- 26 Ocak 2021
- 41.028
- 40.280
- 3.078
Daha ne kadar uzayacak 1.90 falan adamUzasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne kadar uzayacak 1.90 falan adamUzasin
üstat onlar direkt kazanım yaw zaten.hayırlı iş kasımpaşa galibiyetidir, karagümrük galibiyetidir, yenilgiden hayır çıkması için torrent sezonu gibi 12. yerine 13. olduracak yenilgi hayırlı olur
sportif olayla dursun gitmez önceki tecrübelerimize göre
Pendiksporları 1 gol farkla göt zoruyla ecel terleri döke döke yenmek yanılttı sizi,kadro kalitemizle ligin kalitesini yan yana koy bakalım biboldladığım kısımda aynı şeyi düşünüyorum ben de.
ama okan hocaya da başarılarında hakkını verelim.
Evet ama şampiyonluğu yok Jelert’in.o zaman jelert transferi doğru profil gibi ha?
Çocuğu pek izlemedim. Burada artık Kerem'in tribini çekeceğime en kötü ihtimal bu olur gibisinden söyledim. Kerem gitmek istiyor ama teklif getiremiyor Arabistan, Rusya'dan gelen teklifleri de beğenmiyor paşam. Çok gelişim gösterdi, çok katkı sağladı yeri geldi gereksiz eleştirildi ama tamam ya sen de bu takımın yerli olarak kaptanısın biraz kendine çeki düzen vermesi lazım.Çocukları doğru izlemiyosunuz ve yanlış değerlendiriyosunuz sergen gibi
Bu berki bi youth lig maçında izledim oyuna sonradan girmesine rağmen savunma falan hiç yapmıyo hakan balta koşsana falan diye yırtınıyodu kenarda
Beyimiz gerisi sizde ilerisi bende kafasında daha 15 yaşında
O kafayı değiştirmeden biraz zor
yau genel olarak katılıyorum zaten sana ama...Pendiksporları 1 gol farkla göt zoruyla ecel terleri döke döke yenmek yanılttı sizi,kadro kalitemizle ligin kalitesini yan yana koy bakalım bi
Jesusun leş takımı bile son haftaya kadar kovaladı şampiyonluğu
Mallar gidip köylü ismaili td yaptı,gittiler bitik yaşlı ama isimli 2 tane oyuncu getirdiler lor peyniri kokulu iso bile puan rekortmeni oluverdi bi anda
Wakayeme fln bireysel performansla tsyi şampiyon yaptı,avcı mahareti kendinde sandı wakayemeyi şutladı patates çuvalına döndü,gitti 45 yaşındaki adamı tekrar aldı
hmm. kopenhagen dan liginin gs'ı diye düşündüğümden öyle demiştim.Evet ama şampiyonluğu yok Jelert’in.
Kopenhag topu kullandığı senaryolarda geçen sene hep sıçmış, kendinden üstün takımlara iyi oynamış kapanarak, yani bizim tam tersimiz.
Dünkü maç uzatmalar olmasa 3-0 yenilsek bu sefer sezon başı kamptan çıktık şöyle böyle Nelsson kırmızı gördü diyip normal mağlubiyet olarak lanse edilebilirdi ama asıl bardağı taşıran son dakikalar oldu.süper kupa finalinde rakibine 1-0, 2-0, 3-1 yenilebilirsin. sorun değil.
ancak 5-0 yeniliyorsan, bu skorun senin üzerinde bir "hayır" oluşturması gerekir.
aynı östersund faciası gibi.
ben bu "hayır"ı dursun'un istifası olarak görüyordum.
şu ana dek bir şey olmadı. umarım bizim anlayamadığımız bir "hayır" dönüyordur arka planda.
Dan ligi bok gibi bir lighmm. kopenhagen dan liginin gs'ı diye düşündüğümden öyle demiştim.

6-0 dan sonra özür dilemişler miydi24 saat gecti musabakanin üstünden
toreyra harici 1 topcudan ozür mesaji gelmedi
rezil herifler
Ziyechten verim almak için---------------------Muslera----------------------
Jelert----------Davinson-------Laporte-----Locko
---------------Torreira-------Kaan-----------------
Ziyech---------------Sara-------------------Barış
----------------------İcardi----------------------
Ziyech dün leş atmış olabilir ama adamın arkasında bindirme yapmayan kaan oynuyodu arkasına jelert gibi dinamik topçu gelince ziyechin performansı artacaktır. Kapanan takımlara karşı o sol ayak kalitesine ihtiyacımız olacak kesinlikle gözden çıkarılacak bir oyuncu değil.