Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.132
- 101.346
- 5.238
heh böyle habercilik yap. yalamalığı bırak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birakin bu isleri, gaza gelmis iyi bir maçta performans veren forvetin, takim olarak çok kötü olan takimin forvetleri karsilastiralamaz. Kaldiki gol vurusu çok kötüydü ve kirmizi kart görmemesi skandal.
olacağızSampiyon olalim 1 hafta seni fethiye de agirlarim yediririm iciririm en kral tatili yaptiririm sana.
oynamaz. hazır değilSara hatay macinda oynar mi?

Şunu ciddi ciddi yazdın mı ya
Vay ben nerelere gidem
Rtaş üçlü dörtlü diye tanımlanmıyor tabi,oyuncu arkasına sürekli adam kaçırıyosa,birebiri savunamıyosa,çizgiyi bozuyosa,geri tam randımanlı dönemiyosa,sürekli ayakta kalamıyosa vs bu oyuncuyu oynatmak,verim almak,iyi yönlerinden faydalanmak,bu açıklarını kapatabilmek için ekstra arkasını süpürecek,toplayacak bir stoper ekleyip verimini arttırıyolar e bu da 3lü beki demek oluyor tanımladığımızda
Mesela zahayı da 433ün sol kanadı olarak tanımlıyoruz savunma yardımını eksik yaptığı,hücumda ise bire biri oynayan birisi olduğu için
Büyük ihtimalle şakasına demişsindir de ben yine açıkladım
Oraya anlı şanlı midsjoyu de ekleEvet, hocanın özellikle isteyip aldırdığı ya da istediğimiz halde alamadığımız isimlere bir bakalım:
Angelino
Seferovic
Oliveira
Joa Pedro
Dubua
Bir de transferine onay verdiği isimlere bakalım:
Zaha
Tete
Zaniolo
Köhn
Şu oyuncularla önde şok pres ile oynamaya çalışmasını düşününce gelen o hissiyat.![]()
Birde tarihin en pahali transferi ile sükse yapacak yere saklayarak getirdik adami nerdeyse. O günemi denk getirmek lazimimdi transferi? Tamam kupa kazanildigi vakit güzel bi strateji olabilirdi ama tersinide düsünücen ona göre hareket edecen, is bilmezler gercekten.balık baştan kokar. 2 ay 8 numara almayıp maçtan 2 gün önce transferi yapıp gündemi tamamen oraya kaydıracak kadar iş bilmez beceriksiz bir yönetim
Madem geçen seneden gidiyoruz bence orta sahaya breivik alıp
Tor
Sara- Breivik yapıp 4-3-3e dönme zamanı
Sara ve Breivik gole yakın ve enerjik oyuncular olduğu için hem gol anlamında sıkıntı cekmeyiz hemde daha hareketli bir takım olabiliriz.
kupa maçı günü gündem transfer olmamalı. böyle acemilik inanılmazBirde tarihin en pahali transferi ile sükse yapacak yere saklayarak getirdik adami nerdeyse. O günemi denk getirmek lazimimdi transferi? Tamam kupa kazanildigi vakit güzel bi strateji olabilirdi ama tersinide düsünücen ona göre hareket edecen, is bilmezler gercekten.
sonuç ne oldu? fener'ine oyuncuyu peşkeş çekti. oyuncuyu aldılar, 1 ay sonra satış listesine koydular.Şu herife bedava topçu kiralıyoruz.
Sporx yasaktır