Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.167
- 25.574
- 2.598
Icerdeki bjk macinda intikami alir miyiz5-0'ı kolay kolay hazmedemeyeceğim
unutamayacağım
bu da bir gerçek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icerdeki bjk macinda intikami alir miyiz5-0'ı kolay kolay hazmedemeyeceğim
unutamayacağım
bu da bir gerçek
Yalandan alinacak bir galibiyet herseyi gosterecek mi yoksa ustunu mu ortecek? Ya da bir sonraki haftaya kadar zaman mi kazanmis olacaklar? Cikip yigitce deseler ki ortam karisik, cabuk bir karar almak istemiyoruz, mac mac gidecegiz. Bir ay, iki ay neyse bir zaman verecegiz kendimize ve takima, anlarim. Bunlar da onu yapacak yuz yok. Su an hepsi birbirini yemekle mesgul. En altta kalanin cani cikacak. Dunku aciklamalarindan sonra bunun da bir bumarali adayi cok saygideger hocamizdir.Beyler geceden beri boşa aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Hatay maçında herşeyi göreceğiz
salak bilmiyor ki bizde instagram yasak
Cözüm nedir bu rezilligin5-0'ı kolay kolay hazmedemeyeceğim
unutamayacağım
bu da bir gerçek
çok var bir şey demek saçma olurIcerdeki bjk macinda intikami alir miyiz
sorumluların gs camiasına adam gibi açıklama yapıp özür dilemesiCözüm nedir bu rezilligin
yaklaşık 5 yıldır takip ediyordum. bir türlü istenilen patırtıyı yapamadı. Eğer bizde yaparsa çok bambaşka bir şey izleriz. Regen Riise
Gizli gündemler var belli kisorumluların gs camiasına adam gibi açıklama yapıp özür dilemesi
izin vermesi değil
yok ben yiyiciyimSenden mi?
Orta saha çıkartıp forvet alabiliyor muyuz?Acaba üçlüye dönsekmi? Olurmu sizce? Torreirada daha rahat eder
3-4-3 gibi
yaklaşık 5 yıldır takip ediyordum. bir türlü istenilen patırtıyı yapamadı. Eğer bizde yaparsa çok bambaşka bir şey izleriz. Regen Riise