Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru söylüyorsun 32 yaşındaki adama 3 milyon yıllıktan 4 yıllık sözleşmeyle 1 günde hallederler isteseler.Ligde 1 maç kaybedelim bak nasıl alıyorlar![]()
Toplanıp okana darbe yapacaklar bu gidişleİrfan hoca sürekli Okanla kavga ettiğini onu ikna için gecelere kadar konuştuğunu ama yine Okan in kendi bildiğini okuduğunu bir röportajında anlatmıştı. Yani sorun yardımcı da değil.
Büyük ihtimalle 2 sezon önceki Alman hoca da dayanamayıp gitti
Ben bilmiyordum bunu. Dediğin gibiyse zaten yabancı yardımcı istemez.İrfan hoca sürekli Okanla kavga ettiğini onu ikna için gecelere kadar konuştuğunu ama yine Okan in kendi bildiğini okuduğunu bir röportajında anlatmıştı. Yani sorun yardımcı da değil.
Büyük ihtimalle 2 sezon önceki Alman hoca da dayanamayıp gitti
Bir reçete yaz da okuyalım Namık. Yönetim mi gitsin, hoca mı gitsin ne değişsin bugün mesela. Bu çizgide hep görüşlerin çünkü. Akılcı bir şeyler yaz da okuyalım madem. Yazdıklarının not alınmasını sevdiğin için soruyorum.Aynen sürekli defansı, orta sahayı boşaltarak kritik maçlarda sıkıntı yaşamamıza karşı taraftar hiç bir şey dememeli.
Koyun gibi takip etmeli süreci.
Beşiktaş’tan 5 yemek de keza hiç önemli değil.
Sağ bek mi sol bek mi olur tahminen
Edit eyvah.
Dursun ve cenkleri durdururlar inş
Cheikh Niasse
Elindeki kadroyla Türkiye liginde şampiyon olamasaydı Taksim Meydanı'nda taşlanırdı büyük ihtimalle. Bu hatasız olduğu anlamına gelmiyor.Eh iyiki ikna edememis adam 2 sene sampiyon oldu???
Sol bek için Arnavutluk milli takımında oynayan genç bir sol bek vardı o olmaz mı? Avrupa şampiyonasında övülmüştü sanırım.
sol bekini alalım.Sağ bek mi sol bek mi olur tahminen
Edit eyvah.
Dursun ve cenkleri durdururlar inş
Cheikh Niasse
Lütfen yapıcı olalım. Canım hocam güzel hocamAynen sürekli defansı, orta sahayı boşaltarak kritik maçlarda sıkıntı yaşamamıza karşı taraftar hiç bir şey dememeli.
Koyun gibi takip etmeli süreci.
Beşiktaş’tan 5 yemek de keza hiç önemli değil.