Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.744
- 18.836
- 1.188
Leverkusen istiyor, bize düsmezDefans için J. Matip olabilir
Sırıtmaz. İyi yedek olur, belki formayi da kapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen istiyor, bize düsmezDefans için J. Matip olabilir
Sırıtmaz. İyi yedek olur, belki formayi da kapar
orta saha ulan orta saha
Biraz da onlar küfür etsin hep biz mi edicezŞimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.
1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.
2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
İçimizdeler zaten. Bu sezon adım gibi eminim: futbolcuların maaşlarını ödemeyecekler yada geç ödeyerek huzursuzluk ortamı yaratacaklarevt jelert duyuru videosu da çok sinir bozucuydu.
üst üste gelince terzican'a biraz hak verdim... kriptolar içimizde olabilir.
Geçen Sara haberinde uçak infosu vermişti doğru çıktı.
23+3m pounda satıldı diye duyuruldu orda taraftar da eh iyi para deyip sesini çıkarmadıŞimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.
1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.
2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
Ziyech şut dışında yok dün şut da çekmediZaha'dan çok Ziyech'e gıcık oldum. Hem Fener hem de BJK maçında savunmacıların rüzgarı ile yere düştü.Yabancı hakkını Yusuf Demir'e veririm o bölgede, hoca bile Yusuf'un çok iyi geldiğini söylerken "Zaha, Ziyech gibi oyunculardan çikacak radikal kararlar artık alınsın, transfer dönemi bitirse geç olacak.
kanat transferi planlanıyor demiş haluklar.Juventus'ta Kadroda Düşünülmeyen İsimler Netleşti
Thiago Motta, takımdan gönderilmesi gereken oyuncuları yönetime bildirdi: Szczesny, Chiesa, McKennie, De Sciglio, Arthur Melo, Kostic, Nicolussi-Caviglia ve Rugani. [Fabrizio Romano]www.gscimbom.com.tr