- 17 Eylül 2018
- 20.408
- 23.338
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar K.A.P kapanmıştır mesai bittiğinden dolayı ve yas ilan edildiği için.

hatirliyorum reis. caju begendigim bir topcudur. italya'ya gittikten sonra hic izlemedim ama fransa liginden hatirladigim kadariyla:@Ekin Amad
bundan aylar aylar önce, bana melo gibi orta saha önerin dediğimde cajuste'yi önermişti. belki kendisi de hatırlar.
evet. mic sende reyiz. anlat bize kaju'yu.
Fatih hocayı Sportif AŞ'nin başına getirip ondan faydalanmak güzel olmaz mıydı acaba? Futbol çevresi desen var, bilgi, birikim var, Cenk Ergün ile çalışmaz. Keşke bir denesek kesin başarılı olur diyemiyorum hocanın karakteri yüzünden ama nasıl olurdu merak ettim.
Yönetim 5 Ağustos'a kadar nitelikli bir orta saha transferi açıklamazsa, beceriksizlik aşamasından ihanet aşamasına direkt geçiş yapmış olacaktır.
Gece instadan kızdan numara alacakken instanın kapatılması gibi nöbet
Psg de gözden çıkarılmış ıskarta durumda olan icardi faydalı oldu chelseaden kovulma raddesine gelen ziyechte ilaç oldu pek tabi cajuste neden olmasın x te tutmayan y de tutabilir herifin yaşı 24 azıcık kıpırdansa 20-25 satılırGeçen senenin en dandik napolisinde bile forma şansı bulamayan adam mı bize ilaç olacak ?
Fatih hocayı tekrardan kenarda görmek isterim ben bir kez daha sportif direktörde olur ama hocanın güzel bir jübile yapması lazım kariyerindehoca tdlik ceketini astım desin 1 dk düşünmeden getiririm