Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka şimdi. Reçete yaz dedim yine maç özelinde trip atmışsın. Aynı hatalar tekrar tekrar yapılıyor olabilir, Galatasaray çok kötü bir takım da olabilir. Ben son maç özelinde bir şey rica etmedim senden.

Bana sezonun öngörü reçetesini yaz kaydedeceğim kenara diyorum. Ben doğruyu bilmiyor olabilirim. Sen 4 şey yazıyorsan da 3'üne katılan biriyim zaten ama sürekli gelip mevcut sorunlara trip atmıyorum demek ki senin kadar bildiğim şeyler yok belli ki.

Örnek; Okan Buruk bu fikirleriyle devam ederse bu sezon bu takım ilk 3'e giremeyecek, takım paramparça olacak. Maaşlar ödenmeyecek. Dursun Özbek sezonu tamamlamayacak. vs vs.

Ek olarak böyle maçlardan sonra hocayı savunan bulamazsın eleştirenden ziyade.
Bunları zaten söyledim çokça.

Ben hocaları hiç bir zaman harcamam, gitsin falan demem yani asla ama aynı hataları tekrar tekrar yapmasına da herhalde kimse sessiz kalmaz. Yönetim ise bugün gitse üzülmem ama yerini dolduracaklar hakkında da şüphelerim var, yine de daha kötüsü herhalde olmaz.

Ligde ilk 3e hatta 2ye girmeme ihtimalimiz çok düşük. Şampiyon olma ihtimalimiz de bence aynı şekilde düşük, daha çok saha dışı sebeplerden dolayı. Maaşlar mesela, ödemek için oyuncu satmamamız için ŞLde üst tura falan kalmamız lazım.

Eğer hoca bu net geçiş sorununu çözmezse ve özellikle geride bekleyip baskı kırarak çıkan takımlara böyle oynamaya devam edersek eşik maçlarını kaybetmeye devam ederiz ve bunlar bir maç kaybetmek olmuyor tur, kupa vs kaybetmeye neden oluyor genelde.

Baris Alper
Kerem Aktürkoglu
Sacha Boey
Victor Nelsson

Bunlara ne diyecegiz peki rdas
BAY ile Kerem'i scout ekibinin bulduğuna emin miyiz? Buna bile inanmıyorum ben. Ama doğru olduğunu varsayalım, 3 tane oyuncu varsa tutan en az o kadar başarısız işler de var.
Nelsson dediğin adam bize geldiğinde Kopenhag'ın en değerli oyuncularından biriydi zaten. Yaş aralığında mevkisinde en çok maça çıkan oyuncu idi. Böyle oyuncuyu bulmak scouting mi?
Mevki > stoper > 23 yaş altı > PD değeri 10 milyon üstü
Aha bak Nelsson gibi 10 tane oyuncu bulduk.
Scouting örneği istiyorsak Kopenhag'a bakacağız. Adamlar bizim 9 milyona aldığımız Jelert'in yerine 1.75 milyon euro'ya aldıkları Meksika U23 oyuncusu ile doldurdular.

Rashica ilkay ve kloopun oyuncularından herhangi biri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalnız rashicadaki öz güvene ve oyun bilgisine hayranım.İnanilmaz dibe içeri inme ozelligine sahip .Çok yanlış yaptığımızı düşünüyorum.hemde çok.Her atakta pozisyon alması oyun takibi fevkalade.

Ne istatistik yapar yapmaz bilmiyorum ama Gabriel Sara en çok dikkat çeken ozelliklerinden biri kullandığı duran toplar.Hem frikik hem yan toplar da çok iyi duruyor.

BAY ile Kerem'i scout ekibinin bulduğuna emin miyiz? Buna bile inanmıyorum ben. Ama doğru olduğunu varsayalım, 3 tane oyuncu varsa tutan en az o kadar başarısız işler de var.
Nelsson dediğin adam bize geldiğinde Kopenhag'ın en değerli oyuncularından biriydi zaten. Yaş aralığında mevkisinde en çok maça çıkan oyuncu idi. Böyle oyuncuyu bulmak scouting mi?
Mevki > stoper > 23 yaş altı > PD değeri 10 milyon üstü
Aha bak Nelsson gibi 10 tane oyuncu bulduk.
Scouting örneği istiyorsak Kopenhag'a bakacağız. Adamlar bizim 9 milyona aldığımız Jelert'in yerine 1.75 milyon euro'ya aldıkları Meksika U23 oyuncusu ile doldurdular.
E Avrupa da kac tane ekibin scout transferi tutuyor ki rdas? Bayern bile senede 3-4 tane scout transferi yapiyor son dönemde 10 scout transferine tutan bir isim oldu o da Alphonso Davies.

Yani ne zaman scout transferi yaparsan böyle bir riski her zaman tasiyorsun dogal olarak.

Ben de sana soruyorum scout transferlerin tutma orani 50%+ olan bir avrupa takimi gösterebilir misin mesela?

Ben scout ekibine de, önerdiği oyunculara da güvenmiyorum. Süper star diye önerdikleri Morutan ve Cica'nın durumunu gördük. Mustafa Muhamed'in bizden gittikten sonra yine bir şeyler yapamamasını gördük. Köhn örneği ortada.
25 tane takımın takip ettiği, çift hane skor-asist yapan oyuncuları scouting diye önerip, sonra scout ekibi önerdi ama çok pahalı olduğu için alınamadı filan deniyor. Onların önerdiği bütün oyuncuları TM'ye girip 2 dk'lık arama ile ben de bulurum. Lig 1'de 15 gol 10 asist ile oynayan kanat herhalde zaten bidon değildir.
Bu utkucan aslında poşet transferlerin baş müsebbibi

Ftye ağzını açmayıp mancini mı prandelli mi ne gittikten sonra gstvye çıkıp bunları satmıştı canlı yayında

Bu kaan baysalları umut gündoğanları sinan gümüşleri o aysalın rezalet devre arası transferlerinin çoğunu aslında bu önerip yaptırmış anlatıyodu gstvye

Morutanlar cicalar siraçhanlar umutgündoğanlar carolelar joserodriguezler yusuflar haliller mostafalar hajrovicler scout keşifleri bunlar olan adamdan ne beklersin

Geçen sene 50 tane rekor kırdı bu adam. Biraz destek olalım canım kardeşlerim. Kötü evet büyük maçlarda son 6 ayda çok kötü performansı vardı. Düzeltmesine şans verelim.
Canım hocam taktiğini düzelt diyelim düzeltmezsen sene sonunu göremezsin diyelim .d

Nelson, Köhn ve Keremi sat.
Oliviera ve Haha yi Arabalara sat.

AS Sol Bek
Yedek Stoper
AS Kanat
AS DMC

Satin al

yeni bir medya kuruyoruz
Galatasaray'ın hakkını cezaevine girecek bile olsa koruyacak bir ekip

70 80 yaşında bunamış mamalanmış şerefsizlere karşı
30 40 yaşında namuslu ekmek kazanamayan şerefsizlere karşı

bu ekibi kuracağız
and olsun sizi köpek edeceğiz

dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursak şaşırmam

8 verilen oyuncuyu satmayalım da 1-2 maç sonra taraftarın önünde ıslıklansın
Yönetim de hoca da ne yaptığını bilmiyor. Al birini vur ötekine arkalarını toplayacak Erden Timur yok göreceğiz bakalım

yeni bir medya kuruyoruz
Galatasaray'ın hakkını cezaevine girecek bile olsa koruyacak bir ekip

70 80 yaşında bunamış mamalanmış şerefsizlere karşı
30 40 yaşında namuslu ekmek kazanamayan şerefsizlere karşı

bu ekibi kuracağız
and olsun sizi köpek edeceğiz
Devrim şart,
çabuk ol biraz

Al İttihad Zaha alırsa, bonus ve bedava olarak Sergio yu verelim

Davinson satılma haberlerinden sonra Fener’in yerinde olsam Samet’i serbest bırakırım.

Bu beceriksizler kesin alır yedeğe Davinson yerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt