Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Erden Timur elbet bir gün yaşanan tüm süreci anlatır."

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek ve Erden Timur artık bir arada çalışmaları mümkün dahi değil."

Bu limit konusuna bilen biri açıklık getirsin. Neye göre biz bu kadar zorluk çekiyoruz? Satış desen diğerlerinin aksine yaptık, gelirler desen en yüksek bizdeydi, verilen en yüksek limit zaten bizdeydi. Nasıl oluyor da yine bu limit sorununa düşüyoruz?
Limit falan hikaye kasa kolaylığı yapacak adam yok

CLden elenirsek Okan Buruk direk istifa etsin, kimle oynadiginizdan bagimsiz.

Biseyleri duzeltmek, sifirdan kurmaktan zordur.

Duzeltemiyorsan, Galatasaray’in 10 CL macini hic ediyosan bu kadroyla, tesekkur edip ayrilmak lazim.

Muhtemel rakiplerimizi butcesi bizim 4de birimiz…

Şimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.

1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.

2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.

1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.

2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
Benim gördüğüm Norwich hariç diğer takım taraftarları 20 m pound bile ucuz diyordu bu fiyatlardaysa hemen almalıydık denilen yorumlar vardı.

okan hocanın zaha ile yıldızı barışmayacak belli oldu o ... o yüzden araplardan iyi bir teklif gelse ,oda kabul ederse itiraz etmem .

köhn transferine hala karşıyım şimdilik.
Okan bu saatten sonra yanlışlarında ısrar etmeye devam ederse esas taraftar ile yıldızı barışmaz

Dün yaptığı açıklamalar fecaat

Kimse Zaha'yı suçlamıyor suçlu belli

Önce yönetim sonra teknik ekip

Metin Öztürk sen ne gereksiz bir adamsin ya

Kulübe su ana kadar ne gibi bir faydan olmus

2. baskansin ne yaptin su ana kadar fbyi yalamaktan baska?

Utanmadan bir de Erden Timur‘un koltuguna göz dikmis

Rezil herif defol git ulan bu kulüpten
Kulübe 2. El otobüs hediye etti adam🤣🤣

CLden elenirsek Okan Buruk direk istifa etsin, kimle oynadiginizdan bagimsiz.

Biseyleri duzeltmek, sifirdan kurmaktan zordur.

Duzeltemiyorsan, Galatasaray’in 10 CL macini hic ediyosan bu kadroyla, tesekkur edip ayrilmak lazim.

Muhtemel rakiplerimizi butcesi bizim 4de birimiz…

Üstelik bu sene format değişti. Pastadan dağıtılacak paylar daha fazla. Bizim ne olursa olsun bu sene cl ne girmemiz lazım.

Bunu 50 kere dedim. Kimse nasıl bişey aldığımızın farkında değil

Bilgi için teşekkürler

Okan bu saatten sonra yanlışlarında ısrar etmeye devam ederse esas taraftar ile yıldızı barışmaz

Dün yaptığı açıklamalar fecaat

Kimse Zaha'yı suçlamıyor suçlu belli

Önce yönetim sonra teknik ekip

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orda hemfikiriz.

zaha bu saatten sonra kafayı verip ben bu takımın başarısı için çalışayım motivasyonunu nasıl kuracak ? o yüzden trasnferine olumlu bakarım. yedekte bu maaş yükündeki adam tutma lüksümüz yok.

Sara 2 okan buruk antrenmanından sonra sergiodan hallice olur

Umarım barış ve toreira gibi bireysel çalışmayı seviyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt