- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.669
- 5.093
Bunları zaten söyledim çokça.Ne alaka şimdi. Reçete yaz dedim yine maç özelinde trip atmışsın. Aynı hatalar tekrar tekrar yapılıyor olabilir, Galatasaray çok kötü bir takım da olabilir. Ben son maç özelinde bir şey rica etmedim senden.
Bana sezonun öngörü reçetesini yaz kaydedeceğim kenara diyorum. Ben doğruyu bilmiyor olabilirim. Sen 4 şey yazıyorsan da 3'üne katılan biriyim zaten ama sürekli gelip mevcut sorunlara trip atmıyorum demek ki senin kadar bildiğim şeyler yok belli ki.
Örnek; Okan Buruk bu fikirleriyle devam ederse bu sezon bu takım ilk 3'e giremeyecek, takım paramparça olacak. Maaşlar ödenmeyecek. Dursun Özbek sezonu tamamlamayacak. vs vs.
Ek olarak böyle maçlardan sonra hocayı savunan bulamazsın eleştirenden ziyade.
Ben hocaları hiç bir zaman harcamam, gitsin falan demem yani asla ama aynı hataları tekrar tekrar yapmasına da herhalde kimse sessiz kalmaz. Yönetim ise bugün gitse üzülmem ama yerini dolduracaklar hakkında da şüphelerim var, yine de daha kötüsü herhalde olmaz.
Ligde ilk 3e hatta 2ye girmeme ihtimalimiz çok düşük. Şampiyon olma ihtimalimiz de bence aynı şekilde düşük, daha çok saha dışı sebeplerden dolayı. Maaşlar mesela, ödemek için oyuncu satmamamız için ŞLde üst tura falan kalmamız lazım.
Eğer hoca bu net geçiş sorununu çözmezse ve özellikle geride bekleyip baskı kırarak çıkan takımlara böyle oynamaya devam edersek eşik maçlarını kaybetmeye devam ederiz ve bunlar bir maç kaybetmek olmuyor tur, kupa vs kaybetmeye neden oluyor genelde.