. Bazıları idmanlara çıkmamış. Yok Icardi eşinden ayrılmış yok şarkıcıyla aşk yaşayacak. Barış Alper Londra'da neler yapıyor bilmiyoruz. Hoca bunlarla uğraşamıyor. Yöneticiler de sorumluluk alamıyorlar."

Millet gene gaza gelmis futbolcu instagram'dan bizi takip etmeye basladi diye :)

köhn den kötüsünü bulmayi becermisiz yine

Ekli dosyalar

• IMG_1464.webp
    IMG_1464.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 16

Gökmen Özdenak: "Okan Buruk'un takımla ilgili bazı sıkıntılarını öğrendim. Oyuncularına kondisyon yükleyememiş. Tatil gibi kamp geçirmişler. Bazıları idmanlara çıkmamış. Yok Icardi eşinden ayrılmış yok şarkıcıyla aşk yaşayacak. Barış Alper Londra'da neler yapıyor bilmiyoruz. Hoca bunlarla uğraşamıyor. Yöneticiler de sorumluluk alamıyorlar."
Gökmen ardından uyduruyor gibi

Kaos yav herkes istedigi gibi takiliyo knk

Bi bek daha almazsak barisin kariyerede kan dograyacaz gibi.mevcudda sezon icinde barisi bekte gorme ihtimalimiz cok yuksek bence.Bu durumda guvenilir tek kanattanda olacaz buyuk sicariz bek almamiz lazim.

topyekun analizler için biraz yanlış bir gün sanki

transferler, planlamalar, yönetimdi hocaydı bugün değil kazanırken de konuşulmalı

ama dün yaşanan rezaletin bu konularla alakası yüzde 1 bile değildir

bjk çok planlı mı transferler yapıyor sanki de 5 yedik

dün maç önü konuşmaları, lakayıt tavrı ile başlayıp maça taktik hazırlık ve maç içi müdahaleleri ile tamamen hocaya yazar

Kazanırken eksikleri söyleyince de kazanan takım eleştirilir mi diyip hain muamelesi görüyor insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt