Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı iş kasımpaşa galibiyetidir, karagümrük galibiyetidir, yenilgiden hayır çıkması için torrent sezonu gibi 12. yerine 13. olduracak yenilgi hayırlı olur

sportif olayla dursun gitmez önceki tecrübelerimize göre
üstat onlar direkt kazanım yaw zaten.
ben ilk etapta kaybedim gibi gözüküp aslında kazanım olan bir durumdan bahsetmek istemiştim.

Hocanın bundan sonra açıklamalarında sert ve yıkıcı olmalı yapıcı olursa bu yönetim tarafından ilk fırsatta hançerlenecek.

Hatta en yakın zamanda televizyon karşısında ne istediğini açık dille söylemeli yoksa Dursun Özbek ve Metin Öztürk tarafından birkaç olumsuzlukta sırtından vurulabilir.

boldladığım kısımda aynı şeyi düşünüyorum ben de.
ama okan hocaya da başarılarında hakkını verelim.
Pendiksporları 1 gol farkla göt zoruyla ecel terleri döke döke yenmek yanılttı sizi,kadro kalitemizle ligin kalitesini yan yana koy bakalım bi

Jesusun leş takımı bile son haftaya kadar kovaladı şampiyonluğu

Mallar gidip köylü ismaili td yaptı,gittiler bitik yaşlı ama isimli 2 tane oyuncu getirdiler lor peyniri kokulu iso bile puan rekortmeni oluverdi bi anda

Wakayeme fln bireysel performansla tsyi şampiyon yaptı,avcı mahareti kendinde sandı wakayemeyi şutladı patates çuvalına döndü,gitti 45 yaşındaki adamı tekrar aldı

Çocukları doğru izlemiyosunuz ve yanlış değerlendiriyosunuz sergen gibi

Bu berki bi youth lig maçında izledim oyuna sonradan girmesine rağmen savunma falan hiç yapmıyo hakan balta koşsana falan diye yırtınıyodu kenarda

Beyimiz gerisi sizde ilerisi bende kafasında daha 15 yaşında

O kafayı değiştirmeden biraz zor
Çocuğu pek izlemedim. Burada artık Kerem'in tribini çekeceğime en kötü ihtimal bu olur gibisinden söyledim. Kerem gitmek istiyor ama teklif getiremiyor Arabistan, Rusya'dan gelen teklifleri de beğenmiyor paşam. Çok gelişim gösterdi, çok katkı sağladı yeri geldi gereksiz eleştirildi ama tamam ya sen de bu takımın yerli olarak kaptanısın biraz kendine çeki düzen vermesi lazım.

bu kuzeyli merakını bitirmemiz lazım fransa güney amerika bizim için doğru yerler olur championship den geldi diye sara beğenilmiyor ama kuzeyden gelen adamlar uçuyor sanki ligleri müthiş..
dünkü maçta bir kez daha görüldü takıma sol bek,defansif ortasaha,kanat transferleri şart

Pendiksporları 1 gol farkla göt zoruyla ecel terleri döke döke yenmek yanılttı sizi,kadro kalitemizle ligin kalitesini yan yana koy bakalım bi

Jesusun leş takımı bile son haftaya kadar kovaladı şampiyonluğu

Mallar gidip köylü ismaili td yaptı,gittiler bitik yaşlı ama isimli 2 tane oyuncu getirdiler lor peyniri kokulu iso bile puan rekortmeni oluverdi bi anda

Wakayeme fln bireysel performansla tsyi şampiyon yaptı,avcı mahareti kendinde sandı wakayemeyi şutladı patates çuvalına döndü,gitti 45 yaşındaki adamı tekrar aldı
yau genel olarak katılıyorum zaten sana ama...
şu bir bok biliyormuş gibi "sizi" "bizi" falan deme yaw.
hee biz özürlüyüz zaten kandırıldık pendik maçında bir tek sen zekisin.
şunu yapma yaw.

süper kupa finalinde rakibine 1-0, 2-0, 3-1 yenilebilirsin. sorun değil.

ancak 5-0 yeniliyorsan, bu skorun senin üzerinde bir "hayır" oluşturması gerekir.

aynı östersund faciası gibi.

ben bu "hayır"ı dursun'un istifası olarak görüyordum.

şu ana dek bir şey olmadı. umarım bizim anlayamadığımız bir "hayır" dönüyordur arka planda.
Dünkü maç uzatmalar olmasa 3-0 yenilsek bu sefer sezon başı kamptan çıktık şöyle böyle Nelsson kırmızı gördü diyip normal mağlubiyet olarak lanse edilebilirdi ama asıl bardağı taşıran son dakikalar oldu.

Hayırlı ya da hayırsız demek doğru değil sonuçta 5 tane yedik bunun hayırlısı yok fakat hoca açısından şüphesiz bir ders kazanımı olur çünkü bir daha orta alanı boşaltmak gibi saçma sapan bir işe kalkışma işini noktalamıştır diye düşünüyorum. Eğer 3-0 yenikseydik yine bir maç böylesi riskli bir karar alabilirdi.

Bu sezon kanat rotasyonuda kritik şu an elde en güvenilir isim Barış Alper diğer oyuncuların hepsinde soru işareti var formlarını yükseltmeleri gerekli bu oyunculardan çıkılabilirse Jérémie Boga tarzı bi kanat oyuncusu enfes olurdu ancak zor isim

hmm. kopenhagen dan liginin gs'ı diye düşündüğümden öyle demiştim.
Dan ligi bok gibi bir lig

Fenere 6 atan takım 4. oldu, ondan önce onlar şampiyondu.

Sadece bu sene son hafta skorlarına ve puan durumuna bak, ne kadar basiretsiz ve baskı altında sıçan takımlar olduklarını anlarsın.

Kazanmak zorunda olan hiç bir takım kazanamadı son haftada :asd:

1722798930099.png

Şu skorlarla Midyat şampiyon oldu

1722799021049.webp

---------------------Muslera----------------------

Jelert----------Davinson-------Laporte-----Locko

---------------Torreira-------Kaan-----------------

Ziyech---------------Sara-------------------Barış

----------------------İcardi----------------------

Ziyech dün leş atmış olabilir ama adamın arkasında bindirme yapmayan kaan oynuyodu arkasına jelert gibi dinamik topçu gelince ziyechin performansı artacaktır. Kapanan takımlara karşı o sol ayak kalitesine ihtiyacımız olacak kesinlikle gözden çıkarılacak bir oyuncu değil.
Ziyechten verim almak için

Geri koşturmaman
Şut çekeceği setler hazırlaman lazım
Oyun içi etkinliğini artırmak için de 3-4 kişinin sürekli koşu atması lazım bizde kerem hariç koşan adam yok ilerde barış bile topa koşandan ziyade topla koşan biri

Bu kadroda toreira kaan koşu atmaz,sara da koşuya cevap veren değil koşana pas atan biri gibi duruyo ilk izlenim olarak,e ikardide malum

Doğru bi yapı gibi gelmedi bana ,max oyunu tutarsın bu kadroyla savunma 4lüsü dik durabilirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt