Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu takımlarından 3-4 takım harici transfer yapan yok. Yapanlar da bonservissiz random oyuncular almış. Berbat halde hepsinin ekonomik durumu, kadrolar berbat. Bol bol teşvikler döner bu sezon.

Bu sezon yarışta tutunabilirsek şu kodumun tjk'sı da dahil olsa bari yarışa.

Yav nolur parası neyse alın getirin şu adamı championshipsarayı kuralım bize bu adamdan daha uygun bir orta saha olamaz

Zaha'dan çok Ziyech'e gıcık oldum. Hem Fener hem de BJK maçında savunmacıların rüzgarı ile yere düştü.Yabancı hakkını Yusuf Demir'e veririm o bölgede, hoca bile Yusuf'un çok iyi geldiğini söylerken "Zaha, Ziyech gibi oyunculardan çikacak radikal kararlar artık alınsın, transfer dönemi bitirse geç olacak.

Şimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.

1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.

2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
Biraz da onlar küfür etsin hep biz mi edicez

evt jelert duyuru videosu da çok sinir bozucuydu.

üst üste gelince terzican'a biraz hak verdim... kriptolar içimizde olabilir.
İçimizdeler zaten. Bu sezon adım gibi eminim: futbolcuların maaşlarını ödemeyecekler yada geç ödeyerek huzursuzluk ortamı yaratacaklar

Bunların hiç biri bizden değil

Orta saha alınmadıktan sonra bek ve kanat transferlerinin anlamı yok. Beke istiyorsan mendy’i getir kağıttan helva bir orta saha ile o bile çöp olur

Gerçi bunu akıl edecek adamda yok kulüpte. Nasılsa kereminho ve berkante var derler üzmeyelim onları

Şimdi norwich city forum ve sayfalarına baktım. 2 şey dikkatimi çekti.

1- Nereden buldular bilmiyorum. Bizlerin Sara hakkındaki olumsuz yorumlarını alıp translate ile çevirmişler. Ona yorum yapıyorlar. Ve genelde Türk'ler nasıl bir oyuncu aldıklarının farkında değiller diyorlar. Takıma uyum sağlayıp oynamaya başladığında görürler demişler.

2- Kap bildirim açıklamasını koymuşlar. Ve oyuncunun çok ucuza satıldığını yazıyorlar. Onlar 25 milyon sterlinlik yaklaşık 30 milyon euroluk bir paket beklemişler. Bu fiyata keşke satmasaydık diyenlerde var yönetimlerine küfür edenler de var.
23+3m pounda satıldı diye duyuruldu orda taraftar da eh iyi para deyip sesini çıkarmadı

18m Euro baya yangın yaptırmıştır tarihlerinin en iyi oyuncularından biri sara

Zaha'dan çok Ziyech'e gıcık oldum. Hem Fener hem de BJK maçında savunmacıların rüzgarı ile yere düştü.Yabancı hakkını Yusuf Demir'e veririm o bölgede, hoca bile Yusuf'un çok iyi geldiğini söylerken "Zaha, Ziyech gibi oyunculardan çikacak radikal kararlar artık alınsın, transfer dönemi bitirse geç olacak.
Ziyech şut dışında yok dün şut da çekmedi

Ziyech oynadığında rakip bek bile atağa çıkıyor jelert ile görmek ister mi hoca bilmiyorum ama ben statik oyun kurucu kanat fikrine soğuğum

kanat transferi planlanıyor demiş haluklar.

chiesa ismi doğru mu yaw

ağır bi sakatlık geçirmişti, geçen sezon toparladı iyice darbeye bağlı kaçırdığı maçlar var ama

Ne stoperi lan dalga mı geçiyorsunuz. Zaten ligin en iyi 4 stoperinden 3’ü sendedir. Bokunu çıkarmayın ya yeter, onca eksik bölge varken.

Sağ bek, sol bek alternatifin yok. 10 numarada alternatifsizlikten 38 yaşında adamı suyunu sıka sıka kullanıyorsun, orta sahada hala eli yüzü düzgün bir oyuncuya ihtiyaç var, seneye as kalecin muhtemelen ayrılacak adam akıllı yedeği yok ama stopermiş.

Herkes gider
Biz kalırız
Biz Galatasaraylıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt