Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen kimse satilmasin

Eskiden oyuncu satilacak diye heyecan yapardik kadroyu acilen korumamiz gerekiyor gecen sezon 20+ mac oynayan hic bir iism gitmesin

İrfan hoca sürekli Okanla kavga ettiğini onu ikna için gecelere kadar konuştuğunu ama yine Okan in kendi bildiğini okuduğunu bir röportajında anlatmıştı. Yani sorun yardımcı da değil.

Büyük ihtimalle 2 sezon önceki Alman hoca da dayanamayıp gitti
O biraz farklı anlamda ifade etmişti röportajında. :) benim görevim olumsuzlukları göstermek sabahlara kadar tartışırız oyun hakkında tabi ki son kararı Okan Buruk verir demişti.

50m harcayıp sol bek , sağlam 8 , 2 stoper ve kanat alınmayacaksa gerek yok sanchez satışına

Iyileri gönderip kötüleri alarak kime hizmet etmektedir?Sanchez gibi adami gönderip ayni paraya denk gelicek maasi yüksek adami getirip çarcur edecekler.

Baktık orta sahadan oyun kuramıyoruz defanstan şişirip topu ileriye yollarız ne olacak Okan ball bunu gerektirir.

Bir reçete yaz da okuyalım Namık. Yönetim mi gitsin, hoca mı gitsin ne değişsin bugün mesela. Bu çizgide hep görüşlerin çünkü. Akılcı bir şeyler yaz da okuyalım madem. Yazdıklarının not alınmasını sevdiğin için soruyorum.
Akılcı şeyleri önce kendine tavsiye et, hocanın takıntılarını taraftara bağlamaktan vazgeçersin zira.

Aynı hatalar tekrar tekrar yapılıyorsa bir şeyleri değiştirecek olan da hoca, ben değilim. Değiştiriyor mu, hayır.

Yönetim değişmeli evet, değişmeyeceği için de sorunları çözecek kişiler atanmalı. Yapılacak mı, hayır.

5-0 yenilip kimsenin sorumluluk almadığı bir kulüp olamaz burası.

Ben de istediğim gibi eleştiririm.

Ya he he
Bos yapmayi birakin, ne kadrolar sampiyon olamadi ligde
O takımların hocaları başarısız olmuşlar demekki. Okan Buruk 2 yıl şampiyon yaptı diye yanlışlarını görmezden gelemeyiz. Kopenhag'ı geçememeyi, Sparta Prag'a elenmeyi neyle açıklayacağız?

Ft kovulduktan sonra mancini hocamız ilk idmanda oyuncuları el ele tutuşturup beraber hareket etmeleri gerektiğini anlatıp kaymaları öğretiyodu

Okan kovulduktan sonra bakalım yeni hocamız nelerle uğraşmak zorunda kalacak

Bakın beyler bu toptur dan en baştan başlamak zorunda kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt