Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Limit falan hikaye kasa kolaylığı yapacak adam yokBu limit konusuna bilen biri açıklık getirsin. Neye göre biz bu kadar zorluk çekiyoruz? Satış desen diğerlerinin aksine yaptık, gelirler desen en yüksek bizdeydi, verilen en yüksek limit zaten bizdeydi. Nasıl oluyor da yine bu limit sorununa düşüyoruz?
Robert Skov bir ara ciddi yükselişte olan bir oyuncuydu hala boşta olmasına şaşırdım.Bonservisi elinde olan Adamlar. Hani bonservisi limitimiz 2 Mil avro ya (kimse satılmaz ise)
Ekli dosyayı görüntüle 255567Ekli dosyayı görüntüle 255568Ekli dosyayı görüntüle 255569
Benim gördüğüm Norwich hariç diğer takım taraftarları 20 m pound bile ucuz diyordu bu fiyatlardaysa hemen almalıydık denilen yorumlar vardı.Şimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.
1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.
2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
Okan bu saatten sonra yanlışlarında ısrar etmeye devam ederse esas taraftar ile yıldızı barışmazokan hocanın zaha ile yıldızı barışmayacak belli oldu o ... o yüzden araplardan iyi bir teklif gelse ,oda kabul ederse itiraz etmem .
köhn transferine hala karşıyım şimdilik.
Kulübe 2. El otobüs hediye etti adamMetin Öztürk sen ne gereksiz bir adamsin ya
Kulübe su ana kadar ne gibi bir faydan olmus
2. baskansin ne yaptin su ana kadar fbyi yalamaktan baska?
Utanmadan bir de Erden Timur‘un koltuguna göz dikmis
Rezil herif defol git ulan bu kulüpten
CLden elenirsek Okan Buruk direk istifa etsin, kimle oynadiginizdan bagimsiz.
Biseyleri duzeltmek, sifirdan kurmaktan zordur.
Duzeltemiyorsan, Galatasaray’in 10 CL macini hic ediyosan bu kadroyla, tesekkur edip ayrilmak lazim.
Muhtemel rakiplerimizi butcesi bizim 4de birimiz…
Bunu 50 kere dedim. Kimse nasıl bişey aldığımızın farkında değilŞimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.
1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.
2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
Şimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.
Özledim. Ben bu GS'yi özledim arkadaş.
orda hemfikiriz.Okan bu saatten sonra yanlışlarında ısrar etmeye devam ederse esas taraftar ile yıldızı barışmaz
Dün yaptığı açıklamalar fecaat
Kimse Zaha'yı suçlamıyor suçlu belli
Önce yönetim sonra teknik ekip
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi