Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben hocayı anlamıyorum Zaha istemiyorsun otur yönetimle konuş. Ziyech istemiyorsun sözleşme uzatmasaydin?

Kerem kalsa zaten ne verecek şüpheli gitmek istiyor bla bla

Bu şartlarda bile Oğuz'u aldirmiyorsan yani sana ne diyelim ki şimdi sovsek az gelir Oğuz'u kazık bulan arkadaşlar da mutludur eminim şimdi 6 milyona çok daha iyi kanatlar buluruz eminim.

Resim
Resim
Birakin bu isleri, gaza gelmis iyi bir maçta performans veren forvetin, takim olarak çok kötü olan takimin forvetleri karsilastiralamaz. Kaldiki gol vurusu çok kötüydü ve kirmizi kart görmemesi skandal.

Şunu ciddi ciddi yazdın mı ya
Vay ben nerelere gidem

Rtaş üçlü dörtlü diye tanımlanmıyor tabi,oyuncu arkasına sürekli adam kaçırıyosa,birebiri savunamıyosa,çizgiyi bozuyosa,geri tam randımanlı dönemiyosa,sürekli ayakta kalamıyosa vs bu oyuncuyu oynatmak,verim almak,iyi yönlerinden faydalanmak,bu açıklarını kapatabilmek için ekstra arkasını süpürecek,toplayacak bir stoper ekleyip verimini arttırıyolar e bu da 3lü beki demek oluyor tanımladığımızda

Mesela zahayı da 433ün sol kanadı olarak tanımlıyoruz savunma yardımını eksik yaptığı,hücumda ise bire biri oynayan birisi olduğu için

Büyük ihtimalle şakasına demişsindir de ben yine açıkladım

yok tamamen ciddi yazdım, dünya genelindeki tanımlamaların farkındayım ve rahatsız olduğum şey futbola o gözle bakılması zaten, şunları şunları yapamayan diye sıraladığın şeylere bak bu seviyede bunları yapamayıp hala bek diye oynayan adam varsa da kanat falan denmesi lazım ona

Madem geçen seneden gidiyoruz bence orta sahaya breivik alıp
Tor
Sara- Breivik yapıp 4-3-3e dönme zamanı
Sara ve Breivik gole yakın ve enerjik oyuncular olduğu için hem gol anlamında sıkıntı cekmeyiz hemde daha hareketli bir takım olabiliriz.

Şu herife bedava topçu kiralıyoruz.

Sporx yasaktır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet, hocanın özellikle isteyip aldırdığı ya da istediğimiz halde alamadığımız isimlere bir bakalım:

Angelino
Seferovic
Oliveira
Joa Pedro
Dubua

Bir de transferine onay verdiği isimlere bakalım:
Zaha
Tete
Zaniolo
Köhn

Şu oyuncularla önde şok pres ile oynamaya çalışmasını düşününce gelen o hissiyat. :D
Oraya anlı şanlı midsjoyu de ekle

Okan hocamın alınmazsa kendimi keserim dediği midsjo

Erden abim ileri görüşlü adamdı gitti ne olur ne olmaz diye toreirayı da tutuşturdu eline de sezonu kurtardık +ikardi

Midsjo ve seferle napacaktık allah bilir

balık baştan kokar. 2 ay 8 numara almayıp maçtan 2 gün önce transferi yapıp gündemi tamamen oraya kaydıracak kadar iş bilmez beceriksiz bir yönetim
Birde tarihin en pahali transferi ile sükse yapacak yere saklayarak getirdik adami nerdeyse. O günemi denk getirmek lazimimdi transferi? Tamam kupa kazanildigi vakit güzel bi strateji olabilirdi ama tersinide düsünücen ona göre hareket edecen, is bilmezler gercekten.

6. Haftaki fener derbisine iyi bi ortam hazırlar tek artı tarafı bu dünkü maçın , en azından saçma sapan değişiklikler yapmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuz’u 6 milyon verip alsaydık diyen renkdaşlar biz ne verirsek malum takım daha fazlasını verecekti her türlü alamayacaktık. Adamlar biz almayalım diye ihtiyacı olmayan oyuncuyu aldılar.

Madem geçen seneden gidiyoruz bence orta sahaya breivik alıp
Tor
Sara- Breivik yapıp 4-3-3e dönme zamanı
Sara ve Breivik gole yakın ve enerjik oyuncular olduğu için hem gol anlamında sıkıntı cekmeyiz hemde daha hareketli bir takım olabiliriz.

Valla 4 3 3 e dönersek kerem demirbay bile sağlam oynar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birde tarihin en pahali transferi ile sükse yapacak yere saklayarak getirdik adami nerdeyse. O günemi denk getirmek lazimimdi transferi? Tamam kupa kazanildigi vakit güzel bi strateji olabilirdi ama tersinide düsünücen ona göre hareket edecen, is bilmezler gercekten.
kupa maçı günü gündem transfer olmamalı. böyle acemilik inanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt