Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı Sportif AŞ'nin başına getirip ondan faydalanmak güzel olmaz mıydı acaba? Futbol çevresi desen var, bilgi, birikim var, Cenk Ergün ile çalışmaz. Keşke bir denesek kesin başarılı olur diyemiyorum hocanın karakteri yüzünden ama nasıl olurdu merak ettim.

Eylül’de transfer yapsak Ocak’ta ancak oynamaya başlar zaten. Gese’m yoruyor bazen insanı :crushed:

@Ekin Amad

bundan aylar aylar önce, bana melo gibi orta saha önerin dediğimde cajuste'yi önermişti. belki kendisi de hatırlar.

evet. mic sende reyiz. anlat bize kaju'yu.
hatirliyorum reis. caju begendigim bir topcudur. italya'ya gittikten sonra hic izlemedim ama fransa liginden hatirladigim kadariyla:

- fizik kalitesi cok yuksek, top rakipteyken her yere kosan, basan, surekli temasli oynayan, rakibi bezdiren bir tarzi var.
- bu tarzindan dolayi zaman zaman gereksiz calim yiyor veya alanini bosaltiyor.
- topu kapinca önü aciksa calimlarla rakip ceza sahasina kadar inebiliyor.
- final pasi yok. simdi istatistiklerine baktim gol sayisi nedense cok dusuk kalmis. gayet guzel sutlari vardi denk getirememis demek ki.
- daha iyisi gelecekse ne ala ama caju gelirse uzulmem. bizim takıma uyar bence.

Yönetim 5 Ağustos'a kadar nitelikli bir orta saha transferi açıklamazsa, beceriksizlik aşamasından ihanet aşamasına direkt geçiş yapmış olacaktır.

Fatih hocayı Sportif AŞ'nin başına getirip ondan faydalanmak güzel olmaz mıydı acaba? Futbol çevresi desen var, bilgi, birikim var, Cenk Ergün ile çalışmaz. Keşke bir denesek kesin başarılı olur diyemiyorum hocanın karakteri yüzünden ama nasıl olurdu merak ettim.

hoca tdlik ceketini astım desin 1 dk düşünmeden getiririm

S.A

Sahanın ortasına transfer yaptık mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen senenin en dandik napolisinde bile forma şansı bulamayan adam mı bize ilaç olacak ?

Geçen senenin en dandik napolisinde bile forma şansı bulamayan adam mı bize ilaç olacak ?
Psg de gözden çıkarılmış ıskarta durumda olan icardi faydalı oldu chelseaden kovulma raddesine gelen ziyechte ilaç oldu pek tabi cajuste neden olmasın x te tutmayan y de tutabilir herifin yaşı 24 azıcık kıpırdansa 20-25 satılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt