Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canım hocam en kötü gün bugün o yüzden ben seninleyim. Hatalarını düzelt taktiğini gözden geçir. Herkesten verim al özellikle kanatlarından.

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu​

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi Partizan-Lugano eşleşmesinin galibi olacak. Trabzonspor ise Rapid Wien'i elerse Braga-Servette eşleşmesinin galibi ile oynayacak.

İrfan hoca sürekli Okanla kavga ettiğini onu ikna için gecelere kadar konuştuğunu ama yine Okan in kendi bildiğini okuduğunu bir röportajında anlatmıştı. Yani sorun yardımcı da değil.

Büyük ihtimalle 2 sezon önceki Alman hoca da dayanamayıp gitti
Toplanıp okana darbe yapacaklar bu gidişle

İrfan hoca sürekli Okanla kavga ettiğini onu ikna için gecelere kadar konuştuğunu ama yine Okan in kendi bildiğini okuduğunu bir röportajında anlatmıştı. Yani sorun yardımcı da değil.

Büyük ihtimalle 2 sezon önceki Alman hoca da dayanamayıp gitti
Ben bilmiyordum bunu. Dediğin gibiyse zaten yabancı yardımcı istemez.

Aynen sürekli defansı, orta sahayı boşaltarak kritik maçlarda sıkıntı yaşamamıza karşı taraftar hiç bir şey dememeli.

Koyun gibi takip etmeli süreci.

Beşiktaş’tan 5 yemek de keza hiç önemli değil.
Bir reçete yaz da okuyalım Namık. Yönetim mi gitsin, hoca mı gitsin ne değişsin bugün mesela. Bu çizgide hep görüşlerin çünkü. Akılcı bir şeyler yaz da okuyalım madem. Yazdıklarının not alınmasını sevdiğin için soruyorum.

Sol bek için Arnavutluk milli takımında oynayan genç bir sol bek vardı o olmaz mı? Avrupa şampiyonasında övülmüştü sanırım.

Mehmet özcan : Kohne 8 m teklif var , kohn gidecek diyebilirim.

Mehmet ozcan: Davidson Sacheze cok yogun ilgi var , teklifler +20m civarinda , Kulup tam kararini vermedi ama bu rakam +30 larin gorurse satabiliriz diye dusunuyorlar.

Mehmet Ozcan : ben her iki oyuncunun da gonderilip yerlerine en az 3 transfer bekliyorum.

A spor

Sol bek için Arnavutluk milli takımında oynayan genç bir sol bek vardı o olmaz mı? Avrupa şampiyonasında övülmüştü sanırım.

Bize de yazilmisti zaten

Lafont psg'ye gidecek diyorlardı nantes da kalmış. Muslera sonrasını şimdiden halletmek lazım yoksa bunlar Gökhan akkan'ı flan getirebilir.

🗣 Kaya Temel:

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in satışı konusunda hareketlilik var , oyuncudan 30 m bonservis beklentisi var , bu satis gerçekleşebilir.

🔗 A Spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt