Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cebinde 30 milyon Euro ile 2 ayda 2 transferi ancak bitiren bunda da listedeki İlk isimleri alamayan muhteşem ikili limit olmadan 3-4 transferi nasıl yapacak bakalım.

okan hocanın zaha ile yıldızı barışmayacak belli oldu o ... o yüzden araplardan iyi bir teklif gelse ,oda kabul ederse itiraz etmem .

köhn transferine hala karşıyım şimdilik.

Haluk Yürekli: "Dün 5 şiddetinde bir deprem yaşandı artık bu saatten sonra artçılar daha şiddetli olacak."

Haluk Yürekli: "Bütün sorunların baş kaynağı Galatasaray'ın lideri Dursun Özbek'tir ve Galatasaray'ın lideri bu sorunlara müdahale edemiyor. Yönetme şekli hep sessiz kalayım kendi haline bırakayıp bu yöntem işi dahada kötüye götürüyor."

IMG_5741.webp

Fena yalan dönüyor.Bankalar birliginden çikmak icin para lazim dese millet birsey demez.Onuda demiyorlar.Nerde bu paralar?He bana sorsan ben hoca istedi diye 2 senede 1 kadroyu bozup yeni kadro kurmam.

Zaha'yi [bizdeki oyundan bagimsiz] severim ama bu kadar maliyetli bir oyuncuyu dogru duzgun kullanamayip verim alamayacaksak, satilmasi en dogru karar olur. Yasi da 31, ya oynat, ya sat. Yedekte kalacak kadar luks bir durumda degiliz.

Yerine de daha genc veya farkli bir profilde oyuncu alinir.

Stoper alacaksak yerli kimse yok elde sançez ve nelson var

3 yabancı+apo+metehan mı olacak stoper rotasyonu allahım planlamaya bak

Sançez gider biri gelirse kuvvetlenmiş olmuyoruz

Nelson gider biri gelirse kuvvetlenmiş olmuyoruz

Apo gider biri gelirse 3 yabancı stoper yapıp sınırı yanlış kullanmış oluyoruz

Kerem kaldı elde zaha ve ziyech var diye oğuzu almadık

Şimdi zahayı ve keremi yollamaya çalışıp yerli oğuza vermediğimiz 5-6 yı bu sefer yabancı bi oğuza vericez

Köhnü 3 gün önce 8e satmadık şimdi satmaya çalışıyoruz mecburen yabancı birini alıcaz takımda yerli bek olmamasını geçtim bek yok

Olm vallahi bak bunlar normal insanların yapacağı şeyler değil bize operasyon çekiliyor besbelli uyanın artık şunları akılla izah edemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt