Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremin biraz aklı varsa gider muhtemelen bu sene geçen seneden daha çok eleştiri alacak o baskıyı kaldırması mümkün değil çok duygusal birisi

Besiktasin da inanilmaz hafife alindigini dusunuyorum. Sadece takim degil, taraftar tarafindan da.

Bize gelse cuk oturacak Gedson, Rashitca, adamlarda. Ustune Rafa ve İmmbolie eklediler.

Ustune basariya aclar ve iyi bir teknik direktorleri var.

Boyle bir ortamda Okan Buruk Nelson’un sezon basi formsuzluguni goz onune alip Sanchezi direk 11e yazabilir, Zahayi forma adaleti adina 11 baslatabilirdi.

Uzucu bir sezon baslangici hoca adina.

Noluyor yav Ağustos başı tüm kadroyu boşaltıyor muyuz? 😂 Torreira ve Davinson dışında birinin gidişine zerre üzülmem. Yolu açık olsun hepsinin, Icardi de dahil.

Zaha giderse 15 milyona alinabilecek, tercihen sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis ama transfer yapamamis, yukselen bir kanat grafiigi olan ve bizim gibi baski yapmaya calisan kanat oyunculari kimler olabilir?

Kutlamadan kutlamaya koşup keyif yapan sonra da 30 milyona iki futbolcu aldık diye övünen yönetim ve yalamaları , 1 ay içerisinde belirtilen ihtiyaçlar alınmazsa girecek delik arasın

İlk yangında yönetim gitmeli, hoca değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt