Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler geceden beri boşa aynı şeyleri konuşuyorsunuz. Hatay maçında herşeyi göreceğiz
Yalandan alinacak bir galibiyet herseyi gosterecek mi yoksa ustunu mu ortecek? Ya da bir sonraki haftaya kadar zaman mi kazanmis olacaklar? Cikip yigitce deseler ki ortam karisik, cabuk bir karar almak istemiyoruz, mac mac gidecegiz. Bir ay, iki ay neyse bir zaman verecegiz kendimize ve takima, anlarim. Bunlar da onu yapacak yuz yok. Su an hepsi birbirini yemekle mesgul. En altta kalanin cani cikacak. Dunku aciklamalarindan sonra bunun da bir bumarali adayi cok saygideger hocamizdir.

Şurdan bi de Breivik çözelim tam olsun. :asd:
GUJj2pUXoAAFN3x

Zaha-----------------bats-------------Baris
-------demirbay------------------torreira------------
-------------------------sara-----------------------

Şunu 1 maç denesek sanırım kıçıma kına yakarım. Ama denemeyecek biliyorum. (Sara mazzella şeklinde/Çalhanoğlu gibi düşünebilirsiniz-mac içinde torreira ile değişmeli oynayabilir)

Zahanin performans X5 olur. Sık sık gidip gelmek zorunda kalmaz. Demirbay, sara sut tehtidimiz olur, barış yerine giren ziyech keza sut tehtidi yaratır. Set hücumu kurar, orta sahaları ezeriz. Demirbayin pili biterse ki normal maçta 5 saçma koşu atıyorsa bu orta saha 3lusu ile 1 atacak, yorulmaz. Savunmamiz birebir kalmaz. Bats formsuzsa al icardiyi, zaha formsuzsa al keremi, gikim cikmaz. Ama suanki dizilisimize hiçbir oyuncumuz uyum sağlayamıyor. Dandik Anadolu takımlarına karşı git yine 7 forvetle oyna ama Clde ve dirençli takimlara karşı böyle oynat gözünü sevdiğim. Yazdığım futbolcuların hepsi kral olmazsa adımı değiştiririm bu mantalitede

yaklaşık 5 yıldır takip ediyordum. bir türlü istenilen patırtıyı yapamadı. Eğer bizde yaparsa çok bambaşka bir şey izleriz. Regen Riise

Bek videolarında şu tarz ceza sahalarına geriden gelip kayarak falan çaldıkları topları görünce anında soğuyorum futbolcudan. Bu anlar genelde arkaya kaçırdıkları oyuncunun peşinden koştukları anlar oluyor. :asd:

1722787320453.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt